συμβαινει αυτο καμια φορα μπιλυ και σε μενα στο 6σ πλας αλλα δεν ξερω μηπως φταιει και το γυαλι που εχω βαλει της σεντιο απο πλαισιο.αλλα καμια φορα μου κολλαει και οταν παω στον καταλογο και θελω να πατησω ενα ονομα για να βρω και θα πρεπει να βγω να κανω κιλ τις επαφες και να ξαναμπω για να ξεκολλησει.Καμια απαντηση για μενα;
iOS 10.1
Δημοσίευση 26/10/2016 - 13:05
Ad
Δημοσίευση 26/10/2016 - 13:20
συμβαινει αυτο καμια φορα μπιλυ και σε μενα στο 6σ πλας αλλα δεν ξερω μηπως φταιει και το γυαλι που εχω βαλει της σεντιο απο πλαισιο.αλλα καμια φορα μου κολλαει και οταν παω στον καταλογο και θελω να πατησω ενα ονομα για να βρω και θα πρεπει να βγω να κανω κιλ τις επαφες και να ξαναμπω για να ξεκολλησει.
Να σαι καλα σε υπερευχαριστω
Δημοσίευση 26/10/2016 - 14:35
Πάρε ένα Backup και κάνε Restore. Θα δεις καταλάβεις τη διαφορά μετά.
Τις εφαρμογές πάλι, δε τις χάνεις. Τις βρίσκεις στο Purchased της συσκευής, αν και μπορείς να τις πάρεις απο τη συσκευή με Syncios π.χ.
Στις υπ. συστήματος Find και βαθμονόμηση πυξίδας.
Νικο
Το καινουργιο που εχει βγαλει στις υπ. συστηματος "Emergency SOS" τι ειναι??... κ το αφηνουμε κλειστο ή ανοιχτο??
Edit: Μαλλον το βρηκα.. Εχει να κανει με το Medical ID, ε?
Τελευταία επεξεργασία από: gymsouda, 26/10/2016 - 14:43
Δημοσίευση 26/10/2016 - 14:48
Ρε παιδια μπορειτε να δειτε αν το κανει και σε σας αυτο το προβλημα που θα σας πω??
Οταν ακουω μουσικη στην βιβλιοθηκη μου οτι τραγουδι και να ακουω καπου λιγο μετα τη μεση του τραγουδιου με παει στο επομενο ενω συνεχιζει να μου δειχνει στην οθονη το κομματι που παιζετε...Σαν να συνεχιζεται το τραγουδι ενω στην πραγματικοτητα μονο του εχει παει στο επομενο!
Το κανει παντα σε ολα τα τραγουδια...
Δεν ξερω αν το εκανε και παλια γτ κατευθειαν πηγα στην 10.1!Εχω το 7 plus!Mου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι να κανω....Μου κοβει ολα τα τραγουδια....
Δημοσίευση 26/10/2016 - 14:57
Σήμερα κατέβασα το 10.1 το 5s δουλεύει τέλεια και έχω την εντύπωση ότι κάνει αρκετή οικονομία στην μπαταρία.
Δημοσίευση 26/10/2016 - 15:21
Ρε παιδια μπορειτε να δειτε αν το κανει και σε σας αυτο το προβλημα που θα σας πω??
Οταν ακουω μουσικη στην βιβλιοθηκη μου οτι τραγουδι και να ακουω καπου λιγο μετα τη μεση του τραγουδιου με παει στο επομενο ενω συνεχιζει να μου δειχνει στην οθονη το κομματι που παιζετε...Σαν να συνεχιζεται το τραγουδι ενω στην πραγματικοτητα μονο του εχει παει στο επομενο!
Το κανει παντα σε ολα τα τραγουδια...
Δεν ξερω αν το εκανε και παλια γτ κατευθειαν πηγα στην 10.1!Εχω το 7 plus!Mου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι να κανω....Μου κοβει ολα τα τραγουδια....
