Είναι Bug. Με Ηard Reset διορθώνεται.
iOS 10.1
Ad
Δημοσίευση 12/12/2016 - 12:53
με το hard reset πρεπει να το φερω στην εργοστασιακη κατασταση και να ξαναπερασω το τελευταιο f/w ?
αφου ειναι bug παλι δεν θα εμφανιστει ? σορρυ αν ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα χρονια στο android και ειναι η 1η εοαφη με IOS
Δημοσίευση 12/12/2016 - 13:25
Ρε παιδιά συγνώμη να ρωτήσω κάτι. Ειμαι εδώ με έναν φίλο μου και κοιτάμε τα iMessages. Όταν είμαστε σε wifi και του στέλνω μήνυμα του πηγαίνει κανονικά ως iMessage. Όταν αυτός κλείνει το wifi του (και τα δεδομένα τα έχει κλειστά) όμως το μήνυμα δεν πηγαίνει καθόλου και πηγαίνει μόλις ξανανοίξει το wifi. Εγώ στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων μου έχω επιλεγμένο όταν ένα μήνυμα δεν πάει ως iMessage να πηγαίνει να πηγαίνει ως SMS απλό.
Ξέρουμε τι φταίει κ τι μπορούμε να κάνουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για αυτό κάτι;;;
Δημοσίευση 12/12/2016 - 17:45
τι εταιρεία έχεις;Για αυτό κάτι;;;
Δημοσίευση 12/12/2016 - 18:38
Δημοσίευση 12/12/2016 - 21:14
Για αυτό κάτι;;;
Όταν στέλνεις το μήνυμα και σου βγάζει το μπλε μήνυμα από κάτω γράφει παραδόθηκε; λογικά όχι... τότε πάτα για λίγο πάνω στο μπλε μήνυμα και πάτα αποστολή ως sms... όταν στέλνεις μήνυμα και βλέπεις πως δεν γράφει παραδόθηκε κάτω από το μπλε συννεφάκι, μετά από ώρα στείλει το ως sms.. το iPhone θα το στείλει αυτόματα ως SMS αλλά μετά από αρκετή ώρα, όχι αμέσως.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες