Τελευταία επεξεργασία από: loiloi, 11/02/2019 - 14:18
AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 11/02/2019 - 14:17
Ad
Δημοσίευση 11/02/2019 - 14:52
Τώρα είδα οτι και στα δικά μου συνεχίζει να φορτίζουν στο 100%.
Και μου έκανε εντύπωση γιατί έπρεπε να τα φορτίζω κάθε 2-3 μέρες ενώ διάβαζα άλλου χρήστες ότι τα φόρτιζαν μια φορά στις 5-6 μέρες.
Άρα έχω διπλό πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το double tap στην απάντηση κλήσης και το πρόβλημα με την φόρτιση.
Έστειλα email στην iSystem και περιμένω να δω τι θα μου πούν.
Δημοσίευση 11/02/2019 - 14:56
Άκυρο παιδιά, ήταν της στιγμής. Εξακολουθεί να το κάνει. Δεν ξέρω πραγματικά......ίσως έχει να κάνει με το τελευταίο update. Τα έστειλα documentΠαιδιά έλυσα το πρόβλημα μου. Πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού με document και εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω στη κούριερ να τα στείλω εκανα μια στάση και αγόρασα ένα σπρέι αέρα. Το φύσηξα και ως δια μαγείας σταμάτησε να δείχνει ότι φορτίζει στο 100%. Τα έβαλα και τα έβγαλα μερικές φορές, τα δούλεψα λίγο ώστε να χρειαστούν φόρτιση και πλέον στο 100% σταματάει να δείχνει ότι φορτίζουν. Θα σας πω και μετά από λίγη ώρα πως είναι.
Δημοσίευση 11/02/2019 - 15:41
Τι εννοείτε ότι συνεχίζουν να φορτίζουν? Ότι δείχνει το κεραυνό. Αν ναι το κάνει και σε μένα ενώ είναι στο 100%.Τώρα είδα οτι και στα δικά μου συνεχίζει να φορτίζουν στο 100%.
Και μου έκανε εντύπωση γιατί έπρεπε να τα φορτίζω κάθε 2-3 μέρες ενώ διάβαζα άλλου χρήστες ότι τα φόρτιζαν μια φορά στις 5-6 μέρες.
Άρα έχω διπλό πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το double tap στην απάντηση κλήσης και το πρόβλημα με την φόρτιση.
Έστειλα email στην iSystem και περιμένω να δω τι θα μου πούν.
Το διπλό ταπ δεν λειτουργεί μόνο στις κλήσεις ή γενικά?
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 11/02/2019 - 19:18
Δημοσίευση 11/02/2019 - 20:49
Τι εννοείτε ότι συνεχίζουν να φορτίζουν? Ότι δείχνει το κεραυνό. Αν ναι το κάνει και σε μένα ενώ είναι στο 100%.
Το διπλό ταπ δεν λειτουργεί μόνο στις κλήσεις ή γενικά?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι δείχνει συνέχεια τον κεραυνό.
Το double tap δεν λειτουργεί σε κανένα από τα δυο ακουστικά και όχι μόνο στις κλήσεις αλλά και στην μουσική
Δημοσίευση 11/02/2019 - 21:52
Ναι δείχνει συνέχεια τον κεραυνό.
Το double tap δεν λειτουργεί σε κανένα από τα δυο ακουστικά και όχι μόνο στις κλήσεις αλλά και στην μουσική
Για το πρώτο δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή bug του λειτουργικού αφού το κάνει σε όλους.
Για το double tap, προφανώς υπάρχει πρόβλημα οπότε πας στο σερβις!
Δημοσίευση 11/02/2019 - 23:03
Ας βρεθεί ότι έχουν πρόβλημα και ας χρεώσω τα μεταφορικά!
Δημοσίευση 12/02/2019 - 10:45
Εχει τύχει σε κανέναν το ενα απο τα δύο να ακούγεται χαμηλότερα απο το άλλο;;
Σε μένα απο χθες ξαφνικα εχω την εντύπωση ότι η ένταση στο αριστερό ειναι αισθητα χαμηλότερη απο το δεξί ακουστικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/02/2019 - 13:36
Νικο σ ευχαριστώ για την απαντηση. Τα εχω καθαρισει ήδη. Ρυθμίσεις απο πού εννοείς;;Αν δεν έχεις πειράξει τη στάθμη απο ρυθμίσεις, να κοιτάξεις μήπως χρειάζονται καθάρισμα.
Δημοσίευση 12/02/2019 - 14:58
Νικο σ ευχαριστώ για την απαντηση. Τα εχω καθαρισει ήδη. Ρυθμίσεις απο πού εννοείς;;
Κι εγώ νόμιζα ότι τα καθάριζα καλά και μάλιστα είχα τέτοια εμμονή που τα καθάριζα κάθε φορά πριν τα βάλω στη θήκη τους, παρ´όλο που δεν έδειχναν να έχουν κάτι
Μ'αυτά και μ'αυτά, μετά από κανά χρόνο η ένταση είχε πέσει στο μισό
Είχα εκνευριστεί τόσο, που τα χάρισα στο φίλο μου και είπα ότι δε θέλω να ξανακούσω για δαύτα. Τα είχα πληρώσει αδρά βλέπεις, όταν είχαν πρωτοβγει.
Μέχρι που μια μέρα διάβασα τυχαία σε ένα forum για καθάρισμα με χρήση blu tack, το δοκίμασα και έγιναν πραγματικά σαν καινούρια!
Εννοείται την ίδια κιόλας μέρα, τα ξαναγόρασα
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/02/2019 - 15:01
Δημοσίευση 12/02/2019 - 15:00
Ενημέρωσε μας για οποία εξέλιξη...
Παρέλαβα από το document τα ακουστικά.
Εξυπηρετικότατοι και ευγενέστατοι όπως πάντα, βέβαια, αλλά μου τα επέστρεψαν χωρίς αντικατάσταση και χωρίς να αναγνωριστεί πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα .
Ο τεχνικός που με κάλεσε αφού άκουσε και πάλι αυτό που υποστήριζα, μου εξήγησε πως μετά από δοκιμές 2 ημερών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι φυσιολογικά και πως έτσι λειτουργούν τα airpods, δηλαδή φορτίζουν συνεχώς μέσα στην θήκη.
Το δέχτηκα, αφού δεν είχαν κάποιο άλλο πρόβλημα τα ακουστικά, αλλά δεν πείστηκα πως ήταν έτσι τόσον καιρό. Όταν τα ακουστικά έφταναν στο 100% έφευγε ο κεραυνός. Τώρα παραμένει.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο με καθαρή εγκατάσταση του τελευταίο ios να στρώσει. Με προέτρεψαν να το κάνω και βλέπουμε.
Προς το παρόν εξακολουθεί να δείχνει πως φορτίζει ενώ είναι 100%.
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 12/02/2019 - 15:01
Δημοσίευση 12/02/2019 - 15:02
Με το συγκεκριμένο καθαρίζεις και με τη βρωμια που πιάνει στους μαγνήτες?? Κάνει δουλεια?Κι εγώ νόμιζα ότι τα καθάριζα καλά και μάλιστα είχα τέτοια εμμονή που τα καθάριζα κάθε φορά πριν τα βάλω στη θήκη τους, παρ´όλο που δεν έδειχναν να έχουν κάτι
Μ'αυτά και μ'αυτά, μετά από κανά χρόνο η ένταση είχε πέσει στο μισό
Είχα εκνευριστεί τόσο, που τα χάρισα στο φίλο μου και είπα ότι δε θέλω να ξανακούσω για δαύτα. Τα είχα πληρώσει αδρά βλέπεις, όταν είχαν πρωτοβγει.
Μέχρι που μια μέρα διάβασα τυχαία σε ένα forum για καθάρισμα με χρήση blu tack, το δοκίμασα και έγιναν πραγματικά σαν καινούρια!
Εννοείται την ίδια κιόλας μέρα, τα ξαναγόρασα
On iPad Air 2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες