Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3556   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2016 - 07:24

Προς το τελος του μηνα μας κοβω δυστυχως...Τραγικο,εγω δηλωσα παντως οτι δεν προκειται να πληρωσω δοση χωρις να λαβω προιον.

κακό δικό σου.
Ο Κωτσοβολος έχει πάρει ήδη όλο το ποσό. Με την τράπεζα έχεις να κάνεις εσύ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3557   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 07/11/2016 - 07:41

Αγορά iphone 7 plus black 128 gb από vodafone shop στο κέντρο, μετά από τηλεφωνική παραγγελία-κράτηση.

Όλα μπάλα, δεν φαίνεται να έχει hiss, αλλά και να είχε δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα. Παραγγελία ταυτόχρονα spigen liquid armor και φόρεμα, αν και δεν με πολυνοιάζει, γιατί ήθελα να προλάβω το vodafone replace πρόγραμμα όπου έχει κάλυψη για κλοπή σπάσιμο κτλ για 2 χρόνια (πήρα και το ασφαλιστήριο κανονικά). Είχα περιπέτειες με το παλιό μου iphone άλλωστε λόγω τιμολογίου κτλ κτλ (είναι σε άλλο thread, δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα ούτε ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω)

Φιλε μια συμβουλη... η καλυψη για σπασιμο, κλοπη κτλ δεν ειναι και τοσο αερας πατερας να ξερεις. οποτε βαλε τη θηκουλα καλυτερα.... μη νομιζεις οτι θα πας με τηλεφωνο σπασμενο και θα σου δωσουν καινουριο επειδη πληρωσες ενα ποσο για καλυψη θραυσης - κλοπης. Οπως και σε περιπτωση κλοπης δεν ειναι απλα τα πραγματα. 

#3558   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/11/2016 - 08:30

Καλημέρα

Μια ερώτηση  παιδιά

το 7 4,7 jet black και αυτό είναι σε έλλειψη ?

#3559   ts0ts0s

ts0ts0s

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2016 - 08:41

κακό δικό σου.
Ο Κωτσοβολος έχει πάρει ήδη όλο το ποσό. Με την τράπεζα έχεις να κάνεις εσύ

Καλημερα,δεν το βαλα σε καρτα,

δανειοδοτηση ειναι ειπα να το δοκιμασω για να μην φορτωσω την καρτα και το εσπασα σε 3 δοσεις.ο Κωτσοβολος δεν εχει παρει τιποτα απ τη τραπεζα,στο καταστημα του Κωτσοβολου πληρωνεται η δοση.

#3560   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 08:44

Το ότι πληρώνεις τις δόσεις στο κωτσοβολο δεν λέει κάτι μέσω εθνικής σου βγαίνει το δάνειο. Για μένα πλήρωνε κανονικά και οπότε θες ακυρωνεισ. Μετά ο Κωτσοβολος είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει όλο το ποσό. Αν έχει βγει και εγκριθεί έχεις να κάνεις με την τράπεζα όχι με τον κωτσοβολο

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3561   petros1991

petros1991

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/11/2016 - 09:08

Σκέφτομαι να πάρω το 7αρι σε λίγο καιρό, παρακολουθώ τιμή σε σκρουτζομάζαγα. Από 840 ευρώ που ξεκίνησε τώρα έχει πέσει στα 688, όχι και άσχημα δηλαδή. Ξέρει κανέις που έχει παρακολουθήσει άλλες χρονιές (πχ το 6ς ή το 6 ) πότε πέφτει περίπου η τιμή κάπως απότομα  για λίγες έστω μέρες? (σαν προσφορά πχ -100 ευρω) ??

Ευχαριστώ

#3562   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/11/2016 - 09:13

Σκέφτομαι να πάρω το 7αρι σε λίγο καιρό, παρακολουθώ τιμή σε σκρουτζομάζαγα. Από 840 ευρώ που ξεκίνησε τώρα έχει πέσει στα 688, όχι και άσχημα δηλαδή. Ξέρει κανέις που έχει παρακολουθήσει άλλες χρονιές (πχ το 6ς ή το 6 ) πότε πέφτει περίπου η τιμή κάπως απότομα  για λίγες έστω μέρες? (σαν προσφορά πχ -100 ευρω) ??

Ευχαριστώ

Είναι ήδη κάτω 152 ευρώ πριν ακόμα καλα καλά κυκλοφορήσει στα επίσημα μαγαζιά και θες κι άλλη προσφορά -100ευρω?

