AirPods: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple (με W1 chip για απροβλημάτιστη σύνδεση)
Δημοσίευση 22/01/2020 - 07:02
Επειδή η μπαταρία κλασσικά στο αριστερό που έχει το μικρόφωνο υπολείπεται σε σχέση με το δεξί κατά 20-30% είπα να τα δώσω για έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο.
Όταν πήγα στο istorm και στο document μου είπανε πως έχω εγγυηση μεν αλλά μόνο για τον 1ο χρόνο σε αυτούς επειδή από το aerial η αγορά φαίνεται πως δεν έγινε από Ελληνικό κατάστημα.
Ο δεύτερος χρόνος καλύπτεται από το κατάστημα.
Ισχύει το παραπάνω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 22/01/2020 - 08:10
Αγόρασα τα AirPods 1st gen Σεπτέμβριο του 2019 από skroutzoμαγαζί.
Επειδή η μπαταρία κλασσικά στο αριστερό που έχει το μικρόφωνο υπολείπεται σε σχέση με το δεξί κατά 20-30% είπα να τα δώσω για έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο.
Όταν πήγα στο istorm και στο document μου είπανε πως έχω εγγυηση μεν αλλά μόνο για τον 1ο χρόνο σε αυτούς επειδή από το aerial η αγορά φαίνεται πως δεν έγινε από Ελληνικό κατάστημα.
Ο δεύτερος χρόνος καλύπτεται από το κατάστημα.
Ισχύει το παραπάνω;
Καλημέρα, ναι για τον 2ο χρόνο εγγύησης υπεύθυνο είναι το κατάστημα....
Δημοσίευση 22/01/2020 - 08:11
Καλημέρα, ναι για τον 2ο χρόνο εγγύησης υπεύθυνο είναι το κατάστημα....
το θέμα είναι τι θα κάνω όσο διάστημα θα μου το έχει κρατημένο, και ποσό διάστημα θα είναι αυτό...
Δημοσίευση 22/01/2020 - 11:34
Έχουμε πει πολλές φορές πως για τον 2ο χρόνο υπεύθυνος είναι ο πωλητής και μόνο.
Υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια στα εξουσιοδοτημένα που παρόλα αυτά θα στο αναλάβουν.
Βέβαια να ξέρεις πως θέμα μπαταρίας δε θα στο περάσουν κατά πάσα πιθανότητα.
Είναι φυσιολογική φθορά.
Δημοσίευση 22/01/2020 - 11:42
..................Επειδή η μπαταρία κλασσικά στο αριστερό που έχει το μικρόφωνο υπολείπεται σε σχέση με το δεξί κατά 20-30% είπα να τα δώσω για έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο.....................
Να ρωτήσω κάτι;
Το παραπάνω από που συμπεραίνεται;
Και τα δύο ακουστικά δεν έχουν μικρόφωνο;
Δημοσίευση 22/01/2020 - 15:29
Να ρωτήσω κάτι;
Το παραπάνω από που συμπεραίνεται;
Και τα δύο ακουστικά δεν έχουν μικρόφωνο;
Μικρόφωνο υπάρχει και στα δύο ακουστικά.
Δημοσίευση 22/01/2020 - 15:33
Μικρόφωνο υπάρχει και στα δύο ακουστικά.
Αυτό γνωρίζω και εγώ.
Απλά μου φάνηκε παράξενη η αιτιολόγηση για τη χαμηλή μπαταρία στο αριστερό ακουστικό σε σχέση με το δεξί.
Δημοσίευση 22/01/2020 - 17:19
Δημοσίευση 22/01/2020 - 17:45
Χρησιμοποιώ και τα 2...
Οπότε χρησιμοποιώντας και τα δυο ταυτόχρονα, χρησιμοποιείται ένα από τα δυο ως μικρόφωνο, και τα δυο ή ισχύει κάτι άλλο;
Δημοσίευση 22/01/2020 - 20:12
Δεν έχει να λέει, εκτός και αν έχεις αλλάξει το μικρόφωνο σε ένα απο τα 2 αποκλειστικά.Χρησιμοποιώ και τα 2...
Όπως είπα και πιο πάνω δε θεωρείται πρόβλημα αυτό..
Αντιθέτως είναι γνωστό θέμα με τα AirPods που μετά απο ένα διάστημα απλά κλαίς με την αυτονομία..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/01/2020 - 20:12
Δημοσίευση 22/01/2020 - 21:26
Δεν το είχα προσέξει αυτό στις ρυθμίσεις.
Οπότε μπορεί κάποιος να έχει το μικρόφωνο σε ένα μόνο ακουστικό και να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από αυτό.
Δημοσίευση 24/02/2020 - 10:26
Δημοσίευση 24/04/2020 - 19:52
Παιδιά πριν μια βδομάδα πήρα νέο ζευγάρι AirPods 2. Ξαφνικά δε δουλεύει το ένα δοκίμασα προφανώς pair unpair κλπ
επισης έχει μια μια περίεργηαίσθηση σαν το ένα να μπαίνει καλύτερα στο αυτί από το άλλο.
επειδη η acs ΔΕΝ δουλεύει υπάρχει δυνατότητα να τα πάω εγώ στο service της isystem που είναι δίπλα στο σπίτι μου; Ποσό καιρό περίπου κάνει η αντικατάσταση;
Δημοσίευση 24/04/2020 - 20:02
Όχι στους χασάπηδες! Η ACS μια χαρά λειτουργεί!Παιδιά πριν μια βδομάδα πήρα νέο ζευγάρι AirPods 2. Ξαφνικά δε δουλεύει το ένα δοκίμασα προφανώς pair unpair κλπ
επισης έχει μια μια περίεργηαίσθηση σαν το ένα να μπαίνει καλύτερα στο αυτί από το άλλο.
επειδη η acs ΔΕΝ δουλεύει υπάρχει δυνατότητα να τα πάω εγώ στο service της isystem που είναι δίπλα στο σπίτι μου; Ποσό καιρό περίπου κάνει η αντικατάσταση;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες