Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1531   MiltosLs

MiltosLs

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:35

Επίσημα κυκλοφορεί 7 Οκτωβρίου. Για το άλλο που ρωτάς νομίζω είναι απίθανο.

Δεν είναι απίθανο, όπου και αν πάς εκτός Ε.Ε. κόβεις μια διαφορετική απόδειξη και παίρνεις επιστροφή στο αεροδρόμιο απλά εγώ τώρα θα πάω οδικώς και δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς.. το ίδιο ισχύει και για επισκέπτες στην Ελλάδα και στην ευρώπη οι οποίοι είναι εκτός Ε.Ε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1532   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:41

Δεν είναι απίθανο, όπου και αν πάς εκτός Ε.Ε. κόβεις μια διαφορετική απόδειξη και παίρνεις επιστροφή στο αεροδρόμιο απλά εγώ τώρα θα πάω οδικώς και δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς.. το ίδιο ισχύει και για επισκέπτες στην Ελλάδα και στην ευρώπη οι οποίοι είναι εκτός Ε.Ε.

δεν ειναι ετσι απλο φιλε μου.

σε καθε χωρα υπαρχουν κανονισμοι και περιορισμοι, οσον αφορα το ποσο, να ειναι ανα αποδειξη, τροπος επιστροφης διαφορας φπα, κτλ.

Μια φορα που το δοκιμασα για πλακα, απο Τουρκια, με αποδειξεις ρουχων (ναι ηταν πολλα), αρχισαν να γελανε, να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν, να με στελνουν ο ενας στον αλλο. Το ποσο ηταν μικρο και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο.

#1533   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:42

Για να δουμε...εχω μεγαλη αγωνια για το ποτε καποιος θα χτυπησει απο ελλαντα το πρωτο πλας 128αρι και πανω σε μαυρο (οποιοδηποτε απ τα 2 μαυρα) χαχαχα

#1534   MiltosLs

MiltosLs

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:50

δεν ειναι ετσι απλο φιλε μου.
σε καθε χωρα υπαρχουν κανονισμοι και περιορισμοι, οσον αφορα το ποσο, να ειναι ανα αποδειξη, τροπος επιστροφης διαφορας φπα, κτλ.
Μια φορα που το δοκιμασα για πλακα, απο Τουρκια, με αποδειξεις ρουχων (ναι ηταν πολλα), αρχισαν να γελανε, να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν, να με στελνουν ο ενας στον αλλο. Το ποσο ηταν μικρο και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο.

Δεν εχω ξαναπάρει απο τουρκία κάτι μ' αυτό τον τρόπο απλά ρωτάω γιατί έχει πόστ σε προηγούμενη σελίδα στις 16/9 ότι κάποιος πήρε το 6s πέρυσι και πήρε επιστροφή οπότε αν γίνεται αφού θα είμαι εκεί γιατί να μην το πάρω..

Τελευταία επεξεργασία από: MiltosLs, 26/09/2016 - 20:51

#1535   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:51

Το χειρότερο δεν ειναι ότι δεν έχουν να μας δώσουν ....το χειρότερο για μένα ειναι ότι δεν υπαρχει ενημέρωση !

Sent from my iPad using Tapatalk

#1536   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:kchris298

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:55

Για να δουμε...εχω μεγαλη αγωνια για το ποτε καποιος θα χτυπησει απο ελλαντα το πρωτο πλας 128αρι και πανω σε μαυρο (οποιοδηποτε απ τα 2 μαυρα) χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: kchris298, 26/09/2016 - 20:56

#1537   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2016 - 20:56

Εγω θα ειμαι ο πρωτος plus128 GB σε μαυρο χεχεχε :P

#1538   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:00

Καλησπερα σε όλους,νομιζω πως αυτή η κατάσταση που εχει δημιουργηθεί με τα plus ειναι ξεφτίλα και λυπάμαι για την Apple που τόσα χρόνια υποστηρίζω.Θα έπρεπε να εχει ικανό απόθεμα και απο τις δυο συσκευές (μικρό-μεγάλο) ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί ενα μέρος των πελατών όπως έγινε με τα iphone 7 4.7"και σιγά σιγά να ομαλοποιείται η κατάσταση χωρίς μεγάλα κενά στις τροφοδοσίες των καταστημάτων.

#1539   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:21

Καλησπερα σε όλους,νομιζω πως αυτή η κατάσταση που εχει δημιουργηθεί με τα plus ειναι ξεφτίλα και λυπάμαι για την Apple που τόσα χρόνια υποστηρίζω.Θα έπρεπε να εχει ικανό απόθεμα και απο τις δυο συσκευές (μικρό-μεγάλο) ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί ενα μέρος των πελατών όπως έγινε με τα iphone 7 4.7"και σιγά σιγά να ομαλοποιείται η κατάσταση χωρίς μεγάλα κενά στις τροφοδοσίες των καταστημάτων.

Εσυ καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει ομως ας ελπισουμε μεχρι τελος τις εβδομαδας να παραλαβουμε >:(

Τελευταία επεξεργασία από: kchris298, 26/09/2016 - 21:22

#1540   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:23

ο φιλος μου απο τα Public Πατρας μου ειπε οτι την Τετάρτη θα τα έχουν όλα απλά εξυπηρετούν μόνο τις προπαραγγελίες και όχι αν πάει κάποιος να το πάρει εκεινη την στιγμη

Εμενα ο φιλος, του κολλητου μου που η γυναικα του δουλευει στα public μου ειπε οτι θα εξυπηρετουν απο μεθαυριο τις προπροπαραγγελιες

#1541   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:28

Εμενα ο φιλος, του κολλητου μου που η γυναικα του δουλευει στα public μου ειπε οτι θα εξυπηρετουν απο μεθαυριο τις προπροπαραγγελιες

:lol:  :lol:

#1542   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:29

ο παππους του παππου του προππαπου του βροντακη που σκοτωσε τον παππου του παππου του προππαπου του φουρτουνακη.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 26/09/2016 - 21:29

#1543   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:29

Καλημερα παιδια απο πληροφοριες που εχω δυσκολα να αποκατασταθει η διαθεσιμοτητα αυτη την εβδομαδα παμε για αρχες οκτωβρη jet black απο νοεμβρη

Θα σε κυνηγάει αυτό το λάθος να ξέρεις :P

Όσο και αν κράζεις τώρα, τα ίδια έκανες!

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1544   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/09/2016 - 21:39

Νίκο κάνε μου και μια μετάφραση τι σημαίνει αυτό χα χα.

Με λίγα λόγια η ποιότητα ήχου χρησιμοποιώντας τον αντάπτορα που είναι στη συσκευασία, είναι χειρότερη σε σχέση με το Audio Jack των προηγούμενων συνδέοντας τα ακουστικά απευθείας.

Βέβαια μιλάμε για κάτι που θα το καταλάβεις σε υψηλής ποιότητας αρχεία.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1545   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 26/09/2016 - 22:12

Πέρσι ρε παιδιά με το 6S έτσι ήταν πάλι; δεν είχα ασχοληθεί πέρσι. Μόνο πρόπερσι με το 6 Plus που είχε έρθει 23 Οκτωβρίου εδώ επίσημα και το είχα κάνει προπαραγγελια στα Public την ημέρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες και μου ήρθε μήνυμα 22 Δεκεμβρίου να περάσω να το πάρω επειδή είχε έρθει Χαχαχα. Εννοείται το είχα πάρει τέλη Οκτωβρίου από τα Seven και απλά άφησα την παραγγελία ανοιχτή να δω πότε θα με ενημερώσουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες