Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/09/2017 - 12:42

φιλε νομιζω δεν ανακοινωθηκαν νεα airpods, αλλα μια νεα εξτρα θηκη που κοστιζει 60-70$ δεν θυμαμαι, κ προσθετει ασυρματη φορτιση.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν το προσεξα,οποτε μενουν τα ιδια και σε τιμη και ολα απλα αν θες ασυρματη φορτιση αγοραζεις ξεχωριστα μονο την θηκη;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/09/2017 - 12:59

Δεν το προσεξα,οποτε μενουν τα ιδια και σε τιμη και ολα απλα αν θες ασυρματη φορτιση αγοραζεις ξεχωριστα μονο την θηκη;

ναι αν καταλαβα καλα. δεν ξερω αν καποια στιγμη κυκλοφορησουν με την θηκη απευθειας. παντως στην παρουσιαση οταν μιλησαν για την θηκη ειπαν πως θα ειναι optional.
τωρα σχετικα με την τιμη, την διαβασα καπου χθες, αλλα δεν βρισκω το λινκ οποτε χωρις πηγη αγνοεισαι. αν το βρω θα το ανεβασω.

legit

#168   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 13:05

ναι αν καταλαβα καλα. δεν ξερω αν καποια στιγμη κυκλοφορησουν με την θηκη απευθειας. παντως στην παρουσιαση οταν μιλησαν για την θηκη ειπαν πως θα ειναι optional.
τωρα σχετικα με την τιμη, την διαβασα καπου χθες, αλλα δεν βρισκω το λινκ οποτε χωρις πηγη αγνοεισαι. αν το βρω θα το ανεβασω.

Ναι σου πω δεν τρελαινομαι για την θηκη, με το led και την ασυρματη φορτιση, μια χαρα ειναι και ετσι ευχαριστω!!

#169   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 13/09/2017 - 21:00

Σήμερα αγόρασα κι εγώ τελικά τα Airpods. 

Σαν πρώτη εικόνα, φαίνονται να προσαρμόζονται καταπληκτικά στα αφτιά (όπως άλλωστε και τα Earpods) και ο ήχος που εκπέμπουν είναι πραγματικά κρυστάλλινος. 

Η χρήση θα δείξει τη διάρκεια αυτονομίας της μπαταρίας, πάντως έχω να πω οτι το να πρέπει να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου 3 πράγματα, απογειώνει τη μαθηματική βεβαιότητα οτι κάτι από τα 3 θα το  χάσεις σύντομα.

Παρείγγειλα ήδη λοιπόν τo Spigen Airpods Strap ώστε τουλάχιστον να μπορώ να τα φοράω χωρίς να φοβάμαι μην πέσουν σε κανέναν υπόνομο όπως τρέχω.

Κατά τα άλλα, νομίζω οτι έκανα καλή επιλογή, αν και την πλήρωσα αρκετά ακριβά

#170   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2017 - 22:56

Καλησπερα,τελικα το αποφασισα να τα αγορασω,το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος τα χρησιμοποιει με iphone 6s να μου πει αν ειναι ολα ο.κ
Π.χ αποσυνδεσης κτλ

#171   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/09/2017 - 23:03

Καλησπερα,τελικα το αποφασισα να τα αγορασω,το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος τα χρησιμοποιει με iphone 6s να μου πει αν ειναι ολα ο.κ
Π.χ αποσυνδεσης κτλ

Κομπλέ με όλες τις συσκευές που τα υποστηρίζουν. Προχώρα άφοβα!

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#172   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2017 - 05:25

Κομπλέ με όλες τις συσκευές που τα υποστηρίζουν. Προχώρα άφοβα!

Ευχαριστω φιλε μου!!

#173   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:13

Απο θεμα συνδεσης ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε blue tooth.ειναι απιστευτα βολικα και σιγουρα αξιζουν σαν αγορα.ο ηχος ειναι πολυ μετριος...

#174   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 14/09/2017 - 13:55

Πραγματικά, η σύνδεσή του είναι ταχύτατη! 

Κι από τον ήχο κανένα παράπονο, και η ένταση και η ποιότητα είναι εξαιρετικές

#175   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2017 - 08:27

Χθες παρελαβα και γω τα airpods,μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα καθως σε ολα τους ειναι τελεια..ποιοτητα κατασκευης,ηχος,συνδεσημοτητα,ανεση,το μονο που δεν μπορω να πω οτι ειναι θετικο η αρνητικο ειναι η θηκη που δεν την περιμενα να ειναι τοσο μικρη κομψη βεβαια αλλα θεωρω σιγουρο να μου φυγει απο τα χερια!!
Μενει να δω και την διαρκεια τις μπαταριας
Παντως για καποιον που το σκεφτεται σιγουρα αξιζει και σκεφτομαι οτι επρεπε να τα ειχα παρει νωριτερα!!

#176   ispoglini

ispoglini

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2017 - 14:49

Παντως βλεπω ολο και περισσοτερο κοσμο να τα φοραει πλεον.και τα φοραω και εγω πιο ανετα γιατι τα εχω εδω και κανα 6μηνο περιπου και με κοιτουσαν εντονα και ενιωθα περιεργα.

#177   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2017 - 15:00

Παντως βλεπω ολο και περισσοτερο κοσμο να τα φοραει πλεον.και τα φοραω και εγω πιο ανετα γιατι τα εχω εδω και κανα 6μηνο περιπου και με κοιτουσαν εντονα και ενιωθα περιεργα.

Φίλε σκέφτομαι καιρό να τα αγοράσω, αλλά αυτό που λες είναι ο μόνος προβληματισμός μου. Δεν μοιάζει λίγο σαν να φοράς σκουλαρίκια; Σε κοιτούσαν και γελούσαν ή με ύφος γουαου πόσο γαμάτος είναι αυτός ο τύπος;

Sent from my iPad using Tapatalk

#178   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2017 - 15:04

Φίλε σκέφτομαι καιρό να τα αγοράσω, αλλά αυτό που λες είναι ο μόνος προβληματισμός μου. Δεν μοιάζει λίγο σαν να φοράς σκουλαρίκια; Σε κοιτούσαν και γελούσαν ή με ύφος γουαου πόσο γαμάτος είναι αυτός ο τύπος;

Sent from my iPad using Tapatalk

τι σε νοιαζει μαν τι λεει ο κοσμος αν εσυ γουσταρεις;
ασε που οι περισσοτεροι θα κοιτανε λεγοντας : τον τυχερακια τα καλυτερα εχει.

αξιζει να μην χαρεις αυτο που γουσταρεις επειδη καποιοι μπορει να το βρουν αστειο;

legit

#179   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2017 - 15:07

τι σε νοιαζει μαν τι λεει ο κοσμος αν εσυ γουσταρεις;
ασε που οι περισσοτεροι θα κοιτανε λεγοντας : τον τυχερακια τα καλυτερα εχει.

αξιζει να μην χαρεις αυτο που γουσταρεις επειδη καποιοι μπορει να το βρουν αστειο;

Ναι θεωρητικά αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση αλλά στην πράξη είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα..εμένα μπορεί να μ αρέσει να φοράω και καυτό σορτς, δεν παύει το θέαμα να είναι γελοίο όμως. Τελοσπαντων νομίζω θα τα πάρω γιατί για X δεν με βλέπω φέτος και θέλω να πω ότι κάτι πήρα. Σωστός;

#180   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2017 - 15:56

Ναι θεωρητικά αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση αλλά στην πράξη είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα..εμένα μπορεί να μ αρέσει να φοράω και καυτό σορτς, δεν παύει το θέαμα να είναι γελοίο όμως. Τελοσπαντων νομίζω θα τα πάρω γιατί για X δεν με βλέπω φέτος και θέλω να πω ότι κάτι πήρα. Σωστός;

καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα υπαρχει κατι που ειναι απλα διαφορετικο κ κατι που ειναι γελοιο, τα ακουστικα δεν ειναι γελοια. εγω λεω παρε τα, κι αν θες ενα μεταβατικο σταδιο, παρε αυτα τα κορδονακια που τα ενωνουν για να μην τα χανεις. ετσι θα μοιαζουν με τα κλασσικα beatsx, jaybird κλπ

legit

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;