Πήγαινε χτυπα το βρε!

:rolleyes:

#3563   petros1991

petros1991

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/11/2016 - 09:23

Είναι ήδη κάτω 152 ευρώ πριν ακόμα καλα καλά κυκλοφορήσει στα επίσημα μαγαζιά και θες κι άλλη προσφορά -100ευρω?

Πήγαινε χτυπα το βρε!

:rolleyes:

Δεν το βιάζομαι, άλλωστε δουλεύει ακόμα το 4s μου :P

Αν υπάρχει κάποια προσφορά εκεί στα Χριστούγεννα, να το ξέρω μην τραβάω το μαλλιά μου

#3564   Adama7

Adama7

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/11/2016 - 22:15

Αγορά iphone 7 plus black 128 gb από vodafone shop στο κέντρο, μετά από τηλεφωνική παραγγελία-κράτηση.

Όλα μπάλα, δεν φαίνεται να έχει hiss, αλλά και να είχε δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα. Παραγγελία ταυτόχρονα spigen liquid armor και φόρεμα, αν και δεν με πολυνοιάζει, γιατί ήθελα να προλάβω το vodafone replace πρόγραμμα όπου έχει κάλυψη για κλοπή σπάσιμο κτλ για 2 χρόνια (πήρα και το ασφαλιστήριο κανονικά). Είχα περιπέτειες με το παλιό μου iphone άλλωστε λόγω τιμολογίου κτλ κτλ (είναι σε άλλο thread, δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα ούτε ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω)

Από πότε το είχες παραγγείλει αν επιτρέπεται;

#3565   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/11/2016 - 23:10

παντωσ εγω που βρηκα τυχαια γνωστο μου υπαλληλο σε βοντα ,μου πε πωσ δεν υπαρχουν καθολου jet black στην αποθηκη κ ειναι αγνωστο κ το ποτε θα ερθουν....

#3566   konos

konos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2016 - 10:01

Καλα βόντα ουτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται.

40 μέρες περίμενα για plus 32gb 7αρι και μια μέρα τυχαια που ήμουν στο κατάστημα και κοιτούσαμε για κάτι αλλο μου λέει βγάζει διαθέσιμο plus 128 και το παρέλαβα την επόμενη μέρα.Παράλληλα κοινός γνωστός είχε ήδη παραγγελίατο ίδιο ακριβώς και ακόμα δεν έχει παραλαβει.

#3567   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2016 - 10:27

Παιδιά και εγώ τυχαία βρήκα σε Vodafone plus jet black χωρίς παραγγελία, πέρασα, το είχε και το πήρα!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 08/11/2016 - 10:27

#3568   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 08/11/2016 - 10:54

Εγώ είχα παραγγείλει 7plus 128 μαύρο από Vodafone. Είχα 878€ επιδότηση. Το παρείγειλα στι 12/10 και το παρέλαβα στις 27/10. Από το κατάστημα στο κέντρο του Αμαρουσίου. Φοβερή εξυπηρέτηση και επικοινωνία.

Sent from my iPad using Tapatalk

#3569   K2LINOS

K2LINOS

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2016 - 13:34

Εγώ είχα παραγγείλει 7plus 128 μαύρο από Vodafone. Είχα 878€ επιδότηση. Το παρείγειλα στι 12/10 και το παρέλαβα στις 27/10. Από το κατάστημα στο κέντρο του Αμαρουσίου. Φοβερή εξυπηρέτηση και επικοινωνία.

878 ευρω επιδοτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι λογαριασμους κανεις ρε φιλε???

#3570   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 08/11/2016 - 13:45

878 ευρω επιδοτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι λογαριασμους κανεις ρε φιλε???

Μεγάλη ιστορία. Δεν είναι από μια γραμμή αλλά από 5. Είναι γραμμές split bill με μηδενικό πάγιο οι οποίες δίνοντε μέσω της εταιρείας που εργάζομαι. Η κάθε μια γραμμή έχει 140€ + ΦΠΑ επιδότηση τον χρόνο εφόσον ο μέσος όρος των λογαριασμών είναι πάνω από 10€ ανά μήνα καθαρό ποσό χωρίς φόρους και ΦΠΑ. Οποτε το τελικό ποσό βγήκε 868€ (και όχι 878€).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7