Καποια στιγμή μου το έκανε και σε μένα. έσβησα όλο το άλμπουμ και ξανά πέρασα τα τραγούδια που ήθελα και μέχρι τώρα δεν το ξανά αντιμετώπισα... μήπως έχεις βάλει να παίζουν τυχαία σειρά ;;;
Δημοσίευση 26/10/2016 - 16:49
Καποια στιγμή μου το έκανε και σε μένα. έσβησα όλο το άλμπουμ και ξανά πέρασα τα τραγούδια που ήθελα και μέχρι τώρα δεν το ξανά αντιμετώπισα... μήπως έχεις βάλει να παίζουν τυχαία σειρά ;;;
Εκανα οτι και εσυ και δειχνει να εστωσε....Ελπιζω να εσωσα το restore!Ευχαριστω φιλε!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/10/2016 - 09:27
Συγκεκριμένα η υποψία μου ότι μπορεί να φταίει το iwatch είναι σωστή.
Χθες φόρτισα το κινητό στο 100% στις 7:30 το βράδυ και σήμερα στις 10:30 που γράφω αυτό το μήνυμα έχω 83% μπαταρία.
Την νύχτα χωρίς χρήση έχασε 2-3%, δηλαδή μπήκε σε λογική κατανάλωση.
Αυτό έγινε γιατί απλά έκλεισα το iwatch. Μετά την αναβάθμιση και του iwatch και του iphone κάτι δεν πάει καλά και τραβάει η σύνδεση του παρά πολύ ενέργεια από το κινητό.
Άρα θα περιμένω το επόμενο update για να λειτουργήσω πάλι το iwatch...
Δημοσίευση 27/10/2016 - 09:32
δεν χρειάζεται να περιμενεις την επομενη αναβαθμιση για να λειτουργησεις το ρολογακι σου,απλα το βραδυ που κοιμασε να το κλείνειςΝομίζω ότι το πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας που είχα στο iPhone 7 plus μετά την αναβάθμιση λογισμικού σε iOS 10.1 λύθηκε.
Συγκεκριμένα η υποψία μου ότι μπορεί να φταίει το iwatch είναι σωστή.
Χθες φόρτισα το κινητό στο 100% στις 7:30 το βράδυ και σήμερα στις 10:30 που γράφω αυτό το μήνυμα έχω 83% μπαταρία.
Την νύχτα χωρίς χρήση έχασε 2-3%, δηλαδή μπήκε σε λογική κατανάλωση.
Αυτό έγινε γιατί απλά έκλεισα το iwatch. Μετά την αναβάθμιση και του iwatch και του iphone κάτι δεν πάει καλά και τραβάει η σύνδεση του παρά πολύ ενέργεια από το κινητό.
Άρα θα περιμένω το επόμενο update για να λειτουργήσω πάλι το iwatch...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2016 - 13:52
Παιδιά διορθώνεται με αυτήν την αναβάθμιση το πρόβλημα με τις κλησεις που δεν ακούς ουτε σε ακούει αυτός που σε παίρνει;
Δημοσίευση 27/10/2016 - 13:56
Παιδιά διορθώνεται με αυτήν την αναβάθμιση το πρόβλημα με τις κλησεις που δεν ακούς ουτε σε ακούει αυτός που σε παίρνει;
Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα. Μήπως έχεις hardware θέμα ή έχεις κομμένη sim?
Δημοσίευση 27/10/2016 - 14:00
Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα. Μήπως έχεις hardware θέμα ή έχεις κομμένη sim?
Μετά την αναβάθμιση στο ios 10 απο το 8 που ήμουν μου εμφανίστηκε. Οχι δεν εχω κομμενη sim
Δημοσίευση 27/10/2016 - 14:05
νομιζω πως οχιΠαιδιά διορθώνεται με αυτήν την αναβάθμιση το πρόβλημα με τις κλησεις που δεν ακούς ουτε σε ακούει αυτός που σε παίρνει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:49
Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 27/10/2016 - 20:50
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες