Ωραίο gimmick είναι σίγουρα, αυτό δεν αμφισβητείται, αλλά από τις 3 συσκευές που αναφέρεις τα airpods είναι αυτά που μάλλον την χρειάζονται λιγότερο.
AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 15/02/2018 - 19:54
Ad
Δημοσίευση 15/02/2018 - 20:02
Δημοσίευση 15/02/2018 - 20:10
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 15/02/2018 - 20:11
Δημοσίευση 15/02/2018 - 21:05
Αλήθεια πως φορτίζουμε στα airpods? Όχι τη θήκη. Τα ακουστικά τα αφήνουμε να ξεφορτισουν τελείως και έπειτα τα βάζουμε στη θήκη ή μολις τελειώσουμε τη χρήση (πχ και το 70% να είναι τα ξαναβάζουμε στη θήκη);;H wireless θα είχε νόημα αν ήθελαν φόρτιση συχνά.
Με δεδομένο ότι θέλουν φορτίσεις αραιά σε συνδυασμό με τη θήκη και ότι η φόρτιση κρατάει λίγο, καλή η ασύρματη αλλά όχι και τρελά απαραίτητη.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 15/02/2018 - 21:18
Προσωπικά δεν κάθομαι να ανησυχώ για κάτι τέτοιο.
Όποτε δεν τα έχω στα αυτιά μου τα βάζω στη θήκη εκτός κι αν η θήκη είναι μακρυά οπότε θα τα αφήσω χύμα σε κάποιο γραφείο.
Αλλά δεν κάθομαι να σκέφτομαι, αν έχουν τόση μπαταρία να περιμένω να ξεφορτίσουν κλπ.
Δημοσίευση 15/02/2018 - 23:04
Εγώ να σου πω μισή μέρα έχω το ένα στο αυτί και την άλλη μισή το άλλο. Δεν ανησυχώ και δεν σκέφτομαι την μπαταρία γιατί δεν μένω ποτέ πάντα έχω η το ένα ή το άλλο.Αλήθεια πως φορτίζουμε στα airpods? Όχι τη θήκη. Τα ακουστικά τα αφήνουμε να ξεφορτισουν τελείως και έπειτα τα βάζουμε στη θήκη ή μολις τελειώσουμε τη χρήση (πχ και το 70% να είναι τα ξαναβάζουμε στη θήκη);;
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/02/2018 - 11:17
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Δημοσίευση 16/02/2018 - 11:24
Ωραία τα AirPods αλλά έχω μια περιέργεια, το να φοράμε για αρκετές ώρες τα ακουστικά Bluetooth δεν δημιουργεί πρόβλημα μακροπρόθεσμα στην υγεία μας?Ξέρει κάποιος τι SAR έχουν?
μμμ σωστος
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 16/02/2018 - 11:51
Τα όρια εκπομπών που έχουν τεθεί είναι εκατό φορές και βάλε κάτω από την οποιαδήποτε υποψία επιστημονικών ερευνών για αρνητκές επιπτώσεις στον άνθρωπο.
Άρα με δεδομένο ότι γα να κυκλοφορεί μία συσκευή έχει πιάσει τα ορια αυτά, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε.
Δημοσίευση 16/02/2018 - 12:27
Τα όρια εκπομπών που έχουν τεθεί είναι εκατό φορές και βάλε κάτω από την οποιαδήποτε υποψία επιστημονικών ερευνών για αρνητκές επιπτώσεις στον άνθρωπο.
Άρα με δεδομένο ότι γα να κυκλοφορεί μία συσκευή έχει πιάσει τα ορια αυτά, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε.
Απλά επειδή ψάχνοντας βρήκα κάτι μετρήσεις στο YouTube που έδειχναν ότι ξεπερνάνε τα όρια. Όλη αυτή η ανησυχία απλά επειδή είναι στο κοντά στο κεφάλι μας. Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι ειδικός απλά πιστεύω ότι ακόμη δεν είναι δυνατόν να δούμε τα αποτελέσματα από μια τέτοιου είδους χρήση.
Εννοείται πως αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα ευχαρίστως να ακούσω την γνώμη του.
Δημοσίευση 20/02/2018 - 04:56
αχχαχαχαχααχχαχχ εκλαψα με το βιντεο ........ ))) για ονομα ειναι και 5 το πρωι χαχαχαχαχχαχ τρελο γελιο.
Δημοσίευση 22/02/2018 - 14:29
Τελικά φαίνεται πως δε θα μείνουμε μόνο σε νέα Wireless θήκη. Σύμφωνα με το Bloomberg έρχεται (σύντομα; ) η αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods, με εν/ποίηση του "Hey Siri", ενσωμάτωση του W2 Chip που είδαμε στο AW3 αλλά και Water Resistant.
The headphones, internally known as B288, will include an upgraded Apple-designed wireless chip for managing Bluetooth connections. The first AirPods include a chip known as the W1, and Apple released the W2 with the Apple Watch last year.
The idea for the water-resistant model is for the headphones to survive splashes of water and rain, the people said. They likely won’t be designed to be submerged in water. The latest iPhones can survive splashes, while the Apple Watch is considered "swim-proof." Apple’s plans could change or be delayed, the people said. An Apple spokeswoman declined to comment.
Ευκαιρία να πέσει η τιμή στα πρώτα AirPods.
Δημοσίευση 22/02/2018 - 17:46
Εγώ πραγματικά πρώτη φορά είμαι σε τέτοιο δίλημμα. Αν είναι τα βγάλει Μάρτη, άντε βαριά Ιούνιο στο WWDC εχει καλώς, διαφορετικά αν το πάει για Σεπτέμβρη δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει να περιμένω...Τελικά φαίνεται πως δε θα μείνουμε μόνο σε νέα Wireless θήκη. Σύμφωνα με το Bloomberg έρχεται (σύντομα; ) η αναβαθμισμένη έκδοση των AirPods, με εν/ποίηση του "Hey Siri", ενσωμάτωση του W2 Chip που είδαμε στο AW3 αλλά και Water Resistant.
Ευκαιρία να πέσει η τιμή στα πρώτα AirPods.
On iPad Air 2
Δημοσίευση 22/02/2018 - 19:11
Σε νοιώθω. Έχω μπεί και εγώ σε κάποιες δεύτερες σκέψεις να περιμένω, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα έχει νόημα.
Η φάση με τα AirPods είναι πως χαμένος δε θα βγείς όποτε και αν τα αγοράσεις. Όπως ακριβώς γίνεται και με το AW π.χ.
Οι λειτουργίες του, αλλά και για τη χρήση που θα τα πάρεις, δεν είναι όπως με τα υπόλοιπα iDevices.
Συγκεκριμένα πράγματα που δε θα απογειωθούν με τα νέα που αναμένονται.
Το μόνο που πραγματικά με πριζώνει και το σκεφτόμουν και με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, είναι το θέμα του Water Resistant.
Μάλλον ο μοναδικός λόγος που θα με έκανε να περιμένω, αν κυκλοφορούσαν βαριά μέχρι Απρίλιο.
Να μη μιλήσουμε για το Noice Cancelation.. Καλό 2025.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/02/2018 - 19:47
Δημοσίευση 22/02/2018 - 21:25
Νίκο έχω την εντύπωση πως το άρθρο ελεγε πως για water resistance το δουλεύουν για το ‘19. Από εκεί και πέρα αυτό που είπες. Τώρα αν η μόνη διαφορά είναι το hey Siri όπως λέει τώρα τι να πω να αξίζει να περιμένω μόνο γι αυτό ως το Σεπτέμβρη;; Ελπίζω σε αθόρυβη αναβάθμιση μαζί με τη wireless case το Μάρτιο...Σε νοιώθω. Έχω μπεί και εγώ σε κάποιες δεύτερες σκέψεις να περιμένω, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα έχει νόημα.
Η φάση με τα AirPods είναι πως χαμένος δε θα βγείς όποτε και αν τα αγοράσεις. Όπως ακριβώς γίνεται και με το AW π.χ.
Οι λειτουργίες του, αλλά και για τη χρήση που θα τα πάρεις, δεν είναι όπως με τα υπόλοιπα iDevices.
Συγκεκριμένα πράγματα που δε θα απογειωθούν με τα νέα που αναμένονται.
Το μόνο που πραγματικά με πριζώνει και το σκεφτόμουν και με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, είναι το θέμα του Water Resistant.
Μάλλον ο μοναδικός λόγος που θα με έκανε να περιμένω, αν κυκλοφορούσαν βαριά μέχρι Απρίλιο.
Να μη μιλήσουμε για το Noice Cancelation.. Καλό 2025.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες