Έχω ένα iMac 24" ή ένα γαμάτο ΠιΣι και θέλω κάτι να βλέπω ευχάριστα της σελίδες μου και ένα σωρό άλλες χρήσιμες και μη εφαρμογές στον καναπέ χωρίς να τρώω την κουμούτσα και την ζεστη και την φασαρία του λαπτοπ. Δίνω 500 δολάρια ή ευρώ και το κάνω άνετα με ένα ευχάριστο τρόπο, γρήγορο και πολλοί απο μας ΓΝΩΣΤΟ. Υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος σε αυτά τα θέλω, εδώ η μάνα μου θα μπορέσει να σερφαρει σε αυτό το πραματάκι.
Αυτά κολλητέ μου μπορείς να τα κάνεις και με μία συσκευή των 250 ευρώ,δεν χρειάζεσαι συσκευή 500 δολλαρίων για να την κάνεις και χωρίς multitasking το σερφάρισμα θα είναι πιο εύκολο σε ένα netbook και πιο ευχάριστο μάλιστα γιατί θα μπορούσες να κάνεις παράλληλα και κάτι άλλο.Οσο για την κουμούτσα,δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός netbook και του ipad...εκτός αν τρελαίνεσαι να πληκτρολογείς σε μία οθόνη.Για την ζέστη...και το macbook του αδερφού μου πέρνει φωτιά μερικές φορές όταν το χρησιμοποιεί πολύ ώρα,όπως και τα pc.Για εμένα αυτά δεν είναι σοβαρές δικαιολογίες για να το αγοράσεις.Να μου έλεγες ότι το software είναι TOP και ξέρεις οτι δεν θα κολλήσει ποτέ,να το δεχόμουν αλλά αυτά που ανέφερες φαίνονται φτηνές δικαιολογίες.Φυσικά εσύ άμα έχεις "ψηθεί" να το αγοράσεις εγώ δεν μπορώ και δεν έχω και κανένα δικαίωμα να προσπαθήσω να σου αλλάξω άποψη,αλλά ας μην αφήνουμε την συμπάθεια μας για μία εταιρία(οποιαδήποτε και αν είναι αυτή) να μας κάνει να μην βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα.Το iphone....ΤΕΛΕΙΟ,το macbook....ΤΕΛΕΙΟ,το iMac....ΘΕΙΚΟ αλλά το ipad...εντελώς άχρηστο.Αποψή μου φυσικά
Υ.Γ : Tα είπε πολύ σωστά και ο φίλτατος Smaug λίγο πιο πάνω
Τελευταία επεξεργασία από: damgr, 28/01/2010 - 22:22