iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:23
Μουφα το Plus. Παρτε ολοι το 7αρι που ειναι καλυτερο μπας και μεινει κανα Plus για μας.
Τα εξαφανισατε απο παντου!
Ad
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:28
Μα καλα τα θελετε και τα λετε μερικοι; η κανετε πλακα και δεν την καταλαβαινουμε εμεις;
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:34
Να το ξαναπουμε.
Μουφα το Plus. Παρτε ολοι το 7αρι που ειναι καλυτερο μπας και μεινει κανα Plus για μας.
Τα εξαφανισατε απο παντου!
ελπίζω από νοέμβριο να έχουμε απόθεμα...
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:35
Το 7 καλυτερο απο το 7 plus..
Μα καλα τα θελετε και τα λετε μερικοι; η κανετε πλακα και δεν την καταλαβαινουμε εμεις;
μονο για το μέγεθος ρε φιλε είναι καλύτερο..
δεν γουστάρουμε όλοι κινητό παντόφλα...
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:37
που κολλαει το μεγεθος ρε αινσταιν στο ποιο ειναι καλυτερο;μονο για το μέγεθος ρε φιλε είναι καλύτερο..
δεν γουστάρουμε όλοι κινητό παντόφλα...
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:42
Άρα ψιλό-μούφα η telephoto την χρησιμοποιεί μόνο σε καλό φωτισμό για να έχει καλύτερο αποτελέσματα! Τελικά καλά έλεγε κάποιος παραπάνω πως με τέτοια χαρακτηρίστηκα στην δεύτερη κάμερα τα αποτελέσματα θα ειναι ψιλό απογοητευτικά γιατι θέλει πολύ σταθερό χέρι (λόγω έλλειψης ois) και μόνο φωτογραφίες μερα (λόγω f2,! Μήπως τελικά θα ειναι τζάμπα λεφτά το plus και καλύτερα το 7αρι με κανονικό μέγεθος και από οτι ακούω έχει και καλή μπαταρία!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φιλε μου επειδη εχω διαβασει πολυ αυτες τις μερες για να καταληξω τι θα παρω, πιστευω πως δεν αξιζει με τιποτα η αναβαθμιση σε οσους εχουμε οποιοδηποτε iphone (πλην οσων εχουν το 2g) μιας και προκειται στην ουσια για το ιδιο κινητο κυριως στο θεμα καμερας που εβγαλα και ενα λουλουδι και σε ολα φαινεται το ιδιο. Θα το παρω, το πλας.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:43
Φιλε μου επειδη εχω διαβασει πολυ αυτες τις μερες για να καταληξω τι θα παρω, πιστευω πως δεν αξιζει με τιποτα η αναβαθμιση σε οσους εχουμε οποιοδηποτε iphone (πλην οσων εχουν το 2g) μιας και προκειται στην ουσια για το ιδιο κινητο κυριως στο θεμα καμερας που εβγαλα και ενα λουλουδι και σε ολα φαινεται το ιδιο. Θα το παρω, το πλας.
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:44
που κολλαει το μεγεθος ρε αινσταιν στο ποιο ειναι καλυτερο;
Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:47
Δεν είπα οτι ειναι ίδια τα iPhone όλα ! Απλά μέχρι το 6s, είχες ένα παραπάνω λόγο να πάρεις το plus λόγω ois για καλύτερο αποτελέσματα στις φωτο! Πλέον στο θέμα φωτο ειναι ίδια τα αποτελέσματα γιατι έχουν έναν άψογο φακό και τα δυο! Αναφέρθηκα μόνο και μόνο στην φωτο και πουθενά άλλου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2016 - 22:43
ηδη μια μερα με 7 πλας, θεωρω οτι εαν καποιος εχει 6σ πλας δε βλεπω το λογο ωστε ν αναβαθμισει, ας το αφησει για λιγο αργοτερα, που θα πεσουν οι τιμες
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 25/09/2016 - 22:52
Καποια στιγμη που το ειχα το 6s plus πανω στο γραφείο την προηγουμενη βδομαδα,κοιτάζοντας το βασικα αυτο σκεφτηκα...Ποια η διαφορα αν ειχα το 7plus...Πρακτικά δε θα υπηρχε διαφορα...Το κομματι κάμερας λιγο το χρησιμοποιω.Ετσι θα κοιταξω να περιμενω το επομενο.Δε ξερω πως θα μου τη βαρέσει μεχρι τοτε αλλα πιθανως μετα απο χρονια να κρατησω το iPhone 2 χρονια σερι.ηδη μια μερα με 7 πλας, θεωρω οτι εαν καποιος εχει 6σ πλας δε βλεπω το λογο ωστε ν αναβαθμισει, ας το αφησει για λιγο αργοτερα, που θα πεσουν οι τιμες
Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:03
Αυτη τη @@@@ μας την εχεις γραψει 100 φορες. Δε λεω για την ατακα σου. Για ολα τα απο πανω
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:07
επιτέλους σε μια βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου!!! 7ρι μαύρο... από Αμερική.... διαφορές με το 6s ειδικά σε speed δεν έχει....αλλά μόνο για το νέο χρώμα η αλλαγή αξίζει...(υπερβολικό...αλλά τα κολλήματα έτσι είναι)
Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:09
Αυτη τη @@@@ μας την εχεις γραψει 100 φορες. Δε λεω για την ατακα σου. Για ολα τα απο πανω
Οσο εχεις @@@@ στο μυαλο θα στα γραφω να τα διαβαζεις.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:10
Οσο εχεις @@@@ στο μυαλο θα στα γραφω να τα διαβαζεις.
Καλως. Τωρα κατουρα και λιγο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες