Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/01/2010 - 00:17

Τελικά πέρνει και τηλέφωνο? Γιατί αν όχι δεν νομίζω πως είναι πρέπον να το συγκρίνουμε με το iphone αλλά με το ipod touch και οι τιμές εκεί είναι διαφορετικές,πολύ χαμηλότερες για την ακρίβεια.

Να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει αυτο με το Sim Card Tray.. Επισης δεν εχω καταλαβει γιατι στο site της Apple δεν λεει τι OS εχει το iPad.. :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 29/01/2010 - 00:20

Το sim card tray είναι νομίζω για να μπορείς να βάλεις τη sim και να έχεις 3G αλλά όχι για τηλέφωνα

#168   gtzilas

gtzilas

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2010 - 01:23

1) ΛΕΦΤΑ θέλουν να βγάλουν, και θα τα βγάλουν. Ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα να δω. Για να μην κρυβόμασταν πίσω απ το δάχτυλο μας όλοι μέσα μας αυτό ξέραμε. Τι δεν είδαμε, και καλά κάναμε που δεν είδαμε "ΑΚΟΜΑ".

2) USB: βρείτε μου ΜΙΑ ΣΟΑΒΑΡΗ χρήση και εγώ θα σας βγάλω το καπέλο. Πέρα τον flash drive δεν βρίσκω κάτι που να μου έκανε το κλικ να είναι απαραίτητο μια USB.

1) Αυτο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι επειδή θέλουν να βγάλουν λεφτά δεν θα το κατακρίνουμε.

2) Εκτυπώσεις, external hd, σύνδεση με usb router/modem, συσκευή mp3 που δεν είναι "ι-κάτι", εγώ θα σου πω και external κάρτα ήχου για να την ακούς καλύτερα

Multitasking: Εδώ συμφωνώ κάτι έπρεπε να είχε κάνει. Άν και το βλέπω στον ορίζοντα. Εκεί πραγματικά θα πιεστούν. Απλά κάτι δεν τους κάθετε τεχνολογικά.

Εδώ η microsoft την είχε από το 95 και δεν τους κάθεται στην apple στο unix λειτουργικό της?

Flash: με συγχωρείτε παιδιά αλλά γνώμη μου καλύτερα που δεν το έβαλαν. Αρκετά καθόρισε η Adobe και κάθε Adobe τα πρότυπα. Αναπτύσσονται άλλες τεχνολογίες σε HTTP μακρά καλύτερες. Το Flash ήταν είναι και θα είναι μπακαλογλώσσα κατα τη γνώμη μου πάντα. Και φυσικά, ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψει developers που είναι η ψυχή του iPad. Πόσοι Έλληνες developers που βγάζουν κάποια λεφτουδάκια με κάτι ωραίες εφαρμογές θα εξαφανιστούν; ΟΛΟΙ.

Γιατί μας φταίει η adobe? Πόσα πρότυπα ΕΠΙΒΑΛΕΙ η apple?? Γιατί δεν παίζει divx, γιατί δεν παίζει flac?
Επίσης φυσικά και θα ήταν δυσάρεστο κάποι developers να χάνανε αυτό το εισόδημα αλλά από την άλλη και μένα δεν μου περισσεύουν από την τσέπη

Κάμερα: μεταξύ μας, τα χέρια στην ανάταση για μια ώρα για να βλέπει μια γκόμενα τα μούτρα μου ενώ θα είναι αυτή στο πισάκι της αραχτή, δεν τα έχω. Γιατί στα γόνατα το μηχάνημα το μόνο που θα δείχνεις θα είναι το ωραιότατο πηγούνι σου - γένια.

Έγω θα έπερνα μια βάση από κορνίζα και θα το έβαζα πάνω. Μια χαρά θα την χρησιμοποιούσα.

Ως για ότι πάει σφαίρα... Δοκίμαστε να τρέξτε ακόμα και σvista σε atom 1,6ghz με ΜΙΑ εφαρμογή να τρέχει και θα πηγαίνει επίσης σφαίρα. Μήπως ο λόγος που δεν βλέπουμε Multitasking είναι ότι άμα δοκιμάζαμε να τρέχαμε skype, iwork και photo editing θα σέρνοταν το σύμπαν και θα κράσαρε από την ανεπάρκεια μνήμης?

Η apple παρουσίασε πριν 3 χρόνια μια συσκευή με
-Φοβερή οθόνη
-multitouch
-ένα καλό λειτουργικό, βασισμένο σε unix, με μηδέν πρόσβαση σε αυτό και σε παραμετροποίηση ρυθμίσεων που τις είχε το nokia 3210.
Ας σκεφτούμε πόσα πράγματα που σε pc τα έχομε δεδομένο και τρέχουν απροβλημάτιστα είναι κλειδωμένα στο Iphone os. Λογικό να τρέχει έτσι, αυτό μας έλειπε.

Όλα αυτά ωραία συνδυασμένα με ένα καταπληκτικό marketing. Ε μην το κάνουμε και την τεχνολογική επανάσταση του αιώνα πια... Έλεος

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω. Προτιμάω netbook με το linuxάκι μου πάνω να βάζω ότι θέλω και τζάμπα, παρά να πουλάω μούρη για την φινέτσα του...

Τελευταία επεξεργασία από: gtzilas, 29/01/2010 - 01:24

#169   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2010 - 01:32

Είδατε καθόλου σήμερα ειδήσεις; Σε κάποιο κανάλι, έπαιξε για λίγο το χτεσινό event της Apple. Προφανώς, θα το παρουσίασαν κι άλλα κανάλια... Η ουσία είναι ότι σε κάποια φάση άκουσα τον εκφωνητή να λέει "από Μάρτιο στην Ελλάδα". Όσο για τη τιμή; Πολύ χαμηλότερα απ' ότι υπολογίζουμε!... (Όχι, δε θα ισχύσει η "γνωστή" ισοτιμία δολλαