Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 4s εδώ και 5 χρόνια σχεδόν! Και λέω να αλλάξω σε 7 plus!
Ειμαι στα 16gb και μόνο τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο αισθανόμουν οτι ειμαι οριακά σε χώρο! (Έχω κάποιες φωτο αρχείο-παλιές, τις φωτο που βγάζω με το κιν γύρω στις 2500 συνολικά καμία 100 τραγούδια και από εφαρμογές πλέον πολύ τσιγκουνιά μόνο κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες για φωτο και κάτι άλλες μικρές! Παιχνίδια τα έκοψα λόγω μπαταρίας και τώρα λόγω χώρου!
Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι να παρω 7 plus 32 ή θα ειμαι οριακά όποτε να πάω σε 128; Ευχαριστώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο εξαρτάται απο εσένα και ποσά χρήματα θέλεις να διαθέσεις. Αφού λες οτι 5 χρόνια δεν έχεις γεμίσει ούτε τα 16GB τοτε μπορεί και με τα 32GB να εισαι μια χαρά. Λαβε ομως υπόψιν οτι με τη νέα συσκευή οι φωτό και τα βίντεο που τραβάς θα χρειάζονται περισσότερο χώρο, λόγω μεγαλύτερου αισθητήρα. Μετα υπάρχουν και τα νέα καλούδια στην κάμερα όπως το portrait κλπ που αν εισαι φαν της φωτογραφίας σίγουρα θα μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις. Επίσης, ίσως με τη μεγαλύτερη οθόνη να ξεκινήσεις κανένα παιχνίδι, να κατεβάσεις νέες εφαρμογές όπως για κανένα φίλτρο στις φωτό, κόψιμο, ράψιμο κλπ.
Αν δε σε νοιάζει μεταγενέστερα να μπαίνεις στη διαδικασία να σβήνεις για να αδειάσεις χώρο τοτε τα 32GB ειναι οκ. Δε θα έλεγα οτι ειναι αρκετά - ειναι απλά ανεκτά. Αν ομως μπορείς να διαθέσεις 100€ περίπου παραπάνω για τετραπλάσια χωρητικότητα καντο!
Εγω όταν παίρνω συσκευή πάντα επιλέγω να έχω παραπάνω χώρο απο οτι ίσως χρειαστώ για όσο καιρό την έχω στην κατοχή μου, παρά να μπαίνω στη διαδικασία να σβήνω πράγματα. Βέβαια αυτή ειναι προσωπική γνώμη. Εσένα μπορεί να μη σε πειράζει τόσο.