Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)

• Please log in to reply
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 27/01/2019 - 01:22

Αφηστε τα νεα airpods που θα ερθουνε στην Ελλαδα ...κανεις δεν ξερει ποτε...
Παρτε τα αυριο κιολας, αν ακουτε μουσικη, μιλατε πολυ στο τηλεφωνο και ειδικα αν κανετε γυμναστικη και τρεξιμο και θελετε να ακουτε μουσικη ταυτοχρονα.
Αν δεν κανετε τιποτα ομως ( !!!) τοτε σας ειναι αχρηστα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχω ήδη τα πρώτα day 1 αγορά και επειδή είμαι ευχαριστημένος θα πάρω και τα καινούργια.
Αν δεν κάνουμε τίποτα δεν περιμέναμε να μας πει κάποιος αν πρέπει να τα παρουμε η όχι!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 27/01/2019 - 11:54

Είναι φοβερά τα AirPods αλλά δυστυχώς σε μένα δεν στέκονται καλά. Τα φόρεσα μια φορά σε trail running και από τύχη δεν τα έχασα , έτσι αναγκάστηκα να τα πουλήσω.

Έχω δει αρκετές επιλογές , όπως τα airdots της xiaomi η τα bullet wireless της oneplus, αλλά δεν ξέρω κατά ποσό θα συγχρονίζονται σωστά με Apple Watch και iPhone και επίσης έχουν διαφορετικά βύσμα για την φόρτιση. Έτσι σκέφτηκα να πάω στα beats x που θεωρώ ότι είναι πιο safe επιλογή λόγω και του w1 chip.

Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκεκριμένα
ακουστικά ; Να μου και την άποψη του;

Τα έχω περίπου ένα χρόνο, πολύ καλύτερος ήχος από τα AirPods, στα δικά μου αυτιά τα AirPods κάθονται, αλλά δε νιώθω την ασφάλεια και την εφαρμογή που έχουν τα Beats (πάω δουλειά με ποδήλατο και δεν ανησύχησα ποτέ αν θα βγουν από τα αυτιά μου) , η μπαταρία μου είναι υπεραρκετή και το μόνο που μου λείπει είναι η λειτουργία βοηθήματος ακοής των Airpods (όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά για την πλάι της παρακολούθησης). Σε γενικές γραμμές τα θεωρώ καλύτερα σε όλους τους τομείς, πλην της μπαταρίας , καθώς δεν έχουν θήκη φόρτισης. Το γεγονός ότι μπορείς να τα κρεμάσεις στο λαιμό σου, είναι ακόμα ένα θετικό για άμεση πρόσβαση. Αν δε σε βόλεψαν τα Airpods, νομίζω ότι για IPhone είναι μονόδρομος, και προσωπικά τα θεωρώ αναβάθμιση, καθώς δίνω σημασία και στην ποιότητα του ήχου. Περιττό να γράψω ότι δεν έχω παρατηρήσει καθόλου αποσυνδέσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

#648   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1,547 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 28/01/2019 - 13:42

Τα έχω περίπου ένα χρόνο, πολύ καλύτερος ήχος από τα AirPods, στα δικά μου αυτιά τα AirPods κάθονται, αλλά δε νιώθω την ασφάλεια και την εφαρμογή που έχουν τα Beats (πάω δουλειά με ποδήλατο και δεν ανησύχησα ποτέ αν θα βγουν από τα αυτιά μου) , η μπαταρία μου είναι υπεραρκετή και το μόνο που μου λείπει είναι η λειτουργία βοηθήματος ακοής των Airpods (όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά για την πλάι της παρακολούθησης). Σε γενικές γραμμές τα θεωρώ καλύτερα σε όλους τους τομείς, πλην της μπαταρίας , καθώς δεν έχουν θήκη φόρτισης. Το γεγονός ότι μπορείς να τα κρεμάσεις στο λαιμό σου, είναι ακόμα ένα θετικό για άμεση πρόσβαση. Αν δε σε βόλεψαν τα Airpods, νομίζω ότι για IPhone είναι μονόδρομος, και προσωπικά τα θεωρώ αναβάθμιση, καθώς δίνω σημασία και στην ποιότητα του ήχου. Περιττό να γράψω ότι δεν έχω παρατηρήσει καθόλου αποσυνδέσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, μπορώ να πω πως με βοήθησε αρκετά. Τελικά αγόρασα σήμερα τα beats x κι εγώ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Καλύτερος ήχος από τα Airpods, στέκονται παρά πολύ καλά στ αυτιά μου και δεν πέφτουν, βολεύει αρκετά ότι κρεμιούνται από το λαιμό. Και φυσικά ο τέλειος συγχρονισμός λόγω του w1 chip.

Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 28/01/2019 - 13:51.

#649   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/02/2019 - 15:17

Από σήμερα κάτοχος και των AirPods! Για να δούμε .....
Έκανα δυο κλήσεις και λειτουργούν άψογα!
Το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι έχει λίγο τζόγο το καπάκι της θήκης όταν είναι κλειστό αλλά νομίζω ότι είναι στα περισσότερα αν όχι σε όλα.

Edit: Υπάρχει πρόταση για θήκη προστασίας, της θήκης;

Τελευταία επεξεργασία από: sakissalonika, 01/02/2019 - 15:25.

#650   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/02/2019 - 15:53

Από σήμερα κάτοχος και των AirPods! Για να δούμε .....
Έκανα δυο κλήσεις και λειτουργούν άψογα!
Το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι έχει λίγο τζόγο το καπάκι της θήκης όταν είναι κλειστό αλλά νομίζω ότι είναι στα περισσότερα αν όχι σε όλα.

Edit: Υπάρχει πρόταση για θήκη προστασίας, της θήκης;

"Feature" είναι αυτό είπαμε.

Θήκη δες της Catalyst αν και νομίζω είναι γενικά αχρείαστη.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#651   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2019 - 16:43

Για τα Bose SoundSport Free wireless έχετε καμιά άποψή παιδιά? Σκέφτομαι να αγοράσω ένα set σε μαύρο η μπλε μιας κ είμαι ευχαριστημενος από τα acoustimass που έχω για home cinema. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια κ με βρίσκουν θετικό σε αγορά τους.https://www.athenspr...night-blue.html

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 01/02/2019 - 16:45.

#652   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 11:08

Έχουμε καμιά άποψη παιδιά? Τα έχει αγοράσει κανείς? Καλά τις Apple αλλά σαν σκουλαρίκια είναι όπως έγραψε ένας φίλος. :D  :lol:  

#653   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 14:17

Καλησπέρα, τα έχω εγώ, αλλά τα δικά μου είναι με το καλώδιο μεταξύ τους, για να μην τα χάνω κ είναι φοβερά!! Απροβλημάτιστη σύνδεση με το Χ κ πολύ καλός ήχος!

Θα τα ευχαριστηθείς!

#654   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 14:19

Φαντάσου... έχω κ τα Bragi κ τα έχω αφήσει στο συρτάρι για τα Bose...

#655   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 15:21

Καλησπέρα, τα έχω εγώ, αλλά τα δικά μου είναι με το καλώδιο μεταξύ τους, για να μην τα χάνω κ είναι φοβερά!! Απροβλημάτιστη σύνδεση με το Χ κ πολύ καλός ήχος!

Θα τα ευχαριστηθείς!

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ, από ήχο είμαι σίγουρος κ bass, από σύνδεση με φρεναριζε λίγο αν έχουν θέμα η όχι!

#656   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 15:44

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ, από ήχο είμαι σίγουρος κ bass, από σύνδεση με φρεναριζε λίγο αν έχουν θέμα η όχι!

Να ‘σαι καλά!

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ άσχετες αποσυνδέσεις κ συνδέονται σε κλάσμα δευτερολέπτου μόλις πατήσεις το ON.

#657   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 15:54

Να ‘σαι καλά!

Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ άσχετες αποσυνδέσεις κ συνδέονται σε κλάσμα δευτερολέπτου μόλις πατήσεις το ON.

Αυτό με τα καλώδια δεν παίζει εκνευρίζομαι κ μόνο που τα βλέπω σε άλλους!! :D  :lol:  :P

#658   fr3q

fr3q

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2019 - 17:37

Απο ποιότητα πως ειναι τα airpods ρε παιδιά,διαβάζω πως είναι λίγο καλύτερα απο τα earpods.

Τοσο κακό ακουστικό?

#659   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 02/02/2019 - 21:33

Θα τα ευχαριστηθείς!

Οταν παρακολουθείς κάποιο βίντεο-ταινία έχει απόκλιση στον ήχο ;;Έχω δοκιμάσει 2-3 ακουστικά των 20€ πάνω κάτω και όλα είχαν απόκλιση.

#660   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/02/2019 - 23:49

Απο ποιότητα πως ειναι τα airpods ρε παιδιά,διαβάζω πως είναι λίγο καλύτερα απο τα earpods.

Τοσο κακό ακουστικό?

Τα AirPods θα τα πάρεις για την ευκολία χρήσης και τα Gestures.

Ο ήχος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και είναι όντως ένα κλίκ καλύτερος απο τα EarPods.

Δε βοηθάει σε αυτό και η έλλειψη Noise-Canceling.

Υπάρχουν άλλα ακουστικά στα μισά και πιο κάτω λεφτά με πολύ ανώτερο ήχο.

Π.χ. με τα HD Pro της Xiaomi που είχα πρίν, δε συγκρίνονται για κανένα λόγο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;