iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 01/10/2016 - 15:48
Ad
Δημοσίευση 01/10/2016 - 15:48
Παιδια καλησπερα, εγω εχω μεινει (ακομα) με το 64ρι 6s Plus...
Οσοι αγορασατε το 7 plus βλεπτε καμια τρελη διαφορα; Εαν ναι σε τι;
Θα με βοηθησετε να παρω αποφαση για το εαν θα κανω την κινηση η θα περιμενω αλλο ενα χρονο... thank you!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 15:58
Jet Black.
Scratched black έπρεπε να το ονομάσουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/10/2016 - 16:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 16:22
Άρα θα πάω να αγοράσω. Ξέχασα να ρωτήσω σαν αίσθηση αφής πως είναι; γλυστραει το δάχτυλο ή κολλάει; να πω τον υπάλληλο να τη βάλει ή είναι καλύτερα μόνος μου;
Ότι και αν πάρεις θα κοιτάξεις να γράφει πάνω στο κουτί 9Η αυτό έχει να κάνει με τη σκληρότητα και είναι το πιο σημαντικό. Μετά υπάρχει το oleophobic coating το οποίο στην ουσία δεν αφήνει εύκολα δάχτυλιες και γενικά λαδίλα απ τα χέρια σου πάνω στην οθόνη... γενικά το φθηνό glass 9H να αγοράσεις δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος και θα δεις μεγάλη διαφορά στην αίσθηση από τις ζελατίνες ... δεν θα κολλάει το χέρι σου Δλδ όπως λες.
Τώρα για το ποιος θα το βάλει αυτό αν δεν έχεις ξανά τοποθετήσει καλό είναι να το αποφύγεις γιατί είναι αρκετά δύσκολο ειδικά στα iPhone 6 και μετά που η οθόνη καμπυλώνει ελάχιστα στις άκρες.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 16:26
Ότι και αν πάρεις θα κοιτάξεις να γράφει πάνω στο κουτί 9Η αυτό έχει να κάνει με τη σκληρότητα και είναι το πιο σημαντικό. Μετά υπάρχει το oleophobic coating το οποίο στην ουσία δεν αφήνει εύκολα δάχτυλιες και γενικά λαδίλα απ τα χέρια σου πάνω στην οθόνη... γενικά το φθηνό glass 9H να αγοράσεις δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος και θα δεις μεγάλη διαφορά στην αίσθηση από τις ζελατίνες ... δεν θα κολλάει το χέρι σου Δλδ όπως λες.
Τώρα για το ποιος θα το βάλει αυτό αν δεν έχεις ξανά τοποθετήσει καλό είναι να το αποφύγεις γιατί είναι αρκετά δύσκολο ειδικά στα iPhone 6 και μετά που η οθόνη καμπυλώνει ελάχιστα στις άκρες.
ευχαριστω πολύ. Πολύ χρήσιμα όλα αυτά που έγραψες. Κ πολύ αναλυτικά. Στο πάμπλικ έχει 2. Θα πάω να πάρω μια από τις 2. Δε ξέρω όμως άμα είναι καλες
Δημοσίευση 01/10/2016 - 16:42
καλήμερα,
έμενα πάντως το public me εξέπληξε πολλαπλώς θετικά,σε αντίθεση με το apple store uk που ακόμα λέει "NOVEMBER"!!!!
Και εμενα το public Παρασκευή πρωι 23 είχε το εφταρι μου μαύρο 32αρι 9 το πρωι έτοιμο προς παράδοση. Κανένα απολύτως πρόβλημα, public δαγκωτό.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 17:07
Iphone 7+
Δημοσίευση 01/10/2016 - 17:11
Μια πρωτη φωτογραφια σε περιβαλλον με εντονο φωτισμο και εναλλαγη χρωματων..δεν κακο
Δημοσίευση 01/10/2016 - 17:20
Το public έχει συνήθως puro.ευχαριστω πολύ. Πολύ χρήσιμα όλα αυτά που έγραψες. Κ πολύ αναλυτικά. Στο πάμπλικ έχει 2. Θα πάω να πάρω μια από τις 2. Δε ξέρω όμως άμα είναι καλες
Αγόρασε το άφοβα είναι αρκετά καλή η ποιότητα του!
Τελευταία επεξεργασία από: EliasMavropoulos, 01/10/2016 - 17:22
Δημοσίευση 01/10/2016 - 17:55
Απίστευτο σχόλιο στο MacRumors..
Αύριο θα κάνω και εγώ δοκιμές έξω με την κάμερα ! :·)
On_7+
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 18:01
Παιδια , εχει δει κανεις αλλος το εξης σε iphone 7 plus με ios 10.0.2 (αναφερω λεπτομερειες γιατι για software θεμα η ρυθμισης μου κανει) .....
Το παρακατω συμβαινει και real time αλλα και απο ρυθμισεις ηχου κλησης και μηνυματος αντιστοιχα .
Το θεμα που εχω ειναι οτι ο ηχος κλησης ακουγεται πιο δυνατα απο τον ηχο μηνυματος .... !
Πηγαινοντας και στις ρυθμισεις , βαζοντας να παιξει ο ιδιος ηχος σε κληση και μετα βαζοντας σε μηνυμα , διαπιστωνω πως του μηνυματος ακουγεται πιο χαμηλα !!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 18:02
Jet Black.
Εγω θα το ξαναπώ. Δεν ειναι τοσο ευαισθητο όσο λένε. Αυτες τις γρατσουνιες ο τυπας θα τις είχε με κάθε ένα απο τα χρωματα.
Δεν το κοιτας και γρατσουνιεται.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 18:24
Iphone 6
Iphone 7+
Αν τα βίντεο αυτά είναι για να δείξουν το θόρυβο, εμένα αυτό που μου ακούγεται είναι αυτά τα "παράσιτα" που κάνουν τα κινητά όταν βρίσκονται κοντά σε ηχεία και πάει να σου έρθει κλήση ή μήνυμα...
Εκτός αυτού... ποιος τραβάει βίντεο σε απόλυτη ησυχία;; όλοι σε πάρτυ, συναυλία, κάπου έξω ρε παιδάκι μου τραβάμε...
Εγω θα το ξαναπώ. Δεν ειναι τοσο ευαισθητο όσο λένε. Αυτες τις γρατσουνιες ο τυπας θα τις είχε με κάθε ένα απο τα χρωματα.
Θα συμφωνήσω... απλά είναι μαύρο γυαλιστερό και φαίνονται τα πάντα... πιστεύω ότι σε όλα το ίδιο θα είχε γίνει απλά σε ασημί ή λευκό δε θα φαινόταν τόσο...
Δημοσίευση 01/10/2016 - 18:29
Μια φορα , το δικο μου μαυρο δεν εχει τετοια σημάδια.
Και γνωστος που το ειδε απο κοντα μου ειπε οτι οπως το επιανε ακούμπησε σε ενα μεταλικο βραχιόλι που εχει και έκανε σημάδι.
Ακούμπησε, δεν το χτύπησε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες