Αμάν πρωινό σοκ! Είναι στο δρόμο καο έρχεται σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση που είχα !!!'
Εν αναμονή....
Θέλουμε αναλυτική παρουσίαση...
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:22
Αμάν πρωινό σοκ! Είναι στο δρόμο καο έρχεται σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση που είχα !!!'
Εν αναμονή....
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:23
Παιδιά με το deals365, τι ακριβώς παίζει; Τι προελευεσης είναι τα κινητά που σου φέρνουν;
Είμαι τόσο εκνευρισμενος με την κοροϊδία του Κοτσοβολου από την Παρασκευή που είμαι στο τσακ να βάλω παραγγελία εκεί.
ξεχασατε κατι σημαντικο. doa γιοκ
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:24
αν σε ενδιαφερει εχει και τα δυο στην istorm στο golden hall στο μαρουσι.
αλλα εχει istorm και στο κολωνακι οποτε θα εχει και εκει.αλλα παρτους ενα τηλ να μην τρεχεις αδικα.
Θα το δω για golden hall, απλά επειδή θα βρίσκομαι στην περιοχή όλες τις επόμενες ημέρες, θα με βόλευε.
Θα κάνω ένα τηλ και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:26
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:32
Καλά ισχύει. Βέβαια και στα μαγαζιά που λένε ότι έχουν πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη, είναι να μην σου τύχει.ξεχασατε κατι σημαντικο. doa γιοκ
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:33
Παιδιά με το deals365, τι ακριβώς παίζει; Τι προελευεσης είναι τα κινητά που σου φέρνουν;
Είμαι τόσο εκνευρισμενος με την κοροϊδία του Κοτσοβολου από την Παρασκευή που είμαι στο τσακ να βάλω παραγγελία εκεί.
US συσκευές με ένα χρόνο εγγύηση εδώ.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:37
US συσκευές με ένα χρόνο εγγύηση εδώ.
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:39
ξεχασατε κατι σημαντικο. doa γιοκ
Αυτό πάντως δεν είναι δική τους αποκλειστικότητα.
Τα ίδια κάνουν και άλλα "μεγάλα" γνωστά.. Λέμε με Voda, Πλαίσιο.
Σάμπως κρατάει κανείς τις συσκευές δύο χρόνια πια
On_Tapatalk
Εγώ σίγουρα. Σε λίγο μπαίνω και στον 3ο..
Θα φέρω γλυκά
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:40
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:45
Αυτό πάντως δεν είναι δική τους αποκλειστικότητα.
Τα ίδια κάνουν και άλλα "μεγάλα" γνωστά.. Λέμε με Voda, Πλαίσιο.
Εγώ σίγουρα. Σε λίγο μπαίνω και στον 3ο..
Θα φέρω γλυκά
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:46
ενημέρωση απο Γερμανό για iphone 7plus...Νοέμβρη κ βλέπουμε...
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:49
Χά Χά!! Ε εντάξει μιλάμε για την πλειοψηφία εσύ είσαι ιδιάζουσα περίπτωση! LoL
Πέρα από την πλάκα σίγουρα υπάρχουν αλλά ένα μεγάλο ποσοστό όπως βλέπω κάθε χρόνο αλλάζει και έτσι αυτο το 2 χρόνια δεν απασχολεί και πολύ..
Εδώ και εγώ που πληρώνω τον Apple Care για 2 χρόνια μου την δίνει αλλά τι κάνω τουλάχιστον όταν το δίνω έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση, αν φύγει Αμερική βέβαια ...
Α και μην ξεχνιέσαι τουλουμπάκι η εκλαιρ.. Όχι γιατί με αυτά δεν παίζουν ...
On_Tapatalk
Ξέρω αρκετό κόσμο που είναι σαν εμένα και δεν αλλάζουν κάθε χρόνο απλά για να πάνε στο τελευταίο.
Επίσης μη ξεχνάς πως παίζει ρόλο και στη μεταπώληση μετά. Αλλιώς είναι να ξέρει ο άλλος πως έχει κάποιους μήνες εγγύηση ακόμα και αλλιώς να μην έχει καθόλου.
Εκεί νομίζω είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.
Τουλούμπες για όλους λοιπόν..!
Δημοσίευση 27/09/2016 - 15:54
Ξέρω αρκετό κόσμο που είναι σαν εμένα και δεν αλλάζουν κάθε χρόνο απλά για να πάνε στο τελευταίο.
Επίσης μη ξεχνάς πως παίζει ρόλο και στη μεταπώληση μετά. Αλλιώς είναι να ξέρει ο άλλος πως έχει κάποιους μήνες εγγύηση ακόμα και αλλιώς να μην έχει καθόλου.
Εκεί νομίζω είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.
Τουλούμπες για όλους λοιπόν..!
Έτσι έχεις δίκιο δεν αντιλέγω έχω και εγώ φίλους που το υπολογίζουν αυτό στην Ελλάδα.. Είναι λίγο πολύ μοιρασμένη η κατάσταση, πάντα θα υπάρχουν 2 πλευρές!
Ωραία επιλογή αναμένω!
Η πιο έντιμη απάντηση ..
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 16:11
Όταν χτυπάει το κουδούνι και είναι η UPS για παράδοση του iPhone ....
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 16:14
εγω πηγα στο πλαισιο την ημερα κυκλοφορίας και μου ειπαν πως πιστευουν οτι τις προπαραγγελειες στα plus, θα τις εχουνε εξυπηρετήσει μεχρι 30 του μηνός
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες