Έχει κανείς παραγγείλει κάποιο Plus 128 jet black και του περισσεύει γιατί το πήρε από αλλού? Το public με δουλεύει.
Δυστυχώς το public είναι το χειρότερο μαγαζί κάθε χρόνο όσον αφορά το iphone
Ρίχνει πολύ δούλεμα .
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:12
Έχει κανείς παραγγείλει κάποιο Plus 128 jet black και του περισσεύει γιατί το πήρε από αλλού? Το public με δουλεύει.
Ρίχνει πολύ δούλεμα .
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:25
Μιλας πολύ λογικά φίλε μου...Να κάνει κάποιος αναβάθμιση από iPhone 6 και παλιότερο μοντέλο οκ αλλά από 6s σε 7 και με τέτοια διαφορά στην τιμή είναι τελείως παράλογο για μένα!!!Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει από το 6s δηλαδή.Οκ καλύτερο επεξεργαστή αλλά στον μέσο χρήστη ούτε καν γίνεται αντιληπτό.Αδιαβροχοποιηση εντάξει, λες και όλοι κάνουμε ντουζ ή κολυμπάμε με το κινητό.Λοιπόν ήμουν από τους πρώτους με Jet Black 7 plus στα 128GB από την Τετάρτη.
Το τηλέφωνο πουλήθηκε σήμερα στην τιμή αγοράς (1079) λόγω ότι δεν είδα τη διαφορά που περίμενα ερχόμενος από το 6s Plus.
Εξωτερικά πέρα από το χρώμα και το κουμπί δεν καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό τηλέφωνο.
Ειδικά όσοι το αγοράσουν σε χρυσό / ροζ χρυσό αμφιβάλλω αν θα καταλάβουν εξωτερικά κάποια διαφορά αν προέρχονται από το ίδιο χρώμα.
Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινότερη στο 100% αλλά για μένα που τη λειτουργώ σε χαμηλότερη φωτεινότητα δεν έκανε ιδιαίτερη διαφορά.
Τα χρώματα της οθόνης λένε ότι είναι καλύτερα αλλά στο δικό μου μάτι η διαφορά δεν ήταν αισθητή.
Ο ήχος είναι πραγματικά πολύ πιο δυνατός και η αδιαβροχοποίηση με έκανε να νιώθω πιο άνετα όταν άφηνα τη συσκευή κοντά σε ποτήρια , μπουκάλια , κλπ.
Για την μπαταρία δεν θα γράψω γιατί έκανα μόνο 2 φορτίσεις.
Το τηλέφωνο θα το εξετάσω για αγορά ξανά υπό τις εξής προυποθέσεις :
1. Πτώση της τιμής του λόγω επάρκειας στην αγορά (αυτό θα συμβεί σε 1.5-2 μήνες)
2. Αγορά από το εξωτερικό με εταιρικό τιμολόγιο για να μη χρεωθώ το ΦΠΑ καθώς εδώ η εφορία ΔΕΝ μου τον επιστρέφει και ας κόβω τιμολόγια.
Με τις 2 παραπάνω προυποθέσεις το τηλέφωνο βγαίνει στα 700 ευρώ ή και λίγο χαμηλότερα , τιμή τίμια για κάποιον που θα το συνδυάσει με πώληση της παλιάς του συσκευής.
Για όσους δεν το έχουν ανάγκη από την πρώτη ημέρα δε μπορώ να προτείνω την αγορά του σε αυτή την τιμή , λυπάμαι.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:29
Ηρθε και μενα σημερα το 7+ μαυρο με μια μερα καθυστερηση λογω acs.
Μετα το 6s+ δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια διαφορα στην ταχυτητα. το χρωμα φοβερο, το home "button" μου αρεσει πολυ, η καμερα οπως και στο προηγουμενο φοβερη, σε σκοτεινες ληψεις θα φανει η διαφορα.
Με το Hishing εχω ξενερωσει απιστευτα διοτι περναει στα βιντεο που τραβαω. Παιζει να ειναι μονο η δικη μου συσκευη? Οι υπολοιποι που εχετε το δοκιμασατε σε βιντεο?
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:31
Το βίντεο γ@@@@ι έχω το τηλέφωνο από τις 23 του μηνός και μετά βίντεο ήθελα να πάω να αγοράσω άλλο!!!!
Δύο σχόλια θα ήθελα να κάνω προσωπικά, καλό θα ήταν να υπάρχουν οι επικεφαλίδες στην αρχή χωρίς τα σχόλια, γιατί το μάτι ασυναίσθητα πέφτει επάνω και προσπαθεί να προλάβει να διαβάσει ενώ από ότι καταλαβαίνω δεν είναι αυτός ο σκοπός του και κουράζει. Πριν το στείλετε αν υπάρχει η δυνατότητα editing στο 2:02 και στο 2:12 που εμφανίζεται η πλάτη πάνω στο μήλο έχει ένα σημάδι σαν γρατζουνιά αν γίνεται να την σβήσεις.
Έχω σκοπό σε 2-3 πλάνα να κάνω κάποιες επεμβάσεις και σε αυτό που λες είναι ένα από αυτά, απλά ο χρόνος μου ήταν πολύ πιεσμένος και έτσι την άφησα αυτή την δουλειά για μετά.
Σε ότι αφορά τους τίτλους είναι εκεί απλά για δώσουν όγκο και αίσθηση στην θέαση και γενική πληροφορία η οποία δεν είναι εκεί για να διαβαστεί, πιο πολύ για εφέ έβαλα κάποιους τίτλους για να μην είναι γυμνά αυτά σημεία μόνο με γραφικά.
Δεν αυτός ο σκοπός τους. Όταν μπαίνουν τίτλοι για να διαβάσεις ξέρω πολύ καλά πόσο χρειάζεται να μείνουν στην προκειμένη περίπτωση είναι "γλάστρες" που λέμε.
Αν έμεναν για διαβαστούν θα έχανε την ουσία το intro δεν κάνω παρουσίαση αναλυτική του τηλεφώνου μέσα από αυτό, απλά αίσθηση παίρνεις από το intro..
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!
Καταπληκτικό βίντεο Σπύρο.
Εκανα και την αρχη και εγραψα το πρώτο σχόλιο και στο YouTube.
Καλή επιτυχία!!!
Είσαι ωραίος σε ευχαριστώ!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:33
Ηρθε και μενα σημερα το 7+ μαυρο με μια μερα καθυστερηση λογω acs.
Μετα το 6s+ δεν μπορω να πω οτι ειδα καποια διαφορα στην ταχυτητα. το χρωμα φοβερο, το home "button" μου αρεσει πολυ, η καμερα οπως και στο προηγουμενο φοβερη, σε σκοτεινες ληψεις θα φανει η διαφορα.
Με το Hishing εχω ξενερωσει απιστευτα διοτι περναει στα βιντεο που τραβαω. Παιζει να ειναι μονο η δικη μου συσκευη? Οι υπολοιποι που εχετε το δοκιμασατε σε βιντεο?
Έκανα επανειλημμένες δοκιμές με το βίντεο και δεν περνάει τίποτα, την στιγμή που το άκουσα ήταν μόνο όταν κατέβαζε την πρώτη ώρα που το άνοιξα πολλές εφαρμογές από το Store!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:37
Έκανα επανειλημμένες δοκιμές με το βίντεο και δεν περνάει τίποτα, την στιγμή που το άκουσα ήταν μόνο όταν κατέβαζε την πρώτη ώρα που το άνοιξα πολλές εφαρμογές από το Store!
ειναι 2 ωρες που το χω ανοιξει και εχω κανει update και restore. να ελπιζω δλδ οτι θα του περασει σε λιγο
αλλιως τι συμβουλευετε? το επιστρεφω public?
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:51
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:52
Οποίος προλάβει παιδιά να δώσει 30 ευρω παραπάνω απο τους κωτσοβολους και 200€ παραπάνω απο το deals365...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:55
Δε σε αναγκασε κανεις να το παρεις, εγω το βρηκα κ εδωσα το λινκ, τι προβλημα εχεις εσυ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αστους να λενε καλα εκανες δωσε και για κανα τζετ μπλακ αν βρεις
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:05
Δε σε αναγκασε κανεις να το παρεις, εγω το βρηκα κ εδωσα το λινκ, τι προβλημα εχεις εσυ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:15
Εκπληκτικό βίντεο!! Μπραβο Σπυρο!!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:21
Ελπίζω να σας αρέσει!
Εγώ πάλι θα επισημάνω κάτι άλλο. Οι αντανακλάσεις στη συσκευή στο 1:28 π.χ. (απο το Softbox; ) δε κάθονται καλά τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Φιλικά στο λέω, μη μου παρεξηγηθείς..
Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά ξανά..
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:51
η λειτουργια στην φωτογραφία που θα θαμπώνει το πίσω μερος πως γίνεται ?
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:51
Ρίχνει πολύ δούλεμα .
καλήμερα,
έμενα πάντως το public me εξέπληξε πολλαπλώς θετικά,σε αντίθεση με το apple store uk που ακόμα λέει "NOVEMBER"!!!!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 12:58
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες