Και σε Parrot aftermarket carkit που έχω εγώ το ίδιο εκριβώς. Ανάλογα με το από που θα απαντήσεις, δρομολογείται εκεί και η κλήση.
AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 18/04/2018 - 08:28
Ad
Δημοσίευση 18/04/2018 - 10:07
Καλημέρα, σκέφτομαι να τα αγοράσω κυρίως για το τρέξιμο με το aw. Εξηγήστε μου λίγο, μπορούν να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα και με το κινητό και με το ρολόι ή θα πρέπει να αλλάζω manually συσκευή?
Δημοσίευση 18/04/2018 - 13:23
Αυτόματα συνδεδεμένα και με τα 2 είναι.
Δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι.
Απλά επιλέγοντας απο τη μουσική στο AW, θα σου βγάλει Pop-Up να τα επιλέξεις.
Έτσι γίνεται και με αυτά που έχω τώρα, αλλά τις μισές φορές θέλουν restart. Άρα είναι μόνιμα ενεργοποιημένα, και συνδεδεμένα σε μια συσκευή, αλλά ταυτόχρονα τα βλέπουν και οι υπόλοιπες apple συσκευές?
Δημοσίευση 18/04/2018 - 20:04
Νίκο μια ερώτηση έχω πάρει μια θήκη σιλικόνης για την θήκη τους. Σε περίπτωση που κυκλοφορήσουν την ασύρματη και βάλω τη θήκη 1) θα φορτίζει μέσα από τη θήκη σιλικόνης και 2) σε έναν κοινό ασύρματο φορτιστή που φορτίζουμε τα 8/Χ θα φορτίζει η θήκη;Μη συγκρίνεις με τα υπόλοιπα στο κομμάτι συνδεσιμότητας.
Το μεγαλύτερο + των AirPods είναι αυτό.
"It just works".
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 19/04/2018 - 09:32
Σας έχει τύχει ποτέ να τα βγαλετε από την θηκη, επομένως να είναι πλήρως φορτισμένα αλλά να συνδεθεί μόνο το ένα ? Μου συνέβει κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης. Ήθελα να τα φορέσω πριν απαντήσω για να δρομολογηθεί η κλήση στα airpods, τελικά συνδέθηκε μόνο το ένα.
Δημοσίευση 20/04/2018 - 16:19
Σας έχει τύχει ποτέ να τα βγαλετε από την θηκη, επομένως να είναι πλήρως φορτισμένα αλλά να συνδεθεί μόνο το ένα ? Μου συνέβει κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης. Ήθελα να τα φορέσω πριν απαντήσω για να δρομολογηθεί η κλήση στα airpods, τελικά συνδέθηκε μόνο το ένα.
Μου τυχαίνει γενικά συχνά. Άλλες φορές αργεί να συνδεθεί το ένα, άλλες δεν συνδέεται καθόλου άλλες δεν συνδέεται κανένα από τα 2. Λίγες βέβαια φορές και εικάζω ότι υπεύθυνο είναι το bluetooth.
Δημοσίευση 21/04/2018 - 00:26
Αν κλείσω τα ακουστικά και κάνω φωνητική κλήση κατευθειαν από το κινητό λειτουργεί άψογα.
Δημοσίευση 21/04/2018 - 01:22
Υπαρχει περιπτωση να τα βρω με τιμη μειωμενη κατα 50% ;
Δημοσίευση 21/04/2018 - 08:31
Άλλο κουλό είναι ότι όταν είμαι με τα ακουστικά και ενεργοποιώ την φωνητική κλήση για να καλέσω κάποιον , ανοίγει η φωνητική κλήση αλλά ότι και να ζητήσω δεν κάνει τίποτα.
Αν κλείσω τα ακουστικά και κάνω φωνητική κλήση κατευθειαν από το κινητό λειτουργεί άψογα.
Η φωνητική κλήση δεν δουλεύει με κανένα bluetooth στο iOS 11.
Με Siri από την άλλη δουλέυει κανονικά.
Δημοσίευση 05/05/2018 - 20:51
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Δημοσίευση 06/05/2018 - 10:17
Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με jabra sport. Σε εμένα είχαν πάρει υγρασία απ’οτι κατάλαβα. Τα έβαζα σε σακουλάκι με ρύζι και έστρωναν την επόμενη μέρα. Ίσως να είναι αυτό, ίσως όμως κάτι άλλοΚαλησπέρα. Δεν ήξερα που άλλου να γράψω. Έχω τα Powerbeats 2 wireless τα οποία τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση στο γυμναστήριο. Το λοιπόν, ξαφνικά χθες το remote τα είχε παίξει, πατούσα το + χαμήλωνε ο ήχος, πατούσα το κουμπί αποδοχής κλήσεων και αυξηνε την ένταση. Πρώτο ξενέρωμα εκεί. Μπαίνω μέσα στο σάιτ της Beats και κατεβάζω το updater στο pc. Ήταν ήδη στην τελευταία έκδοση. Προσπαθώ σύμφωνα με τις οδηγίες της Beats να κάνω reset αλλά δεν πιάνει. Δοκίμασα καμία 10αρια φορές αλλά τίποτα. Τέλος πάντων τα βάζω πριζα να τα φορτίσω και τα αφήνω όλο το βράδυ. Ξυπνάω και ήταν ακόμη στο 30%. Μέσα στη μερα το άφησα κ άλλες φορές για φόρτιση χωρίς αποτέλεσμα ενώ το remote έστρωσε. Κλασανε με λίγα λόγια;; what the f?? Τα ακουστικά τα έχω 3 χρόνια επομένως είναι εκτός εγγύησης. Τα πρώτα 2 τα είχε ο πατέρας μου με πολύ ελαφριά χρήση στο σπίτι. Εγώ τον τελευταίο χρόνο. Αυτά.
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Δημοσίευση 18/05/2018 - 19:11
Για μένα, Value for Money!
Συνημμένα αρχεία
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες