Είναι φοβερά τα AirPods αλλά δυστυχώς σε μένα δεν στέκονται καλά. Τα φόρεσα μια φορά σε trail running και από τύχη δεν τα έχασα , έτσι αναγκάστηκα να τα πουλήσω.
Έχω δει αρκετές επιλογές , όπως τα airdots της xiaomi η τα bullet wireless της oneplus, αλλά δεν ξέρω κατά ποσό θα συγχρονίζονται σωστά με Apple Watch και iPhone και επίσης έχουν διαφορετικά βύσμα για την φόρτιση. Έτσι σκέφτηκα να πάω στα beats x που θεωρώ ότι είναι πιο safe επιλογή λόγω και του w1 chip.
Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκεκριμένα
ακουστικά ; Να μου και την άποψη του;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα έχω περίπου ένα χρόνο, πολύ καλύτερος ήχος από τα AirPods, στα δικά μου αυτιά τα AirPods κάθονται, αλλά δε νιώθω την ασφάλεια και την εφαρμογή που έχουν τα Beats (πάω δουλειά με ποδήλατο και δεν ανησύχησα ποτέ αν θα βγουν από τα αυτιά μου) , η μπαταρία μου είναι υπεραρκετή και το μόνο που μου λείπει είναι η λειτουργία βοηθήματος ακοής των Airpods (όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά για την πλάι της παρακολούθησης). Σε γενικές γραμμές τα θεωρώ καλύτερα σε όλους τους τομείς, πλην της μπαταρίας , καθώς δεν έχουν θήκη φόρτισης. Το γεγονός ότι μπορείς να τα κρεμάσεις στο λαιμό σου, είναι ακόμα ένα θετικό για άμεση πρόσβαση. Αν δε σε βόλεψαν τα Airpods, νομίζω ότι για IPhone είναι μονόδρομος, και προσωπικά τα θεωρώ αναβάθμιση, καθώς δίνω σημασία και στην ποιότητα του ήχου. Περιττό να γράψω ότι δεν έχω παρατηρήσει καθόλου αποσυνδέσεις.
Sent from my iPad using Tapatalk