Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:59
Καλησπέρα και απο μένα! Να πω και γω απο την μεριά μου , οτι εγω "προπαρειγγηλα" απο τον Κωτσόβολο το 7άρι jet black 128 και σήμερα που ειχα επικοινωνία μαζί τους μου ειπαν πρώτα Ότι θα έχω παραλάβει 24 Οκτωβρίου! Εκεί μετά πήρα ανάποδες και τους πάτησα έναν εξάψαλμο ! Τους ρώτησα ποια η έννοια της προπαραγγελίας όταν κάτι θα το έχετε 1,5 μήνα μετά! Μου είπε ότι παρέλαβαν κάποια κομμάτια σήμερα και τα πήραν αυτοί που ήταν η πρώτοι στη λίστα αναμονής! Τους ρώτησα και εγώ ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν διότι δεν είχε πρόσβαση! Για να μην τα πολυλογώ μετά από ένα δεκάλεπτο με πήρε κάποιος άλλος κύριος από τον Κωτσόβολο τηλέφωνο μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι το 24 Οκτωβρίου είναι εικονικό και ότι τα πρώτα κομμάτια θα τα έχουνε απο ´βδομάδα λογικά ! Μου είπε επίσης ότι φταίει η Apple που δεν παρέδωσε την παραγγελία όπως έπρεπε και οτι jetblack δεν είχαν παραλαβή κανένα. Τον ρώτησα ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής ; μου είπε οτι ειμαι πολύ ψηλά στη Λίστα στο νούμερο δύο και πιστεύει ότι από ´βδομάδα θα έχει κομμάτια και θα παραλάβω! Είδωμεν...