Ναι έχεις δίκιο. Water Resistant πάει για το '19.
H Siri, ακόμα και το W2 Chip, δεν είναι λόγος να σε κάνουν να περιμένεις..
Παρ'τα να τα ευχαριστηθείς. Η Wireless είναι δεδομένο πως έρχεται σύντομα.
Δημοσίευση 22/02/2018 - 23:12
Λες να βελτιώσουν καμία μπαταρία με το νέο τσιπ? Ή στα ίδια θα κυμαίνεται?Ναι έχεις δίκιο. Water Resistant πάει για το '19.
H Siri, ακόμα και το W2 Chip, δεν είναι λόγος να σε κάνουν να περιμένεις..
Παρ'τα να τα ευχαριστηθείς. Η Wireless είναι δεδομένο πως έρχεται σύντομα.
Δημοσίευση 03/03/2018 - 12:46
Όταν τα βγάζουμε από τα αυτιά μας ο ήχος μεταφέρεται στην συσκευή. Ωστόσο μετά από λίγη ώρα και ενώ δεν τα φοράμε ξαναενεργοποιούνται με αποτέλεσμα να σε καλεί κάποιος και να μην χτυπάει η συσκευή μιας και ο ήχος είναι στα airpods που δεν φοράς. Μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αποφεύγουμε αυτό.
Δημοσίευση 03/03/2018 - 13:18
Όταν τα βγάζουμε από τα αυτιά μας ο ήχος μεταφέρεται στην συσκευή. Ωστόσο μετά από λίγη ώρα και ενώ δεν τα φοράμε ξαναενεργοποιούνται με αποτέλεσμα να σε καλεί κάποιος και να μην χτυπάει η συσκευή μιας και ο ήχος είναι στα airpods που δεν φοράς. Μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αποφεύγουμε αυτό.
Aν δεν τα φοράς, πώς ο ήχος είναι στα Airpods.... Δεν γίνεται αυτό που λες...
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 03/03/2018 - 13:37
Δεν ξέρω και εγώ πως γίνεται αυτό ωστόσο ξανά κάνουν ζεύξη και εκτός αυτιών λόγω ενεργοποιημένου bluetooth μου είπαν και στην infoquest που ρώτησα πως γίνεται λόγω ios 11 σε συνδυασμό με iphone X. Κατάλαβα ότι και αυτοί δεν το ξέρουν το θέμα. Ελέξτε το.Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό;
Δημοσίευση 04/03/2018 - 23:51
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 04/03/2018 - 23:51
Δημοσίευση 05/03/2018 - 00:02
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 05/03/2018 - 00:02
Δημοσίευση 05/03/2018 - 00:23
Εντυπώσεις? Ψήνομαι να τα αγοράσω μέχρι τον άλλο μήνα.
Δημοσίευση 05/03/2018 - 00:29
Edit:Μου το κάνει και στο iPhone X και στο iMac,αν ακούω κάτι και κάνω παύση στο δεξί ακουστικό κάνει κάτι σαν hissing waves
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Εντυπώσεις? Ψήνομαι να τα αγοράσω μέχρι τον άλλο μήνα.
Δημοσίευση 05/03/2018 - 00:38
Και σε εμένα το κάνει όταν δεν παίζει η μουσική, δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο το κάνει.
Μου τα χάρισαν πριν από κανα μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος, η σύνδεση με όλες τις Apple συσκευές μου γίνεται στιγμιαία. Από μπαταρία ότι είπαν και οι προηγούμενοι, βγάζει αρκετές ώρες ακούγοντας μόνο μουσική.
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Μουσική δεν πολυακούω θα τα πάρω λέω έναντι handsfree. Είχα ένα plantronics που πλύθηκε βιολογικά στους 60% οπότε και θα αναζητήσω κάτι να με καλύψει για το αμάξι ενώ οδηγώ.
Δημοσίευση 05/03/2018 - 01:12
Μου τα χάρισαν πριν από κανα μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος, η σύνδεση με όλες τις Apple συσκευές μου γίνεται στιγμιαία. Από μπαταρία ότι είπαν και οι προηγούμενοι, βγάζει αρκετές ώρες ακούγοντας μόνο μουσική.
Επειδή ξεκάθαρη απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και τα λέγαμε και σε άλλο Topic για τα Wired, το μπάσο τους πως είναι?
Δημοσίευση 05/03/2018 - 01:38
Επειδή ξεκάθαρη απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και τα λέγαμε και σε άλλο Topic για τα Wired, το μπάσο τους πως είναι?
Δημοσίευση 05/03/2018 - 10:35
Δημοσίευση 05/03/2018 - 12:12
Με απλά λόγια είναι ένα καλό upgrade από τα AirPods αλλά μην φανταστείς κάτι το τρομερό. Η διαφορά όμως φαίνεται.
Δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις από κανέναν φίλο Ελλάδα?
Δυστυχώς δεν έχω κανέναν.
Δε περίμενω κάτι τρομερό έτσι και αλλιώς σε ποιότητα ήχου σε σχέση με αυτά που έχω τώρα.
Αν τα έπαιρνα με κύριο χαρακτηριστικό τη ποιότητα θα κοίταγα αλλού..
Έχουν διαφορά Νίκο με τα wired. Είναι ένα κλικ παραπάνω και σε ένταση εγώ νομίζω. Το μπάσο τους είναι ποιο «ποιοτικό» σε σχέση με τα wired.
Μου αρκεί. Αυτό διαβάζω γενικότερα πάνω κάτω..
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες