Με τη διαφορά πως τα ακουστικά δε τα χρησιμοποιείς μόνιμα όπως τα υπόλοιπα iDevices..
Μη το σκέφτεσαι όπως οτιδήποτε άλλο.
Το να φορτίζεις τη θήκη δεν είναι κάτι.
Δημοσίευση 21/05/2020 - 18:45
Με τη διαφορά πως τα ακουστικά δε τα χρησιμοποιείς μόνιμα όπως τα υπόλοιπα iDevices..
Μη το σκέφτεσαι όπως οτιδήποτε άλλο.
Το να φορτίζεις τη θήκη δεν είναι κάτι.
Δημοσίευση 21/05/2020 - 18:55
Καταλαβαίνω τι λες.
Με τη διαφορά πως τα AirPods αφού τα βγάλεις, θα τα βάλεις στη θήκη και θα φορτίσουν έτσι και αλλιώς.
Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς να κάνεις, να το 'χεις υπόψην σου.
Άντε ίσως τη θήκη που και εγώ έχω ξεχαστεί κανά 2 φορές.
Ακόμα και έτσι όμως φορτίζει γρήγορα.
Δημοσίευση 21/05/2020 - 19:31
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 21/05/2020 - 19:31.
Δημοσίευση 26/05/2020 - 19:57
Έχεις να προτείνεις κανένα για τηλέφωνο,ρολόι και pods μαζι;Παίδες, πάρτε ασύρματους φορτιστές. Διευκολύνουν πολύ τη ζωή. Σας το λέω εγώ που έχω iPhone 8 και τρεις την ώρα θέλω φόρτιση. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι το ίδιο αλλά δεν είναι. Απλά το ακουμπάς και φορτίζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2020 - 13:10
Έχεις να προτείνεις κανένα για τηλέφωνο,ρολόι και pods μαζι;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2020 - 15:18
Τίποτα πιο οικονομικό ρε Νικ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/01/2021 - 20:41
Καλησπέρα! Μάλλον έχασα τα AirPods μου. Καθάριζα το αυτοκίνητο μετά την δουλειά και έκτοτε δεν μπορώ να τα βρω. Έχω ψάξει παντού, ακόμη και στα σκουπίδια. Τελευταίο σημείο φαίνεται μια διεύθυνση που είχα σταματήσει για λίγο με το αυτοκίνητο, να κλείσω μια δουλειά στο Tablet, όπου και τα είχα βάλει στην θήκη να φορτίσουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν η θήκη εκπέμπει όταν είναι κλειστό το καπάκι ή όχι. Και υπάρχει τρόπος να βρεθούν?? Σε περίπτωση που τα βρει κάποιος, ισχύει το iCloud Lock ή απλά τα ξεχνάω?? Ευχαριστώ...
Δημοσίευση 19/01/2021 - 20:44
Τα ακουστικά δεν έχουν ενσωματωμένο GPS.
Ουσιαστικά κρατάνε τη τελευταία τοποθεσία που ήταν συνδεδεμένα με το τηλ. σου.
Πολύ καλή "Must Have" λύση είναι το Wunderfind.
Πας κοντά εκεί που τα έχασες και ψάχνεις με το BT μήπως είσαι τυχερός.
Αν τα 'χει βρεί κάποιος δυστυχώς τα χαιρετάς.
Δημοσίευση 19/01/2021 - 20:47
Ναι, το περίμενα αυτό με την τοποθεσία. Το Wunderfind το έχω, το είχα προλάβει όταν ήταν δωρεάν η Premium έκδοση, αλλά δυστυχώς δεν τα βρίσκω πουθενά. Μάλλον τα χαιρετώ...
Δημοσίευση 28/01/2021 - 16:02
Δημοσίευση 30/01/2021 - 21:47
Πληροφοριακά, τα βρήκα. Είχαν χωθεί κάπου στο κάθισμα και έπεσαν την επόμενη μέρα από κάτω. Όσο το καπάκι της θήκης είναι κλειστό, ούτε το iPhone μπορεί να τα δει αλλά ούτε και το Wunderfind (το αναφέρει και στο FAQ)...
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες