πανο θα κανεις κατι βουτιες εκει ε;αντε να μας καλεσεις να φαμε τιποτα!Πανο πες μου οτι στη νυχτερινη φωτο δεν ειναι το σπιτι σου αυτο!
iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 24/09/2016 - 18:02
Ad
Δημοσίευση 24/09/2016 - 18:35
Με τις νυχτερινές έχω χαζέψει.
Για την ημέρα εννοείται πως δεν εχω να πώ κάτι. Απλά εξαιρετικές. (Ελπίζω να μη χανουν σε ανάλυση στο upload)
Η βραδινή όντως δείχνει καθαρή με πολύ λίγο "θόρυβο"
Συνήθως το βράδυ που σηκώνει διάφραγμα θέλει να είσαι λίγο πιο σταθερός γιαυτό προσοχή στις νυχτερινές λήψεις..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 24/09/2016 - 18:35.
@CaLi@
Δημοσίευση 24/09/2016 - 18:41
κι στο portrait mode σε plus , βγαζει εξαιρετικες φωτος
Δημοσίευση 24/09/2016 - 18:43
Η βραδινή όντως δείχνει καθαρή με πολύ λίγο "θόρυβο"
Συνήθως το βράδυ που σηκώνει διάφραγμα θέλει να είσαι λίγο πιο σταθερός γιαυτό προσοχή στις νυχτερινές λήψεις..
Το αποτέλεσμα για iPhone (και σε συγκριση με τους προκατόχους) ειναι εντυπωσιακό. Μου αρέσει που έχει δυναμικό φάσμα και δεν τα δείχνει όλα μαύρα.
Σε αντιστοιχες προσπάθιες στο παρελθον, μπορείς να μαντέψεις τα αποτελέσματα.
Δημοσίευση 24/09/2016 - 20:36
κι στο portrait mode σε plus , βγαζει εξαιρετικες φωτος
Αυτό το Portrait Mode...
Δημοσίευση 24/09/2016 - 21:37
Παιδιά είδα στο φόρουμ σε κάποια σελίδα ότι ένας φίλος προτείνει για το 7 plus αυτό εδώ https://www.evolutiv...ant=25223336897
Θα είναι too much αν το συνδυάσω και με το Front and Back Impact Resistance Protectors που προτείνει;;
Είδα ένα εντυπωσιακό βίντεο εδώ https://www.evolutiv...ant=25352817729 και κρατάω μικρό καλάθι γιατί μου φαίνεται εξωπραγματικό...
Περιμένω να έρθει το 7 Plus Jet Black 256GB (κάποια στιγμή μέχρι την άνοιξη... ) και λέω να είμαι προετοιμασμένος...
Παραγγελία από 16/09...
(αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως μπαίνει αυτό το "γυαλί" πάνω στην οθόνη... πως δηλαδή στέκεται και δε φεύγει...)
Δημοσίευση 24/09/2016 - 22:50
Με τις νυχτερινές έχω χαζέψει.
Για την ημέρα εννοείται πως δεν εχω να πώ κάτι. Απλά εξαιρετικές. (Ελπίζω να μη χανουν σε ανάλυση στο upload)
Πάνο αν βγάζει τόσο ωραίες φωτό το 7, το plus τι θα βγάζει; Πόσο ποιο << ζωντανές>> θα είναι;
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:03
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:13
Ιδια καμερα εχουν. Ιδιες βγαζει. Η 2η καμερα ειναι αποκλειστικα στο zoom και το portrait mode
Έτσι ακριβώς ...
Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος τα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι ακριβώς τα ίδια, η μόνη διαφορά είναι όπως τα εξηγεί ο Force...
On_Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:27
Έχει ειδική κόλλα - αυτοκόλλητο που κολλάει και όταν θες να το βγάλεις δεν αφήνει κανένα σημάδι. Σαν να ξεκολλάς ένα αυτοκόλλητο.Παιδιά είδα στο φόρουμ σε κάποια σελίδα ότι ένας φίλος προτείνει για το 7 plus αυτό εδώ https://www.evolutiv...ant=25223336897
Θα είναι too much αν το συνδυάσω και με το Front and Back Impact Resistance Protectors που προτείνει;;
Είδα ένα εντυπωσιακό βίντεο εδώ https://www.evolutiv...ant=25352817729 και κρατάω μικρό καλάθι γιατί μου φαίνεται εξωπραγματικό...
Περιμένω να έρθει το 7 Plus Jet Black 256GB (κάποια στιγμή μέχρι την άνοιξη... ) και λέω να είμαι προετοιμασμένος...
Παραγγελία από 16/09...
(αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως μπαίνει αυτό το "γυαλί" πάνω στην οθόνη... πως δηλαδή στέκεται και δε φεύγει...)
Εγώ από το iPhone 5 έχω το γυαλί pure της BodyGuardz. Είναι ακριβό βέβαια και έρχεται από Αμερική που Βαράνε και στα μεταφορικά. Φέτος θα πάρω πρώτη φορά ένα φτηνό και αργότερα όταν το βγάλουν 50% θα τσιμπήσω το Pure 2.
Εμένα η εμπειρία μου με τα γυαλιά ξεκίνησε στο iPhone 5 με της Spigen το Glass tr όπου στην πρώτη πρώτη έγινε χίλια κομμάτια (ευτυχώς το γυαλί μόνο) μετά πήρα BodyGuardz όπου ακόμα και με βαριά πεσίματα δεν έσπαγε με τίποτα το γυαλί. Στο iPhone 6 είχα πάρει ένα φτηνό για αρχή μέχρι να έρθει το Pure, όπου καταλάβαινες ότι ήταν φτηνό (γέμιζε και σκόνη στις άκρες).
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 24/09/2016 - 23:34.
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:30
Το γνωστό κατάστημα από ελληνικό Π. θεωρητικά δεν έχει παραλάβει plus 256 jet black. Βασικά αν έχεις κάνει προ-παραγγελία σου λέει ότι δεν έχει παραλάβει καθόλου, αν είσαι "καινούργιος" σου λέει ότι δεν έχει γιατί δεν έχεις δηλώσει από πριν. Υ.Γ. Σε αυτό το μαγαζί έπρεπε να καταθέσεις και λεφτά για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις την πρώτη ημέρα !!!
Στο άλλο γνωστό κατάστημα από P. αν ερωτηθούν σου λένε ότι έχουν παραλάβει. Πόσα; Δε γνωρίζουνε; Που θα πάνε; Δε ξέρουμε.
Το ίδιο και στην αλυσίδα ...όβολος. Ναι, πήραμε εμείς. Οκ, Πόσα; Δε γνωρίζουμε !!!
Στην αλυσίδα Γ. δεν έχει έχει έρθει τίποτα ... Δε γνωρίζουν τίποτα ... Δε λένε τίποτα.
Για όλα αυτά έχουν γίνει άπειρα τηλεφωνήματα ... Αν θέλει κάποιος να με διαψεύσει.
Μια ερώτηση στον εαυτό μου ... Γιατί πίστεψα την παραπληροφόρηση; Και δεν το έπαιρνα από έξω;
(Μη με ρωτήσετε γιατί θέλω να το αγοράσω ... αφήστε το ... ο καθένας μας έχει τα βίτσια του ...)
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:41
Φιλε θεωρω αδιανοητο να παρακαλαμε για να δωσουμε 1000 ευρω ...εξωτερικο η σκρουτζομαγαζα....εμενα ο οβολος μου ζητησε τεταρτη 21-9 να προπληρωσω το ποσο για να το.εχω την παρασκευη....μιλαμε ουτε οι γερολαδαδες της κατοχης δεν ειχαν τετοια συμπεριφοραΤο γνωστό κατάστημα από ελληνικό Π. θεωρητικά δεν έχει παραλάβει plus 256 jet black. Βασικά αν έχεις κάνει προ-παραγγελία σου λέει ότι δεν έχει παραλάβει καθόλου, αν είσαι "καινούργιος" σου λέει ότι δεν έχει γιατί δεν έχεις δηλώσει από πριν. Υ.Γ. Σε αυτό το μαγαζί έπρεπε να καταθέσεις και λεφτά για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις την πρώτη ημέρα !!!
Στο άλλο γνωστό κατάστημα από P. αν ερωτηθούν σου λένε ότι έχουν παραλάβει. Πόσα; Δε γνωρίζουνε; Που θα πάνε; Δε ξέρουμε.
Το ίδιο και στην αλυσίδα ...όβολος. Ναι, πήραμε εμείς. Οκ, Πόσα; Δε γνωρίζουμε !!!
Στην αλυσίδα Γ. δεν έχει έχει έρθει τίποτα ... Δε γνωρίζουν τίποτα ... Δε λένε τίποτα.
Για όλα αυτά έχουν γίνει άπειρα τηλεφωνήματα ... Αν θέλει κάποιος να με διαψεύσει.
Μια ερώτηση στον εαυτό μου ... Γιατί πίστεψα την παραπληροφόρηση; Και δεν το έπαιρνα από έξω;
(Μη με ρωτήσετε γιατί θέλω να το αγοράσω ... αφήστε το ... ο καθένας μας έχει τα βίτσια του ...)
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:54
Ειλικρινά αισθάνομαι ηλίθιος για δύο λόγους.
Για το ότι πίστεψα την παραπληροφόρηση και για το ότι κανένα μέσο δεν έχει μιλήσει για αυτό το σκάνδαλο και απάτη !
Δημοσίευση 24/09/2016 - 23:57
Έχει ειδική κόλλα - αυτοκόλλητο που κολλάει και όταν θες να το βγάλεις δεν αφήνει κανένα σημάδι. Σαν να ξεκολλάς ένα αυτοκόλλητο.
Εγώ από το iPhone 5 έχω το γυαλί pure της BodyGuardz. Είναι ακριβό βέβαια και έρχεται από Αμερική που Βαράνε και στα μεταφορικά. Φέτος θα πάρω πρώτη φορά ένα φτηνό και αργότερα όταν το βγάλουν 50% θα τσιμπήσω το Pure 2.
Εμένα η εμπειρία μου με τα γυαλιά ξεκίνησε στο iPhone 5 με της Spigen το Glass tr όπου στην πρώτη πρώτη έγινε χίλια κομμάτια (ευτυχώς το γυαλί μόνο) μετά πήρα BodyGuardz όπου ακόμα και με βαριά πεσίματα δεν έσπαγε με τίποτα το γυαλί. Στο iPhone 6 είχα πάρει ένα φτηνό για αρχή μέχρι να έρθει το Pure, όπου καταλάβαινες ότι ήταν φτηνό (γέμιζε και σκόνη στις άκρες).
Εμένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία με iPhone και μιας και δεν αλλάζω κινητά κάθε χρόνο, σαν επένδυση το σκέφτηκα έτσι...
Πρώτη φορά σκάω τόσα πολλά λεφτά για κινητό (αν και η μεγαλύτερη αγορά που έσκασα μέσα στο 2016 ήταν για το DJI P4) και θέλω να το προστατέψω όσο γίνεται περισσότερο, αν και είμαι κατά των θηκών... το κινητό το έχεις για να το χρησιμοποιείς όπως το πήρες... θήκη βάζεις αν είσαι άγαρμπος ή εκεί που πας/βγαίνεις/ταξιδεύεις πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει ένα ατύχημα...
Στο S5 δεν έβαλα ποτέ ζελατίνα, ποτέ θήκη και δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ποτέ την ιδιότητα της αδιαβροχοποίησης.
Το έπιανα στα χέρια μου και το ένιωθα ευχάριστα πάνω του.
Ήταν απόλαυση να βγαίνω για καφέ και να το γυρίζω ανάποδα μόνο και μόνο για να βλέπω το μπλε του καλύματος...
Στο συγκεκριμένο θέλω να του βάλω θήκη γιατί σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα χρώματα, η παραμικρή γρατζουνιά θα "δείξει" πάνω του...
(μεταξύ μας δε με νοιάζει τόσο, το περιμένω ότι θα γίνει με την πάροδο του χρόνου όσο και να το προστατέψω... αλλά μη γίνει από τις πρώτες 2 μέρες...)
Μου αρέσει το κινητό να έχει ΑΠΛΕΤΟ χώρο κι ας μην το γεμίσω όλο.. μόνο και μόνο η ασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή έχεις χώρο να διαθέσεις αν χρειαστεί, είναι αρκετό για μένα...
Τώρα όσο για το χρώμα... πάντα ήμουν του μαύρου χρώματος... το Samsung S5 που έχω είναι η μοναδική εξαίρεση απ' όσα κινητά έχουν περάσει μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε πολύ το μπλε από πίσω... Το JetBlack με τρέλανε γιατί είναι αυτό το glossy, το χλιδάτο-styl, ένα στυλ που ταιριάζει σε iPhone και του δίνει το κύρος, που ας πούμε πολύ χοντρικά, ότι δικαιολογεί την τιμή του (γενικά μιλώντας πάντα).
Θα συμφωνήσω με έναν άλλον φίλο που είπε ότι αν είναι να πάρεις το 7 παίρνεις το JetBlack Plus...
Είναι all the money και πολλά money μάλιστα, αλλά για μένα που θα αλλάξω κινητό ξανά σε 3-4 χρονάκια πάλι (αν είναι να επιστρέψω σε Apple ξανά τότε), θεωρώ ότι είναι υπεραρκετό και θα καλύψει τουλάχιστον τη λειτουργικότητα που θέλω αρκετά καλά...
Εγώ από τις 16/09 το "πλήρωσα" στις 19 έπεσε η πρώτη δόση μέσα και λογικά θα πέσουν άλλες 3-4 μέχρι να το πάρω στα χέρια μου...
Θεωρώ ότι τα 49€/μήνα είναι καλά για 2 χρόνια που το έβαλα.. μπορούσα και 3 χρόνια αλλά γενικά δεν είμαι και πολύ των δόσεων..
Τέσπα.. είναι άλλη κουβέντα αυτή...
Δημοσίευση 25/09/2016 - 00:04
Παιδιά είδα στο φόρουμ σε κάποια σελίδα ότι ένας φίλος προτείνει για το 7 plus αυτό εδώ https://www.evolutiv...ant=25223336897
Παραγγελία από 16/09...
το πακετο αυτο ειναι απο τα πιο hot της αγορας....αν παρολα αυτα προτιμας e2e γυαλι τοτε παιρνεις μονο το πισω και παιρνεις απο αλλου ενα απο ακρη σε ακρη (εχει full συμβατοτητα).Προσωπικα θα προτιμουσα τα δικα του.
Σε καθε περιπτωση περιμενε 2-3 μερες max για τα πρωτα review στο youtube
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 45
0 μέλη, 45 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες