PUBLIC 16/09 00.21
ΜΕDIA 16/09 00.25
iphone plus 128gb black
Ακομα τιποτα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:00
PUBLIC 16/09 00.21
ΜΕDIA 16/09 00.25
iphone plus 128gb black
Ακομα τιποτα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:04
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:05
Ολοι παιρνετε 128 το plus. Εγω γτ το παρηγγειλα 32; (τραγουδια δε βαζω ποτε)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:09
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:09
Σαν κατι να κινειται..
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:20
Μολις με πηρε παμπλικ οτι στελνει σημερα τη συσκευη και αυριο παραλαμβανω (Χιο). Ηθελε να πουλησει και εγγυηση για 2 χρονια με 90€ αλλα δν το εκανα.
Εχω κανει και μια παραγγελια στο Πλαισιο αλλα ακομα καμια ειδοποιηση. Επειδη εχω σκοπο να στειλω μειλ για ακυρωση, μηπως θελει κανεις απο δω να την αφησω και μολις με ειδοποιησουν να τους πω οτι η αποστολη θα γινει σε νεα διευθυνση και νεο ονομα?
Μιλαω για 7 πλας 128 μαυρο
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:24
Πότε έκανες την παραγγελία;Μολις με πηρε παμπλικ οτι στελνει σημερα τη συσκευη και αυριο παραλαμβανω (Χιο). Ηθελε να πουλησει και εγγυηση για 2 χρονια με 90€ αλλα δν το εκανα.
Εχω κανει και μια παραγγελια στο Πλαισιο αλλα ακομα καμια ειδοποιηση. Επειδη εχω σκοπο να στειλω μειλ για ακυρωση, μηπως θελει κανεις απο δω να την αφησω και μολις με ειδοποιησουν να τους πω οτι η αποστολη θα γινει σε νεα διευθυνση και νεο ονομα?
Μιλαω για 7 πλας 128 μαυρο
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:29
Public 20/9 και πλασιο 21/9
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:30
Ολοι παιρνετε 128 το plus. Εγω γτ το παρηγγειλα 32; (τραγουδια δε βαζω ποτε)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι καθαρά θέμα χρήσης. Πλέον (με την κατάργηση των 16GB) δεν υπάρχει «σωστή» και «λάθος» χωρητικότητα. Προσωπικά τα 32GB (πραγματικά 27-28) δεν μου φτάνουν αφού έχω καμιά 15αριά GB εφαρμογές και 3GB μουσική για την ώρα (τον τελευταίο καιρό φτιάχνω την βιβλιοθήκη μου και δεν είμαι ούτε στο 5%). Είμαι ήδη σχεδόν στα 20GB χωρίς να υπολογίσω φωτογραφίες, βίντεο (4K) που θα βγάλω αρκετές λόγω καλής κάμερας καθώς και κάνα ebook/περιοδικό που θα κατεβάζω offline ενίοτε για χάζεμα. Κάνω backup στο cloud απλά έχω αρχή να μην σβήνω τίποτα από την συσκευή. Για μένα τα 128GB είναι μονόδρομος (και τα 64GB με έφταναν αν δεν είχαν αλλάξει οι χωρητικότητες). Άλλοι τραβάνε πολύ βίντεο και έχουν 10άδες GB μουσική. Εκεί πας καρφί στα 256GB. Οπότε κάνεις μία εκτίμηση του χώρου που θα χρειαστείς και για μένα υπολογίζεις και 5GB ελεύθερα για αναβαθμίσεις λογισμικού (και μην ξεχνάς ότι συνήθως μεγαλώνει και το μέγεθος των εφαρμογών -χωρίς να υπολογίσω την cache). Οπότε σε κάθε περίπτωση μην κινηθείς οριακά ώστε να μην μπεις στην διαδικασία σβησιμάτων κλπ που χαλάει την συνολική εμπειρία χρήσης κατά την άποψή μου.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:32
Θα τρελαθώ. Το πλήρωσες με κάρτα κατευθείαν;Πότε έκανες την παραγγελία;
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:34
Θα τρελαθώ. Το πλήρωσες με κάρτα κατευθείαν;
Ρε συ, άλλο να έχεις παραγγείλει σε κεντρικό κατάστημα που έχει ουρά, και άλλο να έχει 1-2 παραγγελίες.
Έχεις προτεραιότητα για το κατάστημα που είσαι, δεν σημαίνει ότι έχεις έναντι όλων.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:35
Το πληρωσα με καταθεση ηλεκτρονικα τη τριτη το απογευμα 27/9 γιατι με πηρε να μου πει οτι πρεπει να γινει καταθεση λογω τιμολογιου και οχι αντικαταβολη που το ειχα βαλει
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:37
Κοίτα, δεν ξέρω πως πάει αλλά η λογική λέει ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας όσο αναφορά τις συσκευές. Γιατί δηλαδή μια συσκευή να μην πάει σε άλλο κατάστημα που έγινε η παραγγελία πιο πριν;Ρε συ, άλλο να έχεις παραγγείλει σε κεντρικό κατάστημα που έχει ουρά, και άλλο να έχει 1-2 παραγγελίες.
Έχεις προτεραιότητα για το κατάστημα που είσαι, δεν σημαίνει ότι έχεις έναντι όλων.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:38
Ρε συ, άλλο να έχεις παραγγείλει σε κεντρικό κατάστημα που έχει ουρά, και άλλο να έχει 1-2 παραγγελίες.
Κανονικά (στις προπαραγγελίες αναφέρομαι) θα έπρεπε να υπάρχει πανελλαδική λίστη προτεραιότητας).
Το πληρωσα με καταθεση ηλεκτρονικα τη τριτη το απογευμα 27/9 γιατι με πηρε να μου πει οτι πρεπει να γινει καταθεση λογω τιμολογιου και οχι αντικαταβολη που το ειχα βαλει
Τα τιμολόγια άνω των 500€ και οι αποδείξεις άνω των 1500€ πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται μέσω του τραπεζικού συστήματος.
Δημοσίευση 29/09/2016 - 12:41
Κοίτα, δεν ξέρω πως πάει αλλά η λογική λέει ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας όσο αναφορά τις συσκευές. Γιατί δηλαδή μια συσκευή να μην πάει σε άλλο κατάστημα που έγινε η παραγγελία πιο πριν;
Κανονικά (στις προπαραγγελίες αναφέρομαι) θα έπρεπε να υπάρχει πανελλαδική λίστη προτεραιότητας).
Τα τιμολόγια άνω των 500€ και οι αποδείξεις άνω των 1500€ πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται μέσω του τραπεζικού συστήματος.
Η λογική λέει ότι πρέπει όλα τα καταστήματα να μπορούν να εξυπηρετήσουν έστω και 1 πελάτη.
Για αυτό και βλέπαμε ότι οι συσκευές μοιράζονται στα καταστήματα και δεν πάνε όλες σε ένα.
Π.χ. Είδαμε ότι όλα τα ιStorm πήραν συσκευές, αντίστοιχα όλα τα public κλπ κλπ.
Φαντάζομαι μοιράζονται αναλογικά. Δλδ το Public στο Σύνταγμα θα πάρει 20 συσκευές, ενώ το Public στη Χίο θα πάρει 1.
Αν ο φίλος ήταν νούμερο 1 στη λίστα της Χίου και εσύ νούμερο 35 στης Αθήνας , αυτός θα παραλάβει, εσύ θα περιμένεις.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες