AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 19/05/2018 - 06:38
Buderus καλοριφέρ με αποτύπωμα !!!!!
Μπράβο η τεχνολογια !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 21/05/2018 - 10:38
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/05/2018 - 12:09
Να το πας ναι.
Κατά 99% θα σου δώσουν άλλο.
Νίκο που προτείνεις να το πάω. Αγορά έχει γίνει από εξωτερικό. Δεν τα έχω πάρει από κάποια εδώ εξουσιοδοτημένα.
Η αντικατάσταση γίνεται επιτόπου ξέρουμε;
Δημοσίευση 21/05/2018 - 12:13
Νίκο που προτείνεις να το πάω. Αγορά έχει γίνει από εξωτερικό. Δεν τα έχω πάρει από κάποια εδώ εξουσιοδοτημένα.
Μάρκο αγόρι μου χθεσινός είσαι;;;χαχαχα επί τόπου ελλάδα;;;;;τσου τσου!!!!!
Δημοσίευση 21/05/2018 - 12:33
Document. Θα περιμένεις 3-4 μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 21/05/2018 - 12:34
Δημοσίευση 22/05/2018 - 10:45
Καλημέρα παιδιά, τα airpods πολλές φορές αποσυνδέονται , κυρίως όταν τα απομακρύνω απο τη συσκευή (X, 11.2), αντίθετα απο Apple watch που πάντα επανασυνδέεται μόνο του . Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό??
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 24/05/2018 - 11:12
Προχτές λοιπόν, πήγα να ακούσω μετά από καιρό Spotify και ακουγόταν πολύ χαμηλά, στο μετρό πχ άκουγα τα πάντα γύρω μου.
Σκέφτηκα ότι θα έχουν βουλώσει αν και τα προσέχω σε υπερβολικό βαθμό (κάθε φορά πριν τα βάλω στη θήκη τα καθαρίζω και τα αυτιά εννοείται πάντα καθαρά 😛).
Αφού λοιπόν επιστράτευσα όλα τα μεγάλα μέσα (μπατονέτες, οδοντογλυφίδες, οινόπνευμα) και δεν είδα φως, πέρασα στα softwarικα, έκανα unpair, τα δοκίμασα σε κλήσεις συγκριτικά με τα Earpods, έκανα restore και setup as new.
Μετά απ´όλα αυτά και χωρίς να έχω δει αποτέλεσμα τα χάρισα στο φίλο μου και ούτε να τα ξαναδώ δε θέλω!
Δεν ξαναπαίρνω ποτέ ακουστικά Apple, έτσι ακριβώς την είχα πατήσει με τα In Ear που είχε βγάλει παλιά, τα πρόσεχα σε τέτοιο βαθμό που μόνο προδερμ δεν τους είχα βάλει και τελικά μετά από κανά χρόνο με κρέμασαν.
Αει σιχτήρ δηλαδή! Τα είπα και ησύχασα (σχεδόν 😤)
Δημοσίευση 24/05/2018 - 15:04
Θα ψάξω να βρω το τιμολόγιο σήμερα και ίσως το επιχειρήσω, βέβαια εγώ έχω ξενερώσει εντελώς γιατί τα πήρα στις αρχές που κόστιζαν ακόμα πιο πολλά λεφτά στην Ελλάδα.Είναι κρίμα απο τη στιγμή που έχεις ακόμα εγγύηση να μη τα στείλεις για αντ/σταση.
Πάντως ψάχνοντας χτες στο διαδίκτυο, διάβασα ότι δεν αναγνωρίζουν την εγγύηση αν πάθουν τέτοιο πρόβλημα, ισχυρίζονται ότι εσύ φταις, είτε επειδή σου έπεσαν, είτε επειδή δεν καθαρίζεις τα αυτιά σου 😬 Αλήθεια, από τα μέλη εδώ έχει πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο και του τα επισκεύασαν εντός εγγύησης;
Δημοσίευση 24/05/2018 - 17:26
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο dock/stand που να είναι συμβατό με τις κλασικές θήκες σιλικόνης των airpods και να κολλάει στο γραφείο για να γίνεται το βάλε-βγάλε με το ένα χέρι; Λίγο που έψαξα στο ίντερνετ βρήκα μόνο αυτό της spigen: https://www.skroutz....n airpods stand το οποίο έχει ένα λάστιχο κάτω και φαίνεται να βεντουζάρει, αλλά νομίζω είναι μόνο για το μπροστά πίσω δεν είναι για να μην σηκώνεται.
Δημοσίευση 06/06/2018 - 10:56
Στα 149,00€ θεωρείτε ότι είναι καλή στιγμή για αγορά; Θα κόψω και το τιμολογιάκι μου να το βάλω στο ΦΠΑ 3μήνου και στα έξοδα, ουσιαστικά θα μου βγει ~120,00€.
Φαίνεται κάτι στο προσκήνιο για AirPods 2???
Δημοσίευση 06/06/2018 - 11:42
Κ εγώ στο ίδιο δίλημμα επίσης με τιμολόγιο λέω να το πάρω. Αφού δεν έδειξαν κάτι προχθές μάλλον πάει για Σεπτέμβρη με κυκλοφορία ποιος ξέρει ποτέ...Στα 149,00€ θεωρείτε ότι είναι καλή στιγμή για αγορά; Θα κόψω και το τιμολογιάκι μου να το βάλω στο ΦΠΑ 3μήνου και στα έξοδα, ουσιαστικά θα μου βγει ~120,00€.
Φαίνεται κάτι στο προσκήνιο για AirPods 2???
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες