AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 27/09/2017 - 12:41
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/09/2017 - 19:13
Το πρωι και ενω τα ειχα στον λαιμο συνδεδεμενα οταν τα χρειαστηκα για να σηκωσω κληση το αριστερο ακουστικο ηταν νεκρο και μετα απο προσπαθειες κατεληξα να τα κανω αγνοηση και μετα να τα κανω ξευγος ξανα και μετα δουλεψαν(το μικροφωνο το εχω στο αυτοματο).Ας ελπισω οτι ηταν τυχαιο και οτι δεν εχουν καποιο προβλημα..εχει τυχη σε κανενα σας αυτο;
Ναι,συμβαίνει και σε μένα αυτο, κυριως οταν χρησιμοποιώ εκτος θήκης και τα 2. Οταν χρησιμοποιώ το ένα μονο, δεν εχω κανενα τετοιο θεμα
Δημοσίευση 29/09/2017 - 19:58
Ναι,συμβαίνει και σε μένα αυτο, κυριως οταν χρησιμοποιώ εκτος θήκης και τα 2. Οταν χρησιμοποιώ το ένα μονο, δεν εχω κανενα τετοιο θεμα
Νομιζω οτι δεν με βολεψε και πολυ να τα εχω εκτος θηκης με το καλωδιο,πιο βολικο ειναι για μενα να τα εχω μεσα στην θηκη και οταν τα χρειστω να τα βγαζω και οταν το κανω αυτο ειναι ο.κ απο συνδεση κτλ
Δημοσίευση 06/10/2017 - 14:53
Καλησπέρα,
Όταν ακούω μουσική από το Applewatch π.χ. στο τρέξιμο, τα airpods δεν ακούνε σε εντολές όπως "next track" ή "παύση". Ενώ τα έχω ρυθμίσει στο κινητό (και όταν ακούω μουσική στο κινητό ακούνε τις εντολές)
Καμία ιδέα;
Δημοσίευση 07/10/2017 - 16:42
Μετά από τόσες καλες κριτικές που έχω διαβάσει, είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για ποιοτικά ακουστικά με πολύ καλή αυτονομία,σκέφτομαι πάρα πολύ την αγορά τους ,μετά την Τρίτη βεβαια περιμένοντας και την παρουσίαση , απλά επειδή δεν τα έχω δει από κοντά να τα φοράει κάποιος με προβληματίζει μόνο η εμφάνιση
Κάποιος που τα έχει μπορεί να μου πει πως φαίνονται!!
Φίλε μου άκου να δεις εγώ τα έχω τώρα γύρω στο μισό χρόνο κολλάνε στ’ αυτί άψογα δεν ξεκουράζομαι καθόλου και με το νέο iOS 11 κάνουμε περισσότερες λειτουργίες με τα δάχτυλα κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία τους επαναφορτίζονται στην θήκη τους και γενικά σε συνδυασμό με το Apple watch κάνεις τα πάντα όσο για να σε κοροϊδεύουνε που τα φοράς εγώ κυκλοφορώ όλη την Αθήνα δεν μου έχει γελάσει κανένας Και δεν με ενδιαφέρει βασικά η γνώμη κανενός από τη στιγμή που εμένα με εξυπηρετούν. Με κανένα άλλο ακουστικό τώρα πια δεν μπορώ να ακούσω μουσική. Τώρα τα έχω συνδέσει με το iPhone 8 Plus και δουλεύουν άψογα. Πριν τα είχα με το iPhone 6S plus
Δημοσίευση 07/10/2017 - 18:38
Φίλε μου άκου να δεις εγώ τα έχω τώρα γύρω στο μισό χρόνο κολλάνε στ’ αυτί άψογα δεν ξεκουράζομαι καθόλου και με το νέο iOS 11 κάνουμε περισσότερες λειτουργίες με τα δάχτυλα κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία τους επαναφορτίζονται στην θήκη τους και γενικά σε συνδυασμό με το Apple watch κάνεις τα πάντα όσο για να σε κοροϊδεύουνε που τα φοράς εγώ κυκλοφορώ όλη την Αθήνα δεν μου έχει γελάσει κανένας Και δεν με ενδιαφέρει βασικά η γνώμη κανενός από τη στιγμή που εμένα με εξυπηρετούν. Με κανένα άλλο ακουστικό τώρα πια δεν μπορώ να ακούσω μουσική. Τώρα τα έχω συνδέσει με το iPhone 8 Plus και δουλεύουν άψογα. Πριν τα είχα με το iPhone 6S plus
Ναι φίλε έτσι είναι,τα έχω αγοράσει,ευχαριστώ!!
Είναι καταπληκτικά σε όλα τους άνεση, ποιότητα ήχου, μπαταρία ατελείωτη και θήκη που τα φορτιζει σε 20λεπτα ειναι τελεια!!
Το μόνο που έχω μετανιώσει πλέον είναι που δεν τα πήρα νωρίτερα
Δημοσίευση 24/11/2017 - 22:30
Δημοσίευση 24/11/2017 - 22:36
Παιδιά εγώ τα παίρνω αύριο. Θα τα συνδυάσω με Χ. Δεν μου αρέσει να τα έχω όλη την ώρα στα αυτιά βέβαια. Μπορώ να τα έχω σε θήκη και όταν έχω κλήση να τ βγάζω από θήκη και να απαντάω τη κλήση από εκεί?
Φυσικά και μπορείς συνδέονται πολύ γρήγορα και έτσι προλαβαίνεις να απαντήσεις την κλήση!!
Δημοσίευση 24/11/2017 - 22:37
Παιδιά εγώ τα παίρνω αύριο. Θα τα συνδυάσω με Χ. Δεν μου αρέσει να τα έχω όλη την ώρα στα αυτιά βέβαια. Μπορώ να τα έχω σε θήκη και όταν έχω κλήση να τ βγάζω από θήκη και να απαντάω τη κλήση από εκεί?
Εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να συνδεθεί με το κινητό.
Δημοσίευση 24/11/2017 - 22:40
Εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να συνδεθεί με το κινητό.
Προλαβαίνεις όμως άνετα!!
Δημοσίευση 24/11/2017 - 23:49
Καταγραφή.PNG 48,4KB 91 λήψεις
Καλησπέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να αγοράσω τα ακουστικά από αυτό το κατάστημα (plus3.gr) και βλέπω ότι υπάρχουν δύο κωδικοί και δύο τιμές για το προϊόν. Ο ένας κωδικός είναι MMΕF2 EU και κοστίζει 169,90 € και ο άλλος κωδικός MMΕF2ZM/A και κοστίζει 207,55 €.
Είναι κάποιο από τα δύο μή γνήσιο;
Δημοσίευση 25/11/2017 - 22:07
Υ.Γ.: Εγώ παρηγγειλα αυτά, μπας και κρατηθώ και δεν πάρω τα AirPods (40€ με προσφορά) :
https://sunny-palms....nt=301279772673
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 25/11/2017 - 22:10
Δημοσίευση 27/11/2017 - 01:19
Ποιότητα μουσικής σε σύγκριση με τα beatsx είναι χάλια μπροστά τους. Τα beatsx είναι σίγουρα 3 κλικ πάνω και με καλύτερο μπάσο...
Αλλά τα airpods δεν τα αφήνω καθόλου με κρατάει και η μπαταρία άνετα 3 με 4 μέρες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα airpods
Δημοσίευση 27/11/2017 - 10:25
Λοιπόν παιδιά τα πήρα και εγώ τώρα γιατί αρχικά πήρα τα beatsx και έλεγα να μην πάρω τα airpods
Ποιότητα μουσικής σε σύγκριση με τα beatsx είναι χάλια μπροστά τους. Τα beatsx είναι σίγουρα 3 κλικ πάνω και με καλύτερο μπάσο...
Αλλά τα airpods δεν τα αφήνω καθόλου με κρατάει και η μπαταρία άνετα 3 με 4 μέρες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα airpods
Καλορίζικα φίλε . Είναι πολύ καλά όντως μετά από πολλά bluetooth που είχα αλλάξει έχω καταλήξει σε αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένος και πάνω στο μηχανάκι μέχρι και 100 χιλιόμετρα που τα δοκίμασα δεν έφυγαν και τα ξεχνάω στο αυτί μου πάνω και τα χρησιμοποιώ και στην προπόνηση και δουλεύουν άψογα μπορώ να πω και ειδικά εμείς που έχουμε και Apple Watch δουλεύει τέλεια και στην προπόνηση δεν χρειάζομαι κινητό μαζί πλέον το έχω σπίτι και μουσική ακούω από το ρολόι κανονικά .;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 27/11/2017 - 10:39
καλημερα, ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσουμε τα airpods που εχουν wireless charging ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες