Είναι. Η διαφορά με αυτό της T-Mobile είναι πως θα πρέπει να αγοραστεί απο Apple Store για να είναι ξεκλείδωτο.
Απο οπουδήποτε αλλού θα είναι κλειδβμένο, συνεπώς προσοχή.
ενώ της VERIZON είναι ξεκλείδωτο από όπου και να το αγοράσεις?
Δημοσίευση 10/09/2016 - 09:53
Είναι. Η διαφορά με αυτό της T-Mobile είναι πως θα πρέπει να αγοραστεί απο Apple Store για να είναι ξεκλείδωτο.
Απο οπουδήποτε αλλού θα είναι κλειδβμένο, συνεπώς προσοχή.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 10:05
Απο τη στιγμή που αγοραστεί Full Price, ναι.
Θα πρέπει να το κάνεις μέσω κάποιας Forwarding υπηρεσίας. Aramex, Forward2Me κτλ.
Για τη τιμή τώρα θα πρέπει να το ψάξεις. Η Ελβετία συνεχίζει π.χ να είναι η πιο φθηνή σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 10:23
Δεν έχει τελωνείο με το deals365?
Μέχρι να το μυριστούν στο τελωνείο, δεν έχει.
Είναι γκρίζα η συναλλαγή από ότι δείχνει.
Από την στιγμή που σου κόβουν απόδειξη από Αμερική (εξού και ο ένας χρόνος εγγύηση) θα έπρεπε να περάσει τελωνείο, είναι συσκευή αγορασμένη από την Αμερική.
Από την άλλη αφού πληρώνεις εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και σε € τότε θα έπρεπε να έχει δύο χρόνια εγγύηση.
Για αυτό λέω γκρίζα.
Μέχρι να γίνει κάποια καταγγελία από άλλη εταιρεία και τότε τρέχεις.
Βέβαια μπορείς να στείλεις mail στην εταιρεία και να ζητήσεις διευκρινίσεις, μπορεί να έχουν βρει κάποιο παραθυράκι και να είναι όλα νόμιμα χωρίς γκρίζες ζώνες.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 10:40
Μέχρι να το μυριστούν στο τελωνείο, δεν έχει.
Είναι γκρίζα η συναλλαγή από ότι δείχνει.
Από την στιγμή που σου κόβουν απόδειξη από Αμερική (εξού και ο ένας χρόνος εγγύηση) θα έπρεπε να περάσει τελωνείο, είναι συσκευή αγορασμένη από την Αμερική.
Από την άλλη αφού πληρώνεις εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και σε € τότε θα έπρεπε να έχει δύο χρόνια εγγύηση.
Για αυτό λέω γκρίζα.
Μέχρι να γίνει κάποια καταγγελία από άλλη εταιρεία και τότε τρέχεις.
Βέβαια μπορείς να στείλεις mail στην εταιρεία και να ζητήσεις διευκρινίσεις, μπορεί να έχουν βρει κάποιο παραθυράκι και να είναι όλα νόμιμα χωρίς γκρίζες ζώνες.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 10:50
Εγγύηση με ποια απόδειξη έχεις;Eπειδή πήρα το Apple Watch από εκει και ειδα τη διαδικασία, έγιναν τα παρακάτω.
Πήγα στο "κατάστημα" (ενα διαμερισμα ηταν) όπου επειδή δεν είχα λογαριασμό στο Deals365 μου εφτιαξαν και μέσω του οποίου μου αγόρασαν το κουπόνι για το Apple Watch και τους έδωσα σε μετρητά τα 349€.
Για τα 349€ που πλήρωσα μου εκοψαν απόδειξη η οποία ήταν για το "κουπόνι" που αγόρασα για να πάρω το ρολόι και η οποία ήταν με τη σφραγίδα του Deals365.
Αφού πήρα το Apple Watch, μετά από 10-15 μέρες μου ήρθε απόδειξη από την UniversalExports (σφραγίδα universal exports, μέσω του mail της deals365) η οποία αφορούσε το Apple Watch. Κοινώς εγώ πλήρωσα 349€ και πήρα απόδειξη 2 φορές για αυτό! (Η 2η βεβαια δεν ειχε τα στοιχεία μου παρα μονο το mail μου, οπότε θα μπορούσε να πει κανεις οτι κάτι δεν πάει καλά).
Γενικά ειναι περίεργο το καθεστός από οτι κατάλαβα. Κάτι παίζει στο σημειο που αγοράζεις το κουπόνι και που με το κουπόνι αγοράζεις τη συσκευή.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 10:51
Εγγύηση με ποια απόδειξη έχεις;
Δημοσίευση 10/09/2016 - 12:29
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 10/09/2016 - 12:30
Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:42
Στις ενδοκοινοτικές ΔΕΝ πληρώνεις ΦΠΑ.
Όπως σου ανέφεραν και παραπάνω πρώτα από όλα πρέπει να το δηλώσεις στην εφορία και μετά να κάνεις την συναλλαγή. Πληρώνεις κανονικά το ΦΠΑ της χώρας που θα το παραγγείλεις απαλά αυτό δεν αφαιρείτε από το ΦΠΑ στην Ελλάδα, θα είναι μια συναλλαγή με μηδενικό ΦΠΑ στην ουσία
Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:55
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 10/09/2016 - 13:55
Δημοσίευση 10/09/2016 - 14:05
Ναι.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 15:01
δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά στο black κάτι δεν μου αρέσει και το άλλαξα σε silver .
Δημοσίευση 10/09/2016 - 15:05
Δημοσίευση 10/09/2016 - 15:14
Ναι. Πάντα ίσχυε αυτό με τη Verizon.
Λογικά τα SIM Free δε θ' αργήσουν να εμφανιστούν.
Νίκο από ό,τι ξέρω, από Ελβετία πληρώνεις δασμούς. Δεν είναι σαν τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.
Σωστός είσαι. Πιο πολύ το είπα αν έχει άνθρωπο κάποιος εκεί.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες