Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/11/2017 - 10:50

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση των Airpods με Wireless Charging, απλά θα πωλείται ξεχωριστά καινούρια θήκη που θα υποστηρίζει Wireless.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2017 - 11:02

εγω που ρωτησα σε apple store ΙΤΑΛΙΑ με ενημερωσαν μονο θηκη θα βγει για ασυρματη φορτιση κ με λυχνια ενδειξης σταθμης μπαταριας στα 70 ευρω γυρω στο δεκεμβρη.

δεν ειναι airpods 2

#228   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:05

Έχω AirPods  από το καλοκαίρι τον Ιούνιο το τελευταίο διάστημα με iPhone 8 plus και με iPhone 6S plus μου έκανε αποσύνδεσης διακοπές στη μουσική και γενικώς δεν δουλεύανε καλά τα έστειλα στην info quest και μου στείλανε μήνυμα ότι θα  Αντικατασταθούν έχει κάποιος καμιά ανάλογη περίπτωση να μου πει θα έρθουνε καινούρια ή θα μου στείλουν μεταχειρισμένα !

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 27/11/2017 - 22:06

#229   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:06

Έχω air πόντους από το καλοκαίρι τον Ιούνιο το τελευταίο διάστημα με iPhone 8 plus και με iPhone 6S plus μου έκανε αποσύνδεσης διακοπές στη μουσική και γενικώς δεν δουλεύανε καλά τα έστειλα στην info quest και μου στείλανε μήνυμα ότι θα  Αντικατασταθούν έχει κάποιος καμιά ανάλογη περίπτωση να μου πει θα έρθουνε καινούρια ή θα μου στείλουν μεταχειρισμένα !

Θα σου αντικαταστήσουν ότι έχει πρόβλημα. Και γω είχα θέμα με το ένα ακουστικό και μου το αντικατέστησαν.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#230   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:11

Θα σου αντικαταστήσουν ότι έχει πρόβλημα. Και γω είχα θέμα με το ένα ακουστικό και μου το αντικατέστησαν.

Έμενε μια κοπέλα από το κέντρο μου είπε ότι θα ελεγχθούν και εάν είναι προβληματικά θα γίνει παραγγελία στο εξωτερικό το πολύ σε 4-5 μέρες θα έρθουνε και θα μου τα στείλουνε με courier ισχύει κάτι τέτοιο ;

#231   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3.419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:49

Έμενε μια κοπέλα από το κέντρο μου είπε ότι θα ελεγχθούν και εάν είναι προβληματικά θα γίνει παραγγελία στο εξωτερικό το πολύ σε 4-5 μέρες θα έρθουνε και θα μου τα στείλουνε με courier ισχύει κάτι τέτοιο ;

Δεν θα σου τα αλλάξουν όλα (θήκη + ακουστικά). Ότι έχει πρόβλημα θα αντικατασταθεί! Αν είναι το ένα ακουστικό, το ένα ακουστικό. Αν είναι και τα δύο ακουστικά, και τα δύο. Αν είναι η θήκη, την θήκη.

Εφόσον διαπιστώσουν τι από όλα έχει θέμα, θα παραγγείλουν στην Apple και θα σου τα επιστρέψουν.

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#232   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2017 - 23:00

Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Θα αναμένω...μέσα στη βδομάδα μου είπαν θα μου απαντήσουν. 

#233   jimmyhmhm

jimmyhmhm

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:49

Εχει παρατηρησει κανεις πως ενω φοραει τα airpods, οταν κλεινει τα αυτια του ταυτοχρονα, με τις παλαμες των χεριων του, «κλεινει» το αριστερο ακουστικο; Κ επανερχεται η μουσικη μονο οταν βγει κ ξαναφορεθει το ακουστικο; Εχουν προβλημα τα airpods που χρησιμοποιω σχεδον ενα μηνα, η ειναι γενικο θεμα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#234   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/12/2017 - 15:46

Εχει παρατηρησει κανεις πως ενω φοραει τα airpods, οταν κλεινει τα αυτια του ταυτοχρονα, με τις παλαμες των χεριων του, «κλεινει» το αριστερο ακουστικο; Κ επανερχεται η μουσικη μονο οταν βγει κ ξαναφορεθει το ακουστικο; Εχουν προβλημα τα airpods που χρησιμοποιω σχεδον ενα μηνα, η ειναι γενικο θεμα;
Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις το δοκίμασα ναι όντως κάνει παύση το αριστερό αλλά μετά μόλις τράβηξα τα χέρια μου μετά από 2 δευτ. ξεκινάει να παίζει!!

#235   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/12/2017 - 15:47

Το ίδιο κάνει και με αυτόματη ανίχνευση αυτιού και χωρίς αυτοματη

#236   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 03/12/2017 - 23:14

Από άνεση πως είναι; Γιατί τα ενσύρματα κλασικά που έχει στα iphone δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

#237   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 04/12/2017 - 23:54

νιωθω πως ειναι αρκετα πιο ελαφρια απο τα ενσυρματα σε βαθμο που τα ξεχνας οτι τα φορας.

#238   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 18/12/2017 - 18:47

Έχεις παρατηρήσει κανείς να φορτίζουν EarPods μέχρι 99%;

Sent from my iPhone X using Tapatalk

#239   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 18/12/2017 - 18:51

Σε μένα πηγαίνει στο 100%

#240   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 18/12/2017 - 18:58

Όχι στο έκαναν μια φορά ή το έχεις ξανά δει ? Σε εμένα πάντως που τους πίνω το αίμα καθημερινά που τα φοράω πάνω από 10 ώρες μια το ένα μια το άλλο και μετά και τα δύο μαζί στην προπόνηση δεν έχω πρόβλημα .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες