Εγω να πώ την εμπειρία μου , πάνω κάτω στο γραφείο πραγματικά δεν ακουμπάω τηλέφωνο.. Ηχος πεντακάθαρος πάντα. Το ξέρουν οπως ειπε ο alej γι'αυτο μας πιάνουν το κ@@ο
AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 22/12/2018 - 09:32
Ad
Δημοσίευση 23/12/2018 - 13:45
Δημοσίευση 23/12/2018 - 13:51
Παιδες εμενα με ενδιαφερουν τα airpods μονο οταν γινουν water resistant. Για ποτε το βλεπουμε;
Σε φάση να πας για κολύμπι με αυτά;
Γιατί εγώ που τα έχω τρέξει σε βροχή πολλάκις, δεν έχουν πάθει τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 23/12/2018 - 14:50
Παιδες εμενα με ενδιαφερουν τα airpods μονο οταν γινουν water resistant. Για ποτε το βλεπουμε;
Υπάρχει υποτυπώδης αντοχή σε υγρασία για την ώρα.
Νέα AirPods (όχι αυτά που αναμλενονται με τη Wireless θήκη), με Noise Cancelation και αδιαβροχοποίηση πάνε για μέσα στο '19.
Δημοσίευση 24/12/2018 - 23:55
Σε φαση τρεξιμο και ιδρωτα αλλα και αν βραχουν κατα λαθος απο νερο ποτηρι κλπΣε φάση να πας για κολύμπι με αυτά;
Γιατί εγώ που τα έχω τρέξει σε βροχή πολλάκις, δεν έχουν πάθει τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 24/12/2018 - 23:55
Δημοσίευση 24/12/2018 - 23:59
Λοιπόν. Τα φορούσα καθόλη την διάρκεια της προπόνησης μου για μαραθώνιο, 4 μήνες περίπου από τους 5.Σε φαση τρεξιμο και ιδρωτα αλλα και αν βραχουν κατα λαθος απο νερο ποτηρι κλπ
Όποτε σου μιλάω για πολύ ιδρώτα. Επίσης τα φόρεσα σε όλες τις μέρες που έβρεχε. Προφανώς βροχή δεν εννοώ πλημμύρες. Φυσιολογική.
Επίσης μετά από ένα 35αρι, αφού τελείωσα κ ήμουν σκασμένος γιατί τα είδα όλα, έριξα ένα μπουκάλι νέρο στο κεφάλι μου καθώς είχα ξεχάσει να βγάλω τα ακουστικά.
Τρόμαξα στην αρχή κ τα σκούπισα αμέσως.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάθει τίποτα.
Βέβαια τώρα σου λέω την εμπειρία μου. Όχι ότι όλο αυτό είναι κανόνας.
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 25/12/2018 - 00:00
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 23/01/2019 - 11:52
In terms of wireless headsets, Apple is set to release AirPods 2 sometime in the first half of 2019, and the new wireless earbuds with discrete designs to carry health monitoring functions are expected to receive enthusiastic market responses. Other brand vendors have all planned to launch wireless headsets in the year, with market competition seen to heat up soon.
https://www.digitime...90123PD209.html
Δημοσίευση 23/01/2019 - 15:31
Κρατιέμαι τόσο και και δεν παίρνω τα AirPods και την επόμενη μέρα βγουν τα Airpods 2.
Ξέρει κανείς το φήμες κυκλοφορούν για τα 2 εκτός από την ασύρματη φόρτιση της θήκης.
Υπάρχει περίπτωση να βγουν και σε μαύρο χρωμα;
Αξίζει να περιμένει κανείς ή με το που βγουν θα κοστίζουν κανα 280€ όποτε θα είναι απλησίαστα ;
Δημοσίευση 23/01/2019 - 15:40
Κρατιέμαι τόσο και και δεν παίρνω τα AirPods και την επόμενη μέρα βγουν τα Airpods 2.
Ξέρει κανείς το φήμες κυκλοφορούν για τα 2 εκτός από την ασύρματη φόρτιση της θήκης.
Αξίζει να περιμένει κανείς ή με το που βγουν θα κοστίζουν κανα 280€ όποτε θα είναι απλησίαστα ;
Μεχρι να κυκλοφορησουν και μαλιστα στην Ελλαδα, φεξε μου και γλιστρησα.
Αγορασε τα τωρα να τα απολαυσεις, στα 155 απο skroutz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/01/2019 - 17:09
Κακώς είσαι σε αναμονή. Παρ'τα τώρα να τα ευχαριστηθείς.
Το άρθρο μιλάει για νέα AirPods και όχι αυτά που περιμένουμε απλά με τη νέα Wireless θήκη.
Δύσκολα για επιπλέον χρώμα.
Δημοσίευση 23/01/2019 - 23:51
Θα μέτραγε ένα space grey πάντως Νίκο.Κακώς είσαι σε αναμονή. Παρ'τα τώρα να τα ευχαριστηθείς.
Το άρθρο μιλάει για νέα AirPods και όχι αυτά που περιμένουμε απλά με τη νέα Wireless θήκη.
Δύσκολα για επιπλέον χρώμα.
On iPad Air 2
Δημοσίευση 24/01/2019 - 06:52
Τα έχει 119€ και δωρεάν μεταφορικά.
Δεν βρηκα όμως από που είναι!
https://www.ellentro...etooth-airpods/
Δημοσίευση 24/01/2019 - 07:40
Γνωρίζει κανείς το παρακάτω site?
Τα έχει 119€ και δωρεάν μεταφορικά.
Δεν βρηκα όμως από που είναι!
https://www.ellentro...etooth-airpods/
Απάτη. Μείνε μακριά. Αν διαβάσεις κριτικές πολλοί δεν έλαβαν αυτό που παρήγγειλαν και οι θετικές είναι από ψεύτικους λογαριασμούς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες