Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:20

Εχει παραγγειλει κανεις 7 απο expansys να μας πει τι γινεται ;
Τα δειχνει ολα ´´σε 1-2 ημερες´´ ..... Παραδοση, προμηθεια δεν διευκρινιζει καθολου.

Sent from my iPad Air using Tapatalk

εγω που μίλησα πριν μια ωρα μου ειπαν οτι περιμενουν σημερα αποθεματα για να ξεκινησουν οι αποστολες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:22

Σε περίπτωση που το iPhone είναι από την Αμερική καλύπτεται εδώ; και αν χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση γίνεται εδώ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1173   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:31

Σε περίπτωση που το iPhone είναι από την Αμερική καλύπτεται εδώ; και αν χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση γίνεται εδώ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κανονικά η εγγύηση του πρώτου χρόνου καλύπτεται παγκοσμίως. (Για το δεύτερο χρόνο χρειάζεται απόδειξη αγοράς εντός ΕΕ).

Τώρα τα δικά μας τα τζιμάνια εδώ μπορεί να αρχίσουν τη γκρίνια, αλλά στο τέλος θα σε καλύψουν.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1174   tsirif

tsirif

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:37

Καλησπέρα σε όλους. Με γεια τα νέα κινητά σε όσους το πήραν. Πάντως εγώ που έκανα προπαραγγελία στο πλαίσιο, ούτε email ούτε τίποτα.... άντε να δούμε

#1175   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:38

φοβουνται μη βρεις Lag..!! γιαυτο τα κρατανε στις αποθηκες ακομα!! ;)

ναι δεν το σκέφτηκα και αυτό...! 

άσε μας κουκλίτσα μου.... που θα μου πεις εμενα για lag... 

#1176   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 16:59

Εμενα παντως με πηρε ενας ευγενικοτατος κυριος απο το istorm Golden χθες, μου ζητησε συγνωμη που δεν θα μπορεσει να το εχει αυριο (σημερα δηλ.), μου ειπε να μην παω αδικα στο μαγαζι μεχρι να μου κανουν τηλεφωνο. (iphone 7 plus 128 black). Ειχα προ-παραγγειλει την ημερα που ανοιξαν οι προ-παραγγελιες πριν μια εβδομαδα.
Παντα μαθαινουν μία ημέρα πριν λεει για το ποσα και ποια μοντελα θα παραλαβουν την επομενη.

#1177   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:01

πηγα σε mall vodafon cosmote κ κοτσοβολο τπτ σε 7+ουτε ξερουν ποτε θα ερθουν ακριβωσ σε εκθεση ειχε μονο μαυρο για jet black ουτε λογοσ οχι για αγορα ουτε για να το δεισ!!!ο κοτσοωολοσ μου αρχεσ νοεμβρη ...μου δωσαν κ το τηλ τουσ  -μοιρηστηκαν χρημα αχαχχχα.παντωσ σε σχεδιασμο απιστευτο ,κ η καμερα ειδικα η μπροστα δεν υπαρχει σε σχεση με το 6αρι που εχω!!!

#1178   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:16

Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν έχω έναν γνωστό που πηγαινοέρχεται ο ίδιος απο βοστόνη ελλάδα! Μπορώ να αγοράσω ξεκλείδωτο iPhone 7 plus και να μου το φέρει? Αξίζει τον κόπω ή πάλι θα σκάσω 1000 τουλαχιστον (7plus 128gb)!

#1179   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1.926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:17

Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν έχω έναν γνωστό που πηγαινοέρχεται ο ίδιος απο βοστόνη ελλάδα! Μπορώ να αγοράσω ξεκλείδωτο iPhone 7 plus και να μου το φέρει? Αξίζει τον κόπω ή πάλι θα σκάσω 1000 τουλαχιστον (7plus 128gb)!

iPhone της Verizon και ολα καλα.

#1180   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:49

διαθέσιμα plus έχει μονο στην infoquest στις αποθήκες αλλα δεν τα δίνουνε ακόμα..

Περιμενετε τα 2 χρονια κυβερνησης συριζα για να τα βγαλετε?

#1181   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:51

Στην Νέα Υόρκη Plus δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στο στοκ καθημερινά .. Η έρχονται ένα δυο και εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα και προωθούν τόσο ώστε να φύγει το 7 .. Τι να πω ..

On_Tapatalk

@CaLi@

#1182   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:53

όλοι  ανυπόμονοι είστε ρε παιδιά υπομονή θα έρθει.

#1183   Chrisfile

Chrisfile

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/09/2016 - 17:59

Καλησπέρα και απο μένα! Να πω και γω απο την μεριά μου , οτι εγω "προπαρειγγηλα" απο τον Κωτσόβολο το 7άρι jet black 128 και σήμερα που ειχα επικοινωνία μαζί τους μου ειπαν πρώτα Ότι θα έχω παραλάβει 24 Οκτωβρίου! Εκεί μετά πήρα ανάποδες και τους πάτησα έναν εξάψαλμο ! Τους ρώτησα ποια η έννοια της προπαραγγελίας όταν κάτι θα το έχετε 1,5 μήνα μετά! Μου είπε ότι παρέλαβαν κάποια κομμάτια σήμερα και τα πήραν αυτοί που ήταν η πρώτοι στη λίστα αναμονής! Τους ρώτησα και εγώ ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν διότι δεν είχε πρόσβαση! Για να μην τα πολυλογώ μετά από ένα δεκάλεπτο με πήρε κάποιος άλλος κύριος από τον Κωτσόβολο τηλέφωνο μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι το 24 Οκτωβρίου είναι εικονικό και ότι τα πρώτα κομμάτια θα τα έχουνε απο ´βδομάδα λογικά ! Μου είπε επίσης ότι φταίει η Apple που δεν παρέδωσε την παραγγελία όπως έπρεπε και οτι jetblack δεν είχαν παραλαβή κανένα. Τον ρώτησα ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής ; μου είπε οτι ειμαι πολύ ψηλά στη Λίστα στο νούμερο δύο και πιστεύει ότι από ´βδομάδα θα έχει κομμάτια και θα παραλάβω! Είδωμεν...

#1184   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:kchris298

Δημοσίευση 23/09/2016 - 18:00

Παντως οσον αφορα το expansys εγω που ειχα παρει παλιοτερα το 6αρι δεν ειχα θεμα το παρελαβα κανονικα με dhl πιστευω ειναι αξιοπιστο και αυτο που λεει σε 1 με 2 μερες θα ειναι διαθεσιμο λεει αληθεια παντως η τιμη του 7plus ερχεται ιδια με εδω στην Ελλαδα αν βαλεις τα εξοδα αποστολης που λεει.

#1185   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 18:02

Καλησπέρα και απο μένα! Να πω και γω απο την μεριά μου , οτι εγω "προπαρειγγηλα" απο τον Κωτσόβολο το 7άρι jet black 128 και σήμερα που ειχα επικοινωνία μαζί τους μου ειπαν πρώτα Ότι θα έχω παραλάβει 24 Οκτωβρίου! Εκεί μετά πήρα ανάποδες και τους πάτησα έναν εξάψαλμο ! Τους ρώτησα ποια η έννοια της προπαραγγελίας όταν κάτι θα το έχετε 1,5 μήνα μετά! Μου είπε ότι παρέλαβαν κάποια κομμάτια σήμερα και τα πήραν αυτοί που ήταν η πρώτοι στη λίστα αναμονής! Τους ρώτησα και εγώ ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν διότι δεν είχε πρόσβαση! Για να μην τα πολυλογώ μετά από ένα δεκάλεπτο με πήρε κάποιος άλλος κύριος από τον Κωτσόβολο τηλέφωνο μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι το 24 Οκτωβρίου είναι εικονικό και ότι τα πρώτα κομμάτια θα τα έχουνε απο ´βδομάδα λογικά ! Μου είπε επίσης ότι φταίει η Apple που δεν παρέδωσε την παραγγελία όπως έπρεπε και οτι jetblack δεν είχαν παραλαβή κανένα. Τον ρώτησα ποια θέση έχω στην λίστα αναμονής ; μου είπε οτι ειμαι πολύ ψηλά στη Λίστα στο νούμερο δύο και πιστεύει ότι από ´βδομάδα θα έχει κομμάτια και θα παραλάβω! Είδωμεν...

Tα ίδια σκηνικά έγιναν και σε μένα από την ίδια αλυσία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες