1) ΛΕΦΤΑ θέλουν να βγάλουν, και θα τα βγάλουν. Ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα να δω. Για να μην κρυβόμασταν πίσω απ το δάχτυλο μας όλοι μέσα μας αυτό ξέραμε. Τι δεν είδαμε, και καλά κάναμε που δεν είδαμε "ΑΚΟΜΑ".
2) USB: βρείτε μου ΜΙΑ ΣΟΑΒΑΡΗ χρήση και εγώ θα σας βγάλω το καπέλο. Πέρα τον flash drive δεν βρίσκω κάτι που να μου έκανε το κλικ να είναι απαραίτητο μια USB.
1) Αυτο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι επειδή θέλουν να βγάλουν λεφτά δεν θα το κατακρίνουμε.
2) Εκτυπώσεις, external hd, σύνδεση με usb router/modem, συσκευή mp3 που δεν είναι "ι-κάτι", εγώ θα σου πω και external κάρτα ήχου για να την ακούς καλύτερα
Multitasking: Εδώ συμφωνώ κάτι έπρεπε να είχε κάνει. Άν και το βλέπω στον ορίζοντα. Εκεί πραγματικά θα πιεστούν. Απλά κάτι δεν τους κάθετε τεχνολογικά.
Εδώ η microsoft την είχε από το 95 και δεν τους κάθεται στην apple στο unix λειτουργικό της?
Flash: με συγχωρείτε παιδιά αλλά γνώμη μου καλύτερα που δεν το έβαλαν. Αρκετά καθόρισε η Adobe και κάθε Adobe τα πρότυπα. Αναπτύσσονται άλλες τεχνολογίες σε HTTP μακρά καλύτερες. Το Flash ήταν είναι και θα είναι μπακαλογλώσσα κατα τη γνώμη μου πάντα. Και φυσικά, ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψει developers που είναι η ψυχή του iPad. Πόσοι Έλληνες developers που βγάζουν κάποια λεφτουδάκια με κάτι ωραίες εφαρμογές θα εξαφανιστούν; ΟΛΟΙ.
Γιατί μας φταίει η adobe? Πόσα πρότυπα ΕΠΙΒΑΛΕΙ η apple?? Γιατί δεν παίζει divx, γιατί δεν παίζει flac?
Επίσης φυσικά και θα ήταν δυσάρεστο κάποι developers να χάνανε αυτό το εισόδημα αλλά από την άλλη και μένα δεν μου περισσεύουν από την τσέπη
Κάμερα: μεταξύ μας, τα χέρια στην ανάταση για μια ώρα για να βλέπει μια γκόμενα τα μούτρα μου ενώ θα είναι αυτή στο πισάκι της αραχτή, δεν τα έχω. Γιατί στα γόνατα το μηχάνημα το μόνο που θα δείχνεις θα είναι το ωραιότατο πηγούνι σου - γένια.
Έγω θα έπερνα μια βάση από κορνίζα και θα το έβαζα πάνω. Μια χαρά θα την χρησιμοποιούσα.
Ως για ότι πάει σφαίρα... Δοκίμαστε να τρέξτε ακόμα και σvista σε atom 1,6ghz με
ΜΙΑ εφαρμογή να τρέχει και θα πηγαίνει επίσης σφαίρα. Μήπως ο λόγος που δεν βλέπουμε Multitasking είναι ότι άμα δοκιμάζαμε να τρέχαμε skype, iwork και photo editing θα σέρνοταν το σύμπαν και θα κράσαρε από την ανεπάρκεια μνήμης?
Η apple παρουσίασε πριν 3 χρόνια μια συσκευή με
-Φοβερή οθόνη
-multitouch
-ένα καλό λειτουργικό, βασισμένο σε unix, με μηδέν πρόσβαση σε αυτό και σε παραμετροποίηση ρυθμίσεων που τις είχε το nokia 3210.
Ας σκεφτούμε πόσα πράγματα που σε pc τα έχομε δεδομένο και τρέχουν απροβλημάτιστα είναι κλειδωμένα στο Iphone os. Λογικό να τρέχει έτσι, αυτό μας έλειπε.
Όλα αυτά ωραία συνδυασμένα με ένα καταπληκτικό marketing. Ε μην το κάνουμε και την τεχνολογική επανάσταση του αιώνα πια... Έλεος
Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω. Προτιμάω netbook με το linuxάκι μου πάνω να βάζω ότι θέλω και τζάμπα, παρά να πουλάω μούρη για την φινέτσα του...
Τελευταία επεξεργασία από: gtzilas, 29/01/2010 - 01:24