Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Vultrin

Vultrin

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:34

To iTab και το iPhone ΔΕΝ είναι Η/Υ είναι Gadget, δηλαδή μικρά πραγματάκια που μας βοηθάν να κάνουμε κάποια πράγματα πιο εύκολα. DVD±RW και Blue Ray δεν τα βρίσκεις σε ταβλετ των 500 δολαρίων. Το σίγουρο είναι ένα στην όλη ιστορία. Όποιος το πάρει και το δουλέψει για ένα μήνα μετά θα του γίνει απαραίτητο για το σπίτι ή το γραφείο (πχ έχει απίστευτο calendar για την δουλειά μου). Επίσης το εύρος εφαρμογών που θα δημιουργηθούν θα είναι το μεγάλο ατού της συσκευής. πχ Φανταστείτε ένα BarCode Reader σε Dock connector και το ανάλογο πρόγραμμα, Ένα που χρειάστηκα στην δουλειά μου μου στοίχισε πάνω από 2000ευρώ. Εδώ και με το iPhone ολόκληρες εταιρίες άλλαξαν το τρόπο που δουλεύουν με τα iPhone.

Πάντα φιλικά.

Τελευταία επεξεργασία από: Vultrin, 28/01/2010 - 16:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   vagdias

vagdias

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 16:53

Αν αναλογιστείς οτι το Kindle DX με ίδιο μέγεθος οθόνη εχεί ίδια τιμή και το ipad είναι και ένα σορό άλλα εκτός από e-book και αν προσθέσεις και το iwork (να κάνουμε και καμιά δουλεία) τότε απλά γκρινιάζουμε γιατί απλά περιμέναμε κάτι ουαου εγώ θα το πάρω και ας μην είναι το πιο χρήσιμο πράγμα στον κόσμο όπως είχε πει και ο Λαζόπουλος στους Μίτσους για το επί πλέον ζούμε………

#138   tsopi

tsopi

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 17:45

το kindle ειναι e-reader με διαρκεια μπαταριας μια εβδομαδα και οχι κατι αναμεσα σε e-reader,ipod,laptop..επισης του περνας οτι θες ανετα απο το νετ στο τζαμπε....

#139   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 18:05

Ο sepsis με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! Κοιτάξτε πόσο ωραίο είναι το browsing και βασικά η ταχύτητα! Δεν κολλάει καθόλου!

#140   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 18:17

Ο sepsis με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! Κοιτάξτε πόσο ωραίο είναι το browsing και βασικά η ταχύτητα! Δεν κολλάει καθόλου!

παιδια συμφωνω με οτι λετε αλλα ειναι απλα ενα ipod στην ουσια απλα λιγο μεγαλυτερο.. :mellow:
μ'αρεσει δεν λεω οχι αλλα κατα τη γνωμη μου αν ηθελαν να κανουν κατι λιγο πιο διαφορετικο ωστε να μην μοιαζει με το ipod touch ας βαζανε τουλαχιστον λογισμικο παρομοιο με το macbook ή το imac :rolleyes:

#141   goose1992

goose1992

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 19:07

παιδια συμφωνω με οτι λετε αλλα ειναι απλα ενα ipod στην ουσια απλα λιγο μεγαλυτερο.. :mellow:
μ'αρεσει δεν λεω οχι αλλα κατα τη γνωμη μου αν ηθελαν να κανουν κατι λιγο πιο διαφορετικο ωστε να μην μοιαζει με το ipod touch ας βαζανε τουλαχιστον λογισμικο παρομοιο με το macbook ή το imac :rolleyes:

+φωνω απολυτα.....εγω ημουν σιγουρος οτι θα ηταν το τελειο gadget...με το που ειδα ομως το iphone os απογοητευτηκα......
αλλα τωρα μια ερωτηση.....το ipad ξεκιναει απο 499$(περιπου 360 ευρω)....τοσο θα το πουλανε και στην Ελλαδα μας???.....και μηπως ακουστηκε ποτε θα ειναι διαθεσιμο???

#142   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/01/2010 - 19:16

Πάντως εγώ δεν θα το έπαιρνα ακόμα και αν είχα τα λεφτά...
Δικαιολογώ την apple γιατί το iPhone 2g πως ήταν η πρώτη τις κίνηση στην κινητή τηλεφωνία και είχε έλλειψης!!!!
Με το iPad πάει να κάνει το ίδιο, πολλές έλλειψης...! >:(
Ποιο το νόημα αυτής της συσκευής; Να τη χρησιμοποιείς στον καναπέ, στην τουαλέτα και στο κρεβάτι;
Γιατί στην τσέπη σου δεν μπορείς να τη βάλεις. Οπότε αν την πάρεις έξω από το σπίτι, θα είναι πάλι σαν να κουβαλάς laptop (ή έστω netbook).
Δεν αμφισβητώ πως θα πουλήσει στα fanboys, όμως αυτά θα αγόραζαν ακόμη κι ένα άδειο κουτί που θα είχε πάνω του ένα μήλο.

#143   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 19:39

Δικαιολογώ την apple γιατί το iPhone 2g πως ήταν η πρώτη τις κίνηση στην κινητή τηλεφωνία και είχε έλλειψης!!!!
Ποιο το νόημα αυτής της συσκευής; Να τη χρησιμοποιείς στον καναπέ, στην τουαλέτα και στο κρεβάτι;
Γιατί στην τσέπη σου δεν μπορείς να τη βάλεις.
Οπότε αν την πάρεις έξω από το σπίτι, θα είναι πάλι σαν να κουβαλάς laptop (ή έστω netbook).
Δεν αμφισβητώ πως θα πουλήσει στα fanboys, όμως αυτά θα αγόραζαν ακόμη κι ένα άδειο κουτί που θα είχε πάνω του ένα μήλο.

Το νοημα της συσκευης ειναι να ειναι ενα Tablet. Για να χωρουσε στην τσεπη, θα επρεπε να ειναι κινητο. Τι περιμενες δηλαδη? Tablet 4-5 ιντζων?

#144   Vultrin

Vultrin

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 19:40

Γιατί στην τσέπη σου δεν μπορείς να τη βάλεις. Οπότε αν την πάρεις έξω από το σπίτι, θα είναι πάλι σαν να κουβαλάς laptop (ή έστω netbook).

Μην είμαστε απόλυτοι. Μόνος σου έδωσες τρεις διαφορετικές χρήσεις. Ναι υπάρχουν ανθρώποι που στην τουαλέτα θέλουν να κάνου αξιόλογο web serf, πόσο μάλλον για αυτούς του καναπέ που δεν θέλουν να έχουν ένα όγκο στα πόδια τους. Έχω ένα iMac 24" ή ένα γαμάτο ΠιΣι και θέλω κάτι να βλέπω ευχάριστα της σελίδες μου και ένα σωρό άλλες χρήσιμες και μη εφαρμογές στον καναπέ χωρίς να τρώω την κουμούτσα και την ζεστη και την φασαρία του λαπτοπ. Δίνω 500 δολάρια ή ευρώ και το κάνω άνετα με ένα ευχάριστο τρόπο, γρήγορο και πολλοί απο μας ΓΝΩΣΤΟ. Υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος σε αυτά τα θέλω, εδώ η μάνα μου θα μπορέσει να σερφαρει σε αυτό το πραματάκι.

Το κύριο λάθος της αππλε ήταν ότι έβγαλε πρώτο το iPhone. Αν είχε γίνει το αντίθετο θα λέγαμε... Έλα μωρέ απλά μίκρυνε λίγο το ιΤαβ κότσαρε και ένα επεξεργαστάκο και το έκανε τηλέφωνο. Μετά θα γκρίνιαζαν οι developers πως θα μικρύνουν τις εφαρμογές, και εμάς, θα μας έμοιαζαν υποκατάστατα.

#145   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 28/01/2010 - 21:41

Εγώ παιδιά είμαι μαθητής της ΄Β Γυμνασίου (αδικημένος γιατί έδωσαν Netbook μόνο στην Ά Γυμνασίου) θα το αγοράσω γιατί η τσάντα βαράινει επικύνδηνα και θα πάθουμε τίποτα α και μην ξεχάσω όποιος θέλει να μας υποστηρίξει να μπεί στην ομάδα διαμαρτιρίας μας ( http://www.facebook....id=152443154056 )
Ευχαριστώ ώσους θα βοηθήσουν!

#146   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 28/01/2010 - 21:47

Έχει iPhone OS δεν έχει multitasking και έχει 1Ghz επεξεργαστή. Θα ήταν κατόρθωμα να το καταφέρουν να κολλάει.

#147   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 21:51

Το νοημα της συσκευης ειναι να ειναι ενα Tablet. Για να χωρουσε στην τσεπη, θα επρεπε να ειναι κινητο. Τι περιμενες δηλαδη? Tablet 4-5 ιντζων?

Κανένα Tablet δεν θέλει sync με ένα υπολογιστή γιατί αποτελεί το ίδιο έναν.
Το iPad είναι ένα μεγάλο ατσούμπαλο iPodTouch χωρίς την portability του τελευταίου.

#148   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 22:07

Μην είμαστε απόλυτοι. Μόνος σου έδωσες τρεις διαφορετικές χρήσεις. Ναι υπάρχουν ανθρώποι που στην τουαλέτα θέλουν να κάνου αξιόλογο web serf, πόσο μάλλον για αυτούς του καναπέ που δεν θέλουν να έχουν ένα όγκο στα πόδια τους. Έχω ένα iMac 24" ή ένα γαμάτο ΠιΣι και θέλω κάτι να βλέπω ευχάριστα της σελίδες μου και ένα σωρό άλλες χρήσιμες και μη εφαρμογές στον καναπέ χωρίς να τρώω την κουμούτσα και την ζεστη και την φασαρία του λαπτοπ. Δίνω 500 δολάρια ή ευρώ και το κάνω άνετα με ένα ευχάριστο τρόπο, γρήγορο και πολλοί απο μας ΓΝΩΣΤΟ. Υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος σε αυτά τα θέλω, εδώ η μάνα μου θα μπορέσει να σερφαρει σε αυτό το πραματάκι.

Το κύριο λάθος της αππλε ήταν ότι έβγαλε πρώτο το iPhone. Αν είχε γίνει το αντίθετο θα λέγαμε... Έλα μωρέ απλά μίκρυνε λίγο το ιΤαβ κότσαρε και ένα επεξεργαστάκο και το έκανε τηλέφωνο. Μετά θα γκρίνιαζαν οι developers πως θα μικρύνουν τις εφαρμογές, και εμάς, θα μας έμοιαζαν υποκατάστατα.

Η κουμούτσα του λαπτοπ είναι κάτι πάρα πολυ αόριστο που δείχνει την έλλειψη επιχειρημάτων για την απόκτηση ενός iPad. Kαταρχήν το iPad ΔΕΝ είναι βολικό. Στο καναπέ αν κάθεσαι ανατομικά και το βάλεις στα πόδια σου το πιο πιθανό είναι να στραβολαιμιάσεις παρά να κάνεις αυτό το αξιόλογο websurf. Αλλά έστω κάθεσαι σταυροπόδι αραχτός και το βάζεις επάνω με την επιθυμία να surfάρεις. Το keybord το είδες; 10" οθόνη και γράφεις ΛΙΓΟ πιο άνετα απο το iphone (με ένα δάχτυλο πάντα). Αυτό είναι το πολύ άνετα και ο ευχάριστος τρόπος. Δλδ το να είχες ένα netboook να έβαζες την οθόνη στη κλίση που τη θες να άνοιγες τον chrome και να πληκτρολογούσες τη διεύθυνση πως θα το χαρακτήριζες; 'Αβολο και δύσχρηστο ε;

Το iPhone έχει παρουσιαστεί στον κόσμο απο το 2007 και επανέρχεστε συνεχώς για τον κακό πελάτη και την καλή apple, που αν ήθελε η apple θα το έβγαζε το 2007 (ΧΑΑΧΑΧΑΧ) και τώρα να δω τι θα λέγατε εσείς που δεν ευχαριστιέστε με τίποτα. Επίσης, στο iphone μπορείς να ακούσεις μουσική απο το iPod οπουδήποτε μπορείς να surfaρεις οπουδήποτε μπορείς να δείς τα email σου απο οπουδήποτε μπλα μπλα μπλα γιατί έχει ένα μοναδικό προνόμιο να χωράει στην τσέπη σου κάτι που το iPad ποτέ δεν θα κάνει.

ΥΓ. Είδα video απο το conference να παίζουν παιχνίδια με acceleration στο itab. Θέλω να δώ όσους το αγοράσουν στα πόσα λεπτά θα πιάνοντα τα χέρια τους απο το ευκαταφρόνητο (0.7Κg). Προσωπικά εμένα πιάνονται με το iPhone (133gr) μετά απο λίγα λεπτά παιχνιδιού.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 28/01/2010 - 22:08

#149   vagdias

vagdias

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 22:12

το kindle ειναι e-reader με διαρκεια μπαταριας μια εβδομαδα και οχι κατι αναμεσα σε e-reader,ipod,laptop..επισης του περνας οτι θες ανετα απο το νετ στο τζαμπε....

Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω πάνω από 4 ώρες (lol)
Όσο για τζαμπέ ποτέ δεν ήταν το δυνατό σημείο της apple
πάντως αν δεν το πιάσουμε στα χεράκια μας δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για τίποτα
πάντως κανα δυο γνωστοί μου ψάχνουν να σπρώξουν το kindle τους (lollol)
εγώ δεν μπορώ να έχω hamer και porshe αγοράζω ένα γρήγορο suv κάπως έτσι είναι ή όχι?

#150   vagdias

vagdias

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 22:14

όταν ο Χίτλερ έμαθε για το ipad

Τελευταία επεξεργασία από: vagdias, 28/01/2010 - 22:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas