Guys έχω μια ερώτηση για εσάς που τα ξέρετε όλα και ο νους σας κατεβάζει...
Όπως έχω πει και σε άλλα ποστ είναι πρώτη φορά σε iPhone και δε ξέρω κάποια πράγματα οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω αν υπάρχει ζήτημα ή "κακή" χρήση σε δυνατότητες που προσφέρει...
Σκέφτηκα σήμερα το πρωί μιας και έβλεπα τον σκύλο μου να παίζει, να τον βγάλω μια live φωτογραφία για να δω πως είναι/δουλεύει κλπ..
Την ώρα που την τράβηξα, η οθόνη έκανε κάτι περίεργα χρώματα (πρασινάκι, κιτρινακι, κοκκινάκι κλπ) και το ίδιο αποτυπώθηκε και στη live-photo όταν πατάω παρατεταμένα για να τη δω...
Σαν κίνηση φαίνεται ομαλά, το ίδιο και ο ήχος, ωστόσο αυτό το πρασινοκιτρινοκόκκινο δε μου άρεσε και στην ουσία τη "χάλασε"...
Ο φωτισμός ήταν περιορισμένος (φυσικό φως από το παράθυρο στο σαλόνι με κουρτίνα -δε θυμάμαι αν είχα και το φλας του κινητού ενεργό-) οπότε δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό αν και το ίδιο "εφέ" το έχω παρατηρήσει στο Samsung S5 όταν πήγαινα να τραβήξω slow-mo βίντεο σε χαμηλό φωτισμό...
Σε κανονικό βίντεο που τράβηξα (με φλας) δεν το έκανε αυτό, οπότε δε ξέρω αν είναι κάποιο ζήτημα του iOS ή της κάμερας ή του φωτισμού ή κάτι άλλο...