iOS 10.1
Δημοσίευση 25/10/2016 - 15:50
Ad
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:17
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:28
Έβαλα το Apple ID της γυναίκας και έκανε τις ενημερώσεις τι πρόβλημα θα χω από εδώ και πέρα ;
κάθε φορά που ζητάει ενημερώσεις θα πρέπει να το βάζεις.
Έμπλεξες τα downloads τα δικά σου με της γυναίκας σου.
Τα έκανες λίγο σαλάτα.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:33
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:35
Δεν θα κάνεις κάτι έτσι. Καλύτερα κάνε ένα Family Sharing και έτσι θα έχετε όλες τις εφαρμογές μαζί.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:35
Άμα το έχεις τόσο εύκολο ναι.
Η άλλη λύση είναι να σβήσεις όσες εφαρμογές περάστηκαν με το ID της γυναικας σου και να τις κατεβάσεις με το δικό σου (αν δεν είναι εφαρμογές που έχουν backup).
Για αυτό πάντα τα backup/restore σε δικό μας υπολογιστή, Authorised με τα credentials μας και τις εφαρμογές μας.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:36
δικο σου μπακ απ ειχες κρατησει;Έβαλα το Apple ID της γυναίκας και έκανε τις ενημερώσεις τι πρόβλημα θα χω από εδώ και πέρα ;
Αν ειχες κρατησει ξανακανε restore και περνα το δικο σου μπακ απ και θα εισαι οκ.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:37
δικο σου μπακ απ ειχες κρατησει;
Αν ειχες κρατησει ξανακανε restore και περνα το δικο σου μπακ απ και θα εισαι οκ.
Δικό του backup πέρασε ρε, απλά από άλλο υπολογιστή, στον οποίον είχαν κατέβει οι εφαρμογές με άλλο ID.
Οπότε οι εφαρμογές περάστηκαν μεν με το σωστό backup, αλλά ήταν κατεβασμένες από άλλο ID.
Μπλέξιμο γενικά.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:41
Άρα να κάνω πάλι ένα restore και ένα set up as new? Να τελειώνω;
Ναι. Αν και το θέμα είναι οτι έχεις μπερδέψει τις βιβ/θήκες πλέον στο PC.
Κάνε νέο χρήστη όπως σου 'πα και συγχρόνισε μια απο τις 2 συσκευές σε αυτόν. Εκτός και αν υπάρχει 2ο PC διαθέσιμο.
Θα πρέπει βέβαια να κάνεις και μια εκκαθάριση όπως είναι τώρα αφαιρόντας τις εφαρμογές της γυναίκας σου.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:42
δηλαδη εγω που εχω κανει 3.000 restore απο το μακ μου σε εμενα στην γυναικα μου και στον αδερφο της γυναικας μου και σε κανενα δυο φιλους μου πως γινεται να μην ειχα προβλημα;Δικό του backup πέρασε ρε, απλά από άλλο υπολογιστή, στον οποίον είχαν κατέβει οι εφαρμογές με άλλο ID.
Οπότε οι εφαρμογές περάστηκαν μεν με το σωστό backup, αλλά ήταν κατεβασμένες από άλλο ID.
Μπλέξιμο γενικά.
Αν το συνδεσεις εκεινη την ωρα και παρεις μπακ και σβυσεις τα προηγουμενα εμφανιζει μονο αυτο που πηρες τελευταιο το περνας και τελος.
Υγ....δεν χρειαζεται να συνδεθεις στον λογαριασμο σου στο itunes για να κανεις ολο αυτο που εγραψα πιο πανω...
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 25/10/2016 - 17:43.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:43
Ναι. Αν και το θέμα είναι οτι έχεις μπερδέψει τις βιβ/θήκες πλέον στο PC.
Κάνε νέο χρήστη όπως σου 'πα και συγχρόνισε μια απο τις 2 συσκευές σε αυτόν. Εκτός και αν υπάρχει 2ο PC διαθέσιμο.
Θα πρέπει βέβαια να κάνεις και μια εκκαθάριση όπως είναι τώρα αφαιρόντας τις εφαρμογές της γυναίκας σου.
Νίκο έχω την εντύπωση πως αν κάνει authorize τον υπολογιστή και με τα 2 ID δεν θα έχει θέμα.
Δηλαδή ναι μεν οι βιβλιοθήκες θα είναι το σύνολο των εφαρμογών και των 2, αλλά με backup/restore θα περνιούνται με το σωστό ID.
Νομίζω ότι η μπάλα χάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι ο υπολογιστής που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι authorized για τα στοιχεία του.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:43
δηλαδη εγω που εχω κανει 3.000 restore απο το μακ μου σε εμενα στην γυναικα μου και στον αδερφο της γυναικας μου και σε κανενα δυο φιλους μου πως γινεται να μην ειχα προβλημα;
Αν το συνδεσεις εκεινη την ωρα και παρεις μπακ και σβυσεις τα προηγουμενα εμφανιζει μονο αυτο που πηρες τελευταιο το περνας και τελος.
Το mac σου είναι Authorized με τους λογαριασμούς των άλλων;
Τις εφαρμογές τις κατεβάζει ή τις κάνει copy από το mac?
Αν τις κατεβάσει δεν έχεις θέμα , αν τις κάνει αντιγραφή από το mac έχεις.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 25/10/2016 - 17:44.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:53
αφου περασεις το μπακ απ σου και ειναι ετοιμο δεν χρειαζεται να συγχρωνισεις με τον υπολογιστη.Το mac σου είναι Authorized με τους λογαριασμούς των άλλων;
Τις εφαρμογές τις κατεβάζει ή τις κάνει copy από το mac?
Αν τις κατεβάσει δεν έχεις θέμα , αν τις κάνει αντιγραφή από το mac έχεις.
Απλα το ξεσυνδεεις απο τον υπολογιστη και ειναι ηδη κατεβασμενες οι εφαρμογες στην συσκευη και τις κατεβαζεις απο το wifi για να τελειωνεις.
Αυτο πρεπει να κανεις pakο να ξεμπερδευεις.
Δημοσίευση 25/10/2016 - 17:57
Και αν ναι υπαρχει τροπος συγχρονισμου εκτος της χειροκινητης μεταφορας ενα ενα σε μια μια συσκευη ;
Sent from my iPad Pro using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες