Αν σου κάθονται καλά τα EarPods, μη σε απασχολεί καν.
Εγώ είχα θέμα, δε κάθονταν ποτέ σωστά. Εδώ κάτι τέτοιο δε παίζει.
Μπορεί να φταίει και η απουσία του καλωδίου.
Δημοσίευση 04/04/2018 - 12:35
Για την ευκολία με AW δε το συζητάω καν.
Ήταν απο τους βασικούς λόγους που πριζώθηκα για αγορά.
Τενκ γιου..! Άντε να παίρνεις σειρά.
Σήμερα επίσης παρέλαβα και αυτά για όποιον ενδιαφέρεται κυρίως για λόγους υγιεινής αλλά και με το φόβο να μη κάθονται τελικώς καλά.
Αποτέλεσμα, καλύτερο ήχος και ένα υποτυπώδες Noise-Cancellation.
Στα συν, δε χρειάζεται να αφαιρεθούν για να κλείσει η θήκη.
Κάντε και τις τρύπες για τους σένσορες και τέλος.
Το είχα δει και εγώ το συγκεκριμένο και ήταν όντως πολλά υποσχόμενο, αλλά τελικά είχαν χειρότερη εφαρμογή (ή για να είμαι πιο ακριβής πιο αβέβαιη) από ότ είχαν αρχικά τα airpopds.
Δημοσίευση 04/04/2018 - 13:11
Δημοσίευση 04/04/2018 - 13:53
Το είχα δει και εγώ το συγκεκριμένο και ήταν όντως πολλά υποσχόμενο, αλλά τελικά είχαν χειρότερη εφαρμογή (ή για να είμαι πιο ακριβής πιο αβέβαιη) από ότ είχαν αρχικά τα airpopds.
Για την ώρα κάθονται καλά.
Αλλά με βλέπω να καταλήγω τελικά στο να τα βγάλω.
Ήταν στα υπόψιν.. Το κακό με αυτά είναι πως δε χωράνε να μπουν στη θήκη.
Δημοσίευση 04/04/2018 - 16:15
Και γω τα έχω τα earskinz. Το μόνο αρνητικό είναι δεν χωράνε στη θήκη. Εγώ τα βάζω μόνο όταν βγαίνω για αρκετή ώρα και ακούω μουσική. Αν είναι να τα δουλέψω στο αυτοκίνητο , δεν τα βάζω.
Δημοσίευση 04/04/2018 - 16:52
Δημοσίευση 09/04/2018 - 11:23
RF forever
Δημοσίευση 09/04/2018 - 11:36
Δημοσίευση 09/04/2018 - 11:59
Νίκο και ο everythingapplepro το είχε αναφέρει στο review του για τα AirPods λεγοντας πως ήταν έτσι από την αρχή και πως έχει τσεκάρει και άλλων ανθρώπων και αλλά είναι καθαρά αλλά όχι. Παίζει να είναι και κατασκευαστικό το θέμα..Επειδή έχουν αρχίσει να χτυπάνε τα OCD λαμπάκια, έχει κανείς άλλος μάυρα στίγματα στις εγκοπές όπως στη φώτο?
Το παρατήρησα μόλις απο τη 2η μέρα χρήσης τους αλλά ευτυχώς δεν είναι πολλύ έντονο.
Δημοσίευση 09/04/2018 - 12:20
Ναι ναι. Έτσι είναι και μένα. Γενικά λερώνει αρκετά και η θήκη.
Για τη θήκη το ήξερα.
Και εκεί άντε πες καθαρίζει σχετικά εύκολα.. Εδώ ο,τι και να κάνεις δεν αλλάζει.
Νίκο και ο everythingapplepro το είχε αναφέρει στο review του για τα AirPods λεγοντας πως ήταν έτσι από την αρχή και πως έχει τσεκάρει και άλλων ανθρώπων και αλλά είναι καθαρά αλλά όχι. Παίζει να είναι και κατασκευαστικό το θέμα..
Νομίζω είναι δεδομένο πως μιλάμε για κατασκευαστικό.
Πολύς κόσμος πάντως έχει θέμα απο χθες που το έψαχνα.
Άλλοι τα πήγαν πίσω(!)..
Δημοσίευση 09/04/2018 - 14:54
Σε ενοχλεί όταν το φοράς?
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 09/04/2018 - 17:12
Κι εμένα το έχει,κι απ'ότι έχω καταλάβει τα περισσότερα το έχουν.
Κάτι άλλο που μου τη σπάει,είναι ότι το καπάκι της θήκης με τη χρήση αρχίζει να χαλαρώνει,και γίνεται λίγο ασταθές (κάνει ένα κλικ όταν το σπρώχνεις δεξιά-αριστερά).
Δημοσίευση 09/04/2018 - 17:18
Μετά απο αρκετό καιρό περισυλλογής και αναμονής, έφτασαν επιτέλους στα χέρια μου.
Να ξεκινήσω με αυτό που με έκανε να διστάζω περισσότερο για την αγορά, και δεν είναι άλλο απο το πως κάθονται στα αυτιά, μιας και με τα EarPods είχα θέμα.
Εδώ λοιπόν κατά κάποιο μαγικό τρόπο έκατσαν όπως ακριβώς έπρεπε. Παρόλα αυτά μέχρι να συνηθίσεις, νοιώθεις πως ίσως σου κάνουν φτερά.
Ο ήχος είναι αρκετά καλός, ανώτερος των κλασικών EarPods, δε πιάνει όμως τα στάνταρ στο μπάσο κυρίως των Xiaomi HD Pro που χρησιμοποιούσα πρίν.
Μικρό το κακό. Σε αυτό ίσως βοηθάει και το Noise-Cancelling των κινέζων.
Στα των κλήσεων πάλι όλα ήταν άμεσα και πολύ καθαρά.
Μειονεκτήματα στα δικά μουμάτιααυτιά τουλάχιστον, 2 πράγματα.
1. Το προναφερθείσα περίφημο "Noise-Cancelling". Δυστυχώς όταν το αυτί σου έχει συνηθίσει σε αυτό, δεν το πολύ-αποδέχεσαι εύκολα στο να μη το έχεις μετά..
Θα το δούμε και αυτό στα AirPods III..
2. Tα Gestures στο Double Tap είτε για απάντηση/τερματισμό κλήσεων, είτε για το Play/Pause.
Χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες για να το πετύχω, ευελπιστώ πως είναι να πάρεις(; ) το κολάι και να βρείς το πάτημα του.
Δε θα βάλω εδώ τη ρύθμιση της έντασης αφού ευτυχώς με έσωσε το AW.
Το τελικό ερώτημα που προκύπτει, είναι αυτό που ακούω απο τους περισσότερους..
"Γιατί καθυστέρησα την αγορά?"
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες