Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1381   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:14

και καλύτερα που δεν το αγοράσατε ακόμα... ποτε πρώτες παρτίδες ... LAG τρελέ μου 

εδω εισαι: 

https://discussions....tart=0&tstart=0

Σε αρκετούς πέρασε και στο Portrait Mode.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1382   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:16

Αυτη τη @@@@ μας την εχεις γραψει 100 φορες. Δε λεω για την ατακα σου. Για ολα τα απο πανω

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

Ρε συ, τόσες φορές που έχει διαβάσει ο άνθρωπος για 4άρια που είναι καλύτερα από 5/5s/6/6s/7 τι να κάνει;

Εσύ δεν άντεξες 100 φορές που διάβασες αυτές τις γραμμές, αυτός που διαβάζει συνέχεια το από πάνω;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1383   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:22

Φιλε μου επειδη εχω διαβασει πολυ αυτες τις μερες για να καταληξω τι θα παρω, πιστευω πως δεν αξιζει με τιποτα η αναβαθμιση σε οσους εχουμε οποιοδηποτε iphone (πλην οσων εχουν το 2g) μιας και προκειται στην ουσια για το ιδιο κινητο κυριως στο θεμα καμερας που εβγαλα και ενα λουλουδι και σε ολα φαινεται το ιδιο. Θα το παρω, το πλας.

Σοφη η μαλακι@ σου που λεει και ο γεωργιου.Ημαρτον ρεεεεε κοκκορακια ντεπον αλγκον!!!!!!!

#1384   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4,114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:25

Η καθε αποψη κρυβει το απροσδιοριστο και το αγνωστο. Ακομα και "βλακεια" να ειναι ειναι ξεχωριστη και την διαβαζεις πρωτη φορα. Η απαντηση ομως του φιλου ειναι 1000διατυπωμενη στην εκαστοτε αποψη-"βλακεια" (κατ' εκεινον) του καθενος. Εμενα μαρεσει να διαβαζω αποψεις αλλων και βλακειες να ειναι. Κουραζομαι ομως να βλεπω την ιδια απαντηση. Δεν αναφερομαι στον φιλο atari συγκεκριμενα. Γενικα μιλαω.

Ξερω atari στα @@@ σου που κουραζομαι. Και δικιο εχεις βεβαια.

#1385   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:30

Ρε συ, τόσες φορές που έχει διαβάσει ο άνθρωπος για 4άρια που είναι καλύτερα από 5/5s/6/6s/7 τι να κάνει;

Εσύ δεν άντεξες 100 φορές που διάβασες αυτές τις γραμμές, αυτός που διαβάζει συνέχεια το από πάνω;

Δε νομιζω να υπηρξε καποιος που να ειπε οτι το 4 ειναι καλυτερο απο το 5 ή το 6s καλυτερο απο το 7.

Αλλο το να λες οτι δεν αξιζει να πας απο το 1 στο αλλο.

Εννοειται οτι καθε καινουριο τηλεφωνο θα ειναι καλυτερο ή οπως ειπε καμια 30αρια φορες ο πανμεγιστος Κουκ "It's the best iPhone we ever made" λες και υπηρχε περιπτωση να ηταν απο τα χειροτερα.

Επισης ειναι πολλοι που δεν εχουν τις γνωσεις που εχετε καποιοι εδω περα. Ειναι φυσικο να ακουσουμε και πατατες ή διαφορες ερωτησεις να τεθουν 30 φορες.
Δεν εχουν ολοι την υπομονη να διαβασουν 30,50 100, σελιδες απο ενα νημα.

#1386   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1,078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:32

Ξερω atari στα @@@ σου που κουραζομαι. Και δικιο εχεις βεβαια.

Χαχαχα..αφού θέλει να το πει και θα το λέει ό,τι και να γίνει.....

Σχετικά με το θέμα πάντως και εγώ αν είχα 6s ή 6s+, δε θα πήγαινα σε 7 ή 7+...όσοι είμαστε με 5s και κάτω εννοείται πως υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να πάμε...άντε και αυτοί με τα 6/6+. 

#1387   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4,114 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:33

Για μενα η καθε πατατα ειναι σεβαστη. Δεκτο και το τρολ στην πατατα. Απλα κουραζει να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια. Τιποτε αλλο.

#1388   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4,114 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:34

Χαχαχα..αφού θέλει να το πει και θα το λέει ό,τι και να γίνει.....

Σχετικά με το θέμα πάντως και εγώ αν είχα 6s ή 6s+, δε θα πήγαινα σε 7 ή 7+...όσοι είμαστε με 5s και κάτω εννοείται πως υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να πάμε...άντε και αυτοί με τα 6/6+.

Συμφωνα απολυτα με το σκεπτικο της ανανεωσης.

