Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   george07

george07

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:11

Οταν δινω παραγγελια ζηταει προαιρετικα κωδικο κουπονιου

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:12

Μακρια απο expansys. Απατεωνες για μενα. 2 χρονια τωρα προσπαθησα να αγορασω iphone και με κοροιδεψαν και τις 2 φορες με δηθεν καθυστερησεις των προμηθευτων και ακυρωσα ισαριθμες φορες.

Το ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε ρωταω κι εδω. Εχω παραγγειλει απο apple.com αμερικης το 7plus. Παραδοση σε ξαδερφη μου στην βοστωνη. Θα μου δεχθει την καρτα american express bonus alphabank απο εδω ελλαδα η λογω capital controls θα ακυρωθει; Η apple ειναι μεσα στις απαγορευσεις των capital ή περναει; Εχετε ψωνισει απο apple.com αμερικη με ελληνικη καρτα;

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 23/09/2016 - 11:16

#1113   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:13

το κουπονι ειναι σε περιπτωση που σου εχουν στειλει απο την expansys απο αλλη παραγγελια καποια εκπτωση

#1114   george07

george07

iPH Member

• 234 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:17

Θα παω κοτσοβολο να τελειωνει. Πηγα κ public για προπαραγγελια κ σε οποιο ερθει πρωτα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#1115   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:22

Μακρια απο expansys. Απατεωνες για μενα. 2 χρονια τωρα προσπαθησα να αγορασω iphone και με κοροιδεψαν και τις 2 φορες με δηθεν καθυστερησεις των προμηθευτων και ακυρωσα ισαριθμες φορες.

Το ρωτησα και σε αλλο τοπικ αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε ρωταω κι εδω. Εχω παραγγειλει απο apple.com αμερικης το 7plus. Παραδοση σε ξαδερφη μου στην βοστωνη. Θα μου δεχθει την καρτα american express bonus alphabank απο εδω ελλαδα η λογω capital controls θα ακυρωθει; Η apple ειναι μεσα στις απαγορευσεις των capital ή περναει; Εχετε ψωνισει απο apple.com αμερικη με ελληνικη καρτα;

την πληρωμη λογικα θα στην δεχτει... οι αγορες δεν παιζουν ρολο στα capital control!

#1116   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:35

Παιδιά ερώτηση. Αν σήμερα πάρω το 7 ρί το 256 στα 950 από τα 1050 που έχει για περίπου δύο εβδομάδες μέχρι να έρθει στην αγορά το Plus, θα μπορέσω να το δώσω χωρίς να χάσω μετά από μαξιμουμ δύο εβδομάδες? Το τηλ που θέλω είναι το Plus αλλά δεν υπάρχει δείγμα, και φίλος μου από το Γερμανό μου δίνει στην τιμή που σας είπα το 7ρι με τα 256 στα 950

Nikos from s7 edge

#1117   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:42

Κατσε στα αυγα σ ρε φιλε σε 7 μερες θαχεις το plus.

#1118   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:04

εμενα μου κανει κατι αλλο εντυπωση...γιατι βαλαν χαρτινη συσκευασια για τα ακουστικα !! χαχα μεγαλο κοστο το παλιο κουτακι?

καλη υπομονη σε οσους περιμενουν να παραλαβουν.. :D

Για λογιστικούς λόγους το έκαναν, ώστε να μειώσουν το βάρος του κουτιού.

#1119   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:16

Ρε παιδια τo απλό μαύρο δεν με ενθουσίασε ΚΑΘΟΛΟΥ. σα μικρό φέρετρο είναι  Όπου είχε σημεία που γυάλιζαν γινόταν πολύ κλασάτο. Πιθανώς το jet black να είναι όντως jet, αλλά πρέπει να είναι και ευαισθητούλι.

#1120   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:16

Για όσους έχουν στην κατοχή τους 7αρι σας ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού;

#1121   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:23

Ναι .

#1122   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:23

Παρέλαβα πέρυσι το 6s μου από expansys... απατεώνας  είναι κάποιος που σου τρώει τα λεφτά φίλε μου, όχι που καθυστερεί να παραδώσει.. χωρίς παρεξήγηση κιόλας!

Σίγουρα δεν είναι κατάστημα να το προτιμήσεις όταν θες να παραλάβεις από τους πρώτους, αλλά υπάρχουν και μερικοί που 1ον δεν βιάζονται τόσο και 2ον (και κυριότερο) θέλουν να γλιτώσουν 200-300€ του ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικών !

Μην τα μπερδεύουμε όλα please...

Και πάλι με το καλό όσοι παραλάβετε, όποτε και απ' όπου παραλάβετε!

#1123   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2016 - 12:54

Εγω πηρα το δικο μου απο καταστημα της apple στις ηπα με καρτα, ολα κανονικα. Οπως κ καθε αλλη συναλλαγη. Δεν εχω λογο να πιστευω πως θα φας κανενα ακυρο απο αγορα online στις ηπα. Απλα δες τι οριο εχεις στις αγορες online μην ειναι χαμηλο, να το ανεβασεις για το ποσο του τηλεφωνου.

legit

#1124   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:07

Μολις Παρελαβα κι εγω ... 

Unboxing κι settαρισμα .... 

#1125   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:09

Για όσους έχουν στην κατοχή τους 7αρι σας ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού;

Δεν σε αφηνει να προχωρησεις αν δεν αναβαθμισεις .. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες