Σε εμενα το παρουσιαζει 1-2 φορες τη βδομαδα τοσο σε κλησεις μεσω Wifi (εχω VDSL) αλλα και στις κλησεις της κινητης. Εχτες πχ με πηραν δυο φορες δυο διαφορετικοι ανθρωποι (απο κινητο) και το εκανε και στους δυο.
Μπορει να ειναι η παρτιδα. Μπορει καποια οντως να εχουν θεμα. Μπορει να φταινε τα λειτουργικα, κατα καιρους τα update στρωνουν λιγο την κατασταση. Μετα το τελευταιο update παρατηρησα οτι συνδεονται πιο γρηγορα και με τις αλλες συσκευες. Πχ στο mac αργουσαν σχεδον 30´´ και μετα εμεναν εκτος στο καπακι και επρεπε να κανω 2-3 επανασυνδεσεις. Με το νεο update αυτο σχεδον εξαλειφθηκε. Και στην τηλεοραση μου τα πετουσε εξω ανα διαστηματα. Συνηθως αμα τα βαλω για 1-2 λεπτα μεσα στη θηκη ειδικα στην tv λειτουργουν πολυ καλα. Βοηθαει και το reset θεωρω.
Παντως απο ηχο, ανεση στο αυτι, και γενικα σχεδιασμο ειναι πολυ δυνατα.
Αυτά τα προβλήματα με τη συνομιλία σας τα κάνει συνέχεια; Γιατί εγώ διάβαζα ότι έχουν παρά πολύ καλή απόδοση στη συνομιλά.
Διαβάζω επίσης ότι δεν υπάρχουν τα ακουστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη να καταλήξει κάποιος σε αυτά αλλά το θέμα με το να ακούν θορύβους οι άλλοι είναι σοβαρό.
Έχω αποφασίσει να τα πάρω αλλά 200€ και να έχει θέμα στα βασικά που είναι η συνομιλά είναι σοβαρό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 06/04/2019 - 11:00