Τώρα είμαι με 6s plus 64GB και το σκέφτομαι πολύ για αναβάθμιση.
Αν τελικά το αποφασίσω, σίγουρα θα πάρω πάλι το plus μιας και δεν μπορώ λιγότερες από 5,5 ίντσες. Είχα και το 6plus αλλά και samsung και lg παλιότερα, πάλι στις 5,5''. Τα κινητά με μικρότερες οθόνες πλέον μου φαίνονται σαν παιχνίδια...
Όσο αφορά την χορητικότητα, αυτό είναι που με ξενέρωσε φέτος πολύ. Τα 32GB δεν μου φτάνουν, χρειάζομαι γύρω στα 45-50. Τα 64 μου είναι υπεραρκετά. Αλλά τα 128 μου είναι άχρηστα και ξενερώνω που η apple με υποχρεώνει να πληρώσω παραπάνω φέτος για κάτι που δεν χρειάζομαι. Αν πάρω το 7 plus πάντως, θα πάρω με 128GB.
Γενικά, δεν με έπεισε φέτος η apple. Το σχέδιο παραμένει ίδιο εδώ και χρόνια. Το μαύρο ματ είναι ωραίο και μάλλον αυτό θα επιλέξω αν τελικά το πάρω, αν και με την θήκη (που πάντα χρησιμοποιώ) δεν έχει και πολύ σημασία. Ακόμα και στο εσωτερικό όμως, είναι σχεδόν το ίδιο κινητό με πέρυσι. Ελάχιστες διαφορές στο hardware με μόνη εξαίρεση την κάμερα, που θεωρητικά θα είναι καλύτερη αλλά πρακτικά και στην καθημερινή χρήση ίσως να μην έχει και εκεί διαφορά με το 6s plus.
Τα airpods δεν με συγκίνησαν καθόλου. Τόσα φορτίζω ήδη καθημερινά (κινητό, ρολόι, τάμπλετ κλπ), να φορτίζω τώρα και τα ακουστικά έλεος...
Η αλήθεια είναι ότι κοιτάω και τον ανταγωνισμό αλλά καμιά εταιρία δεν έχει παρουσιάσει κάτι τόσο εξαιρετικό. Ίσως μόνο το note7, αν βγει καινούρια παρτίδα που δεν ανατινάζεται. Μέχρι τότε όμως θα περιμένω να τα δω και τα δύο από κοντά (note7-iphone 7plus) για να αποφασίσω αν θα αποχωριστώ φέτος το 6s plus μου.
Αυτό που σίγουρα θα αναβαθμίσω, αν μείνω στο οικοσύστημα της apple, είναι το apple watch. Το καινούριο με καλύτερο επεξεργαστή, ευκρινέστερη οθόνη και ενσωματομένο gps με κέρδισε αμέσως ! αν είχε και καλύτερη μπαταρία...