#1389   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:36

Δε νομιζω να υπηρξε καποιος που να ειπε οτι το 4 ειναι καλυτερο απο το 5 ή το 6s καλυτερο απο το 7.
Αλλο το να λες οτι δεν αξιζει να πας απο το 1 στο αλλο.
Εννοειται οτι καθε καινουριο τηλεφωνο θα ειναι καλυτερο ή οπως ειπε καμια 30αρια φορες ο πανμεγιστος Κουκ "It's the best iPhone we ever made" λες και υπηρχε περιπτωση να ηταν απο τα χειροτερα.
Επισης ειναι πολλοι που δεν εχουν τις γνωσεις που εχετε καποιοι εδω περα. Ειναι φυσικο να ακουσουμε και πατατες ή διαφορες ερωτησεις να τεθουν 30 φορες.
Δεν εχουν ολοι την υπομονη να διαβασουν 30,50 100, σελιδες απο ενα νημα.

Ξέρω σε τι αναφέρομαι και γιατί εγραψα ότι έγραψα. Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες.

Στο υπόλοιπο τώρα, δεν είναι πάντα θέμα γνώσεων ή αποριών. Μερικά πράγματα είναι όπως λες και εσύ δεδομένα. Και νομίζω δεν τίθεται καν ζήτημα για το αν αξίζει να πάει κανείς με μοντέλο από 6 και πίσω στο 7. Το θεωρώ πραγματικά αστείο να γίνεται τέτοια κουβέντα.

Το αν θα το κάνει όμως ή οχι, προφανώς ειναι προσωπικό γιατί υπάρχουν πολλά θέματα που μπλέκονται σε μια τέτοια απόφαση.

#1390   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:39

Κατα την γνωμη μου δεν νοειται ο οποιοσδηποτε να μην εχει το τελευταιο iPhone που κυκλοφορει. Για κανεναν λογο δεν θα εμενα με το παλιο iPhone της προηγουμενης χρονιας, ελεος. Παντα το τελευταιο και αν γινεται στην πιο ακριβη εκδοση του. Απορω πως μερικοι μενετε με τα 6 και 6S...

#1391   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:39

Μπορει σκοπτικα να εννοει οτι ολα τα τηλεφωνα μεχρι στιγμης ανηκουν χρησιμοποιουν την multitouch τεχνολογια...

#1392   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:41

Κατα την γνωμη μου δεν νοειται ο οποιοσδηποτε να μην εχει το τελευταιο iPhone που κυκλοφορει. Για κανεναν λογο δεν θα εμενα με το παλιο iPhone της προηγουμενης χρονιας, ελεος. Παντα το τελευταιο και αν γινεται στην πιο ακριβη εκδοση του. Απορω πως μερικοι μενετε με τα 6 και 6S...

Και εννοείται και Watch Edition. Όχι το Ceramic. Το παλιό, το καλό με τα 17.000$

#1393   Poupou

Poupou

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:41

Σε αρκετούς πέρασε και στο Portrait Mode.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.

να περιμένουμε δηλαδή για αγορά μετά από 2 μήνες? να βγουν άλλες παρτίδες μην υπάρχει πρόβλημα? αγχώθηκα τώρα.....αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία....

#1394   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:42

Ξέρω σε τι αναφέρομαι και γιατί εγραψα ότι έγραψα. Δεν έχει να κάνει με αυτό που λες.

Στο υπόλοιπο τώρα, δεν είναι πάντα θέμα γνώσεων ή αποριών. Μερικά πράγματα είναι όπως λες και εσύ δεδομένα. Και νομίζω δεν τίθεται καν ζήτημα για το αν αξίζει να πάει κανείς με μοντέλο από 6 και πίσω στο 7. Το θεωρώ πραγματικά αστείο να γίνεται τέτοια κουβέντα.

Το αν θα το κάνει όμως ή οχι, προφανώς ειναι προσωπικό γιατί υπάρχουν πολλά θέματα που μπλέκονται σε μια τέτοια απόφαση.

Αν αξιζει απο την αποψη ποια συσκευη ειναι καλυτερη δεν τιθεται θεμα. Αλλα ο αλλος που το λεει ρωταει αν αξιζει γιαυτον. Μπαινει εδω γιατι ειναι σε διλλημα. 

Παντως το να βλεπουμε καθε μερα την ιδια ατακα ειναι λιγο κουραστικο. Ειτε ειναι για αν αξιζει ειτε για το ποσο κραταει η μπαταρια.......

#1395   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:43

να περιμένουμε δηλαδή για αγορά μετά από 2 μήνες? να βγουν άλλες παρτίδες μην υπάρχει πρόβλημα? αγχώθηκα τώρα.....αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία....

Όχι, αν έχεις αποφασίσει να το πάρεις, να το πάρεις τώρα.

Το οποιοδήποτε fix (αν όντως είναι υπαρκτό το πρόβλημα, μιας και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι) θα έρθει μέσω SW update.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22