Όπως φαίνεται τελικά υπάρχει θέμα με το iOS 10 σε αυτό.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δικιά μου άποψη πως στη συσκευή μου το πρόβλημα παρουσιάζεται από τα 2 χρόνια που λειτουργεί η συσκευή και το φόρτιζα με του iPad τον φορτιστή..
Δημοσίευση 30/10/2016 - 12:38
Όπως φαίνεται τελικά υπάρχει θέμα με το iOS 10 σε αυτό.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δημοσίευση 30/10/2016 - 12:40
Δημοσίευση 30/10/2016 - 12:43
Μπα...Δικιά μου άποψη πως στη συσκευή μου το πρόβλημα παρουσιάζεται από τα 2 χρόνια που λειτουργεί η συσκευή και το φόρτιζα με του iPad τον φορτιστή..
Δημοσίευση 30/10/2016 - 14:11
Δικιά μου άποψη πως στη συσκευή μου το πρόβλημα παρουσιάζεται από τα 2 χρόνια που λειτουργεί η συσκευή και το φόρτιζα με του iPad τον φορτιστή..
Συνεχείς φορτίσεις με του iPad θα έχουν -αν έχουν- επιπτώσεις μόνο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Μη το σκέφτεσαι καν αυτό. Τη 10.1 πως τη πέρασες?
Δημοσίευση 30/10/2016 - 14:16
Δημοσίευση 30/10/2016 - 14:29
Συνεχείς φορτίσεις με του iPad θα έχουν -αν έχουν- επιπτώσεις μόνο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Μη το σκέφτεσαι καν αυτό. Τη 10.1 πως τη πέρασες?
Την πέρασα μέσω Restore και μετά έκανα back up από το cloud.. Την 10 είχα περάσει με ΟΤΑ βέβαια και μου έκανε κάποια κόλπα στην αρχή με τα ποσοστά όπως είχα πει και έτσι ξεκίνησα πάλι την φόρτιση με 1Α, αλλά στην συνέχεια δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα! Σκέφτομαι να αντικαταστήσω μόνος μου την μπαταρία, αλλά πάει ένα 50αρι σχεδόν να παραγγείλω από το iFixit.
Δημοσίευση 30/10/2016 - 15:50
Εγώ τελικά το έλυσα το πρόβλημα με την μπαταρια! Έδωσα το 7+ silver στην γυναικα και πείρα ένα 7+ jet black και από ότι φάνηκε ήταν σωστη επιλογή,η μπαταρια ξεχνάει να κουνηθεί και με το apple watch συνδεμένο και με την 10.1 !
Δημοσίευση 30/10/2016 - 16:21
iphone 5s με αλλαγμένη μπαταρία που δεν έπαιφτε καθόλου το βράδυ με κλειστά data και wifi....τώρα με την 10.1 χάνει περίπου 10% μπαταρία! απαράδεκτο.
έκανα ενα restore χτες και θα το παρακολουθήσω αλλά απο ότι βλέπω το έχουν και άλλοι
Δημοσίευση 30/10/2016 - 16:25
δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχετε αλλά σε 6s και 5 στο 100% με αναμονή 8 με 9 ώρες τα βρίσκω στο 97%
Δημοσίευση 30/10/2016 - 16:26
iphone 5s με αλλαγμένη μπαταρία που δεν έπαιφτε καθόλου το βράδυ με κλειστά data και wifi....τώρα με την 10.1 χάνει περίπου 10% μπαταρία! απαράδεκτο.
έκανα ενα restore χτες και θα το παρακολουθήσω αλλά απο ότι βλέπω το έχουν και άλλοι
Το θέμα είναι πως την πέρασες. Αν πήγες με Update, πάρε ένα Backup και κάνε Restore.
Nα δεις επίσης τι έχεις εν/ποιημένο στις υπ. συστήματος.
Δημοσίευση 31/10/2016 - 11:50
Εγώ τελικά το έλυσα το πρόβλημα με την μπαταρια! Έδωσα το 7+ silver στην γυναικα και πείρα ένα 7+ jet black και από ότι φάνηκε ήταν σωστη επιλογή,η μπαταρια ξεχνάει να κουνηθεί και με το apple watch συνδεμένο και με την 10.1 !
Αρα εφταιγε το χρωμα δηλαδη??
Δημοσίευση 31/10/2016 - 12:02
Παιδες αναφερω και εγω θεμα εδω και καμια βδομαδα με την μπαταρια σε συνδυασμο 6S + iOS 10.1.
Αποτομες πτωσεις η μπαταρια και οχι συνεχης πτωση ανα 1%.
Μεχρι iOS 10.0.2 κανενα τετοιο θεμα.
Π.χ. θ'αναφερω τι εγινε απο χθες το βραδυ μεχρι πριν λιγο..
Χθες κατα τις 11 το βραδυ το βλεπω να πεφτει στο 79%... παω για υπνο κατα τις 1, το παιδευω μεχρι να με παρει ο υπνος κανα 40-45 λεπτο με FB, instagram, messenger, viber, κτλ και η μπαταρια ακομα εκει στο 79% κολλημενη. το ψιλιαζομαι οτι θα πεσει αποτομα το πρωι που θα το δω.... οποτε κλεινω wifi οπως καθε βραδυ και πεφτω για υπνο..
Το πρωι σηκωνομαι για δουλεια και το βλεπω στο.... 59%... να σου γ@μ@σω λεω μεσα μου.....
Ερχομαι δουλεια ακομα κολλημενο στο 59%... το παιδεψα λιγο συν το οτι δεν εχω σχεδον καθολου σημα στη δουλεια... και αποφασιζω να του κανω ενα restart... και μολις ανοιγει ειναι στο 62%.
Μεχρι τωρα που σαν γραφω το μνμ δειχνει να πεφτει σωστα η μπαταρια.. πχ τωρα ειναι στο 60%
Παντως πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρο θεμα του iOS 10.1 αυτο και πιστευω θα το διορθωσουν με καποιο επερχομενο update.. Θα δειξει...
Δημοσίευση 31/10/2016 - 12:10
Αρα εφταιγε το χρωμα δηλαδη??
Συγουρα το χρώμα χα χα ! Μονο που αυτό το χρώμα με πανάκι σκουπίζω το κινητό και κάνει γρατζουνιές, αλλα από μπαταρια ξεχνάει να αδειάσει !
Δημοσίευση 31/10/2016 - 13:03
Συγουρα το χρώμα χα χα ! Μονο που αυτό το χρώμα με πανάκι σκουπίζω το κινητό και κάνει γρατζουνιές, αλλα από μπαταρια ξεχνάει να αδειάσει !
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες