AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 05/02/2018 - 00:30
Ad
Δημοσίευση 07/02/2018 - 14:45
Πρός κατόχους.
Ποιότητα ήχου σε σχέση με τα κλασικά Earpods είναι ίδια ή καλύτερη?
Όσοι είχαν πρόβλημα με τα Earpods, να μη κάθονται καλά στο αυτί, εδώ γίνεται το ίδιο ή κάθονται καλύτερα?
Νίκο η ποιότητα ήχου σε σχέση με τα earpods είναι ξεκάθαρα καλύτερη!!
Τώρα για το πως κάθονται στο αυτί δεν μπορώ να σου πω στον καθέναν ίσως είναι διαφορετικά,εμένα πχ το ίδιο καλά μου κάθονταν και τα earpods, βέβαια πάντα ένα από τα δύο κάθεται καλύτερα είναι λογικό αυτό παρόλα αυτά τα airpods δε μου έχουν φύγει ποτέ από τα αυτιά
Δημοσίευση 07/02/2018 - 14:50
Πρός κατόχους.
Ποιότητα ήχου σε σχέση με τα κλασικά Earpods είναι ίδια ή καλύτερη?
Όσοι είχαν πρόβλημα με τα Earpods, να μη κάθονται καλά στο αυτί, εδώ γίνεται το ίδιο ή κάθονται καλύτερα?
Εμένα μου κάθονται καλύτερα στα αυτιά και η ποιότητα πολύ καλύτερη .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/02/2018 - 14:57
Δημοσίευση 07/02/2018 - 15:05
Συμφωνώ με τα παιδιά.ποιοτητα ηχου πολύ καλύτερα.σχετικα με το πως κάθονται στο αυτί και εκεί καλύτερα.εμενα τα EarPods μια ζωή που έπεφταν.ποτε δεν με βόλεψαν.με τα AirPods ρίσκαρα στην ουσία,αλλά μου κάθονται πολύ καλύτερα.στην καθημερινότητα είναι άριστα,χωρίς το φόβο να μου πέσουν,αλλά στο ελαφρύ τρέξιμο ή σε οποιαδήποτε μορφής άσκησης,μου πέφτουν.
Εμένα δεν μου πέφτουν καθόλου πάλι ακόμα και τρέξιμο δυνατό και ακόμα και πάνω στο μηχανάκι μέχρι 100 χιλιόμετρα που δοκίμασα τίποτα . Λες και φτιάχτηκαν για το αυτί μου . Συνεχώς ξεχνάω ότι τα φοράω . Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει μέχρι στιγμής .
Δημοσίευση 07/02/2018 - 15:09
Είναι και λίγο πιο χοντρά από τα Earpods,οπότε "σφηνώνουν" πιο καλά.
Άσχετο με την ερώτηση,παρατήρησα δύο πράγματα.
1)Το καπάκι της θήκης έχει γίνει λίγο ασταθές (κάνει ένα κλικ όταν το σπρώχνεις δεξιά-αριστερά),πράγμα που απ'οτι διαβάζω και σε forum του εξωτερικού,συμβαίνει σε όλους με την χρήση.
2)Το ένα ακουστικό έχει ελάχιστα μεγαλύτερο κενό στην ένωση που βρίσκεται η κόλλα,με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται βρωμιά.Και αυτό απ'ότι διαβάζω είναι πολύ σύνηθες.
Δημοσίευση 07/02/2018 - 15:15
Νίκο η ποιότητα ήχου σε σχέση με τα earpods είναι ξεκάθαρα καλύτερη!!
Τώρα για το πως κάθονται στο αυτί δεν μπορώ να σου πω στον καθέναν ίσως είναι διαφορετικά,εμένα πχ το ίδιο καλά μου κάθονταν και τα earpods, βέβαια πάντα ένα από τα δύο κάθεται καλύτερα είναι λογικό αυτό παρόλα αυτά τα airpods δε μου έχουν φύγει ποτέ από τα αυτιά
Θετικό πολύ αυτό για τη ποιότητα.
Αν και ξέρω πως τα HD Pro της Xiaomi που χρησιμοποιώ τώρα δύσκολα θα τα πιάσουν..
Είχα ανέκαθεν θέμα με τα κλασικά Earpods, δε μου κάθονταν ποτέ καλά στο αυτί, γι' αυτό και ψιλοδιστάζω εδώ.
Αν και θεωρητικά με λύση τύπου Earskinz κάτι θα γίνει.
Το μπάσο τους πως το βλέπεις?
Δημοσίευση 07/02/2018 - 16:29
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Δημοσίευση 07/02/2018 - 16:30
Σε ηχο ειναι μαπα τα airpods αλλα ειναι απιστευτα βολικα...οτι καλυτερο υπαρχει.τα χρησιμοποιω καθε μερα
Δημοσίευση 07/02/2018 - 16:39
Το έχει κανείς αρκετό καιρό για να μας πει τι γίνεται με την μπαταρία;
Το δεύτερο platronics που περνά από τα χέρια μου και παρατηρώ μεγάλη πτώση μπαταρίας στον χρόνο πάνω.
Εγώ τα έχω περίπου 8 μήνες και είναι σαν καινουρια. Κανένα απολύτως πρόβλημα με την μπαταρία.
Δημοσίευση 07/02/2018 - 18:57
Δημοσίευση 07/02/2018 - 19:26
Νίκο κ εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Σκέφτεσαι για αγορά?Αυτό ήθελα να διαβάσω για επιβεβαίωση όσων διαβάζω εδώ και εκεί.. Thnx.
On iPad Air 2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες