Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1321   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 25/09/2016 - 12:43

Παιδια μια ερωτηση: Η θεια μου θα παραλαβει στη βοστωνη ενα iphone7 plus 128gb black σε 10 μερες περιπου. Πως θα το φερει πισω με το αεροπλανο για να μην εχει προβλημα στο τελωνειο; Πρεπει να ανοιξει το κουτι και να κραταει την συσκευη σαν δικια της ή δεν πειραζει να το βαλει το κουτι σφραγισμενο στην βαλιτσα;

Κατα πάσα πιθανότητα δε θα έχει πρόβλημα αν ειναι σφραγισμένο. Εμένα το Μάιο μου έφεραν ένα MacBook Pro 15" απο Καναδά και ήταν σφραγισμένο κανονικά, μέσα στις αποσκευές.
Αν θυμάμαι καλα, μπορεις να μεταφέρεις μέχρι μια συσκευή σφραγισμένη χωρίς να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο τελωνείο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1322   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 12:49

Ωραία δουλεύει το portrait mode.

836c5a4efc40dfa848236a7d60ddf375.jpg

αντε ρε φιλε καλοριζικο και το 7plus!!

#1323   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 13:06

Αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφοριας στην Ελλάδα,

Θεωρώ οτι καλό θα ήταν να μην ψαρωνουμε. Ήταν ένα καλό μάρκετινγκ τρικ. Είπαν οτι στις 23 κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλα έφεραν περιορισμένο αριθμό συσκευών απλά και μόνο για να πουν οτι ειναι διαθέσιμο και εδω. Συσκευή αυτο το ΣΚ βρήκε μόνο οποίος δεν είχε συγκεκριμένη απαίτηση σε χρωμα, χωρητικότητα και μέγεθος και φυσικά οποίος όντως ήθελε συσκευή εκτος μαύρου χρώματος.
Πραγματική διαθεσιμότητα με τα μοντέλα που ζητούνται περισσότερο να περιμένετε μετα τον Οκτώβρη. Άντε ίσως κάποιοι απο όσους έκαναν παραγγελία τις πρώτες μερες να βολευτούν λιγο νωρίτερα.
Δεν έχω κάποια εσωτερική πληροφόρηση, πολύ απλά το λεω λαμβάνοντας υπόψιν την έλλειψη διαθεσιμότητας που ακούμε σε όλο τον κόσμο συν το γεγονός οτι αναμενόμενη αποστολή σε Apple Store φτάνει τις 2-3 βδομάδες.

#1324   st3ve

st3ve

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 13:25

Εκτός θέματος αλλά γέλασα αρκετά μπορώ να πω

Συνημμένα αρχεία

#1325   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/09/2016 - 13:46

#1326   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 25/09/2016 - 13:53

Δηλαδή η δεύτερη κάμερα είναι μούφα ή απλά αυτός λέει ότι του έτυχε παρτίδα με προβληματική κάμερα...

Τα κορεάτικά μου είναι σκουριασμένα...  :P  :P

#1327   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:07

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 4s εδώ και 5 χρόνια σχεδόν! Και λέω να αλλάξω σε 7 plus!
Ειμαι στα 16gb και μόνο τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο αισθανόμουν οτι ειμαι οριακά σε χώρο! (Έχω κάποιες φωτο αρχείο-παλιές, τις φωτο που βγάζω με το κιν γύρω στις 2500 συνολικά καμία 100 τραγούδια και από εφαρμογές πλέον πολύ τσιγκουνιά μόνο κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες για φωτο και κάτι άλλες μικρές! Παιχνίδια τα έκοψα λόγω μπαταρίας και τώρα λόγω χώρου!
Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι να παρω 7 plus 32 ή θα ειμαι οριακά όποτε να πάω σε 128; Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1328   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:13

παιδιά σκέφτομαι από το 6 plus να πάω στο 7 αυτή την φορα όχι plus..!

το θέμα μου τώρα είναι να δώσω +100 euro για τα 128GB ? 

η να πάω σε 32GB? 

#1329   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:14

Γιατί όχι plus ?

#1330   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:14

αν το συνδεεται συχνα σε υπολογιστη , κι τραβατε τις νεες φωτο , μια χαρα ειναι κι τα 32 gb 

#1331   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:15

παιδιά σκέφτομαι από το 6 plus να πάω στο 7 αυτή την φορα όχι plus..!

το θέμα μου τώρα είναι να δώσω +100 euro για τα 128GB ? 

η να πάω σε 32GB? 

Αν είσαι με 16άρι και έχεις 4-5gb ελεύθερα, να πας σε 32.

Αν είσαι με 16άρι και είσαι στο όριο, αλλά χωρίς να σβήνεις συνέχεια, να πας σε 32.

Αν είσαι στο 16άρι και σβήνεις παιχνίδια, φωτογραφίες, εφαρμογές γενικά ώστε να σου φτάσει, να πας στο 128.

Επίσης αν σκοπεύεις να το κρατήσεις 2+ χρόνια, θεωρώ ότι τα 100 ευρώ είναι αμελητέα διαφορά.

Τώρα για το αν θα πας στο απλό ή το plus, είναι δική σου επιλογή. Και τα 2 έχουν θετικά και αρνητικά.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1332   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:15

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα 4s εδώ και 5 χρόνια σχεδόν! Και λέω να αλλάξω σε 7 plus!
Ειμαι στα 16gb και μόνο τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο αισθανόμουν οτι ειμαι οριακά σε χώρο! (Έχω κάποιες φωτο αρχείο-παλιές, τις φωτο που βγάζω με το κιν γύρω στις 2500 συνολικά καμία 100 τραγούδια και από εφαρμογές πλέον πολύ τσιγκουνιά μόνο κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες για φωτο και κάτι άλλες μικρές! Παιχνίδια τα έκοψα λόγω μπαταρίας και τώρα λόγω χώρου!
Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι να παρω 7 plus 32 ή θα ειμαι οριακά όποτε να πάω σε 128; Ευχαριστώ!

φίλε μου αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις και αυτό αρκετά χρόνια να πας με Κλειστά μάτια στα 128gb μεγαλώνουν οι ανάγκες και από τη στιγμή που εσύ τις κρατάς τις συσκευές σου μη σκεφτείς τα 100 ευρώ διαφορά από τα 32 στα 128 αξίζει βέβαια εννοείται. Αν είχες σκοπό να πάρεις του χρόνου το νέο για ένα χρόνο δεν πειράζει αλλά εσύ 128

#1333   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:20

Αυτο εξαρτάται απο εσένα και ποσά χρήματα θέλεις να διαθέσεις. Αφού λες οτι 5 χρόνια δεν έχεις γεμίσει ούτε τα 16GB τοτε μπορεί και με τα 32GB να εισαι μια χαρά. Λαβε ομως υπόψιν οτι με τη νέα συσκευή οι φωτό και τα βίντεο που τραβάς θα χρειάζονται περισσότερο χώρο, λόγω μεγαλύτερου αισθητήρα. Μετα υπάρχουν και τα νέα καλούδια στην κάμερα όπως το portrait κλπ που αν εισαι φαν της φωτογραφίας σίγουρα θα μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις. Επίσης, ίσως με τη μεγαλύτερη οθόνη να ξεκινήσεις κανένα παιχνίδι, να κατεβάσεις νέες εφαρμογές όπως για κανένα φίλτρο στις φωτό, κόψιμο, ράψιμο κλπ.
Αν δε σε νοιάζει μεταγενέστερα να μπαίνεις στη διαδικασία να σβήνεις για να αδειάσεις χώρο τοτε τα 32GB ειναι οκ. Δε θα έλεγα οτι ειναι αρκετά - ειναι απλά ανεκτά. Αν ομως μπορείς να διαθέσεις 100€ περίπου παραπάνω για τετραπλάσια χωρητικότητα καντο!
Εγω όταν παίρνω συσκευή πάντα επιλέγω να έχω παραπάνω χώρο απο οτι ίσως χρειαστώ για όσο καιρό την έχω στην κατοχή μου, παρά να μπαίνω στη διαδικασία να σβήνω πράγματα. Βέβαια αυτή ειναι προσωπική γνώμη. Εσένα μπορεί να μη σε πειράζει τόσο.

#1334   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:22

Γιατί όχι plus ?

για τον λόγο ότι δεν με βολεύει το μέγεθος του.. είναι η αλήθεια....  :unsure:

#1335   george07

george07

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:29

Μιας κ λεμε για χωρο. Με note 4 2 χρονια εχω 1800 φωτο, 1 βιντεο 2gb, 0 τραγουδια, 100 εφαρμογες κ τα 32gb με φτανουν. Εχω αλλα 10gb ελευθερα. Πιστευω εκανα καλα που παρηγγειλα το 32αρι plus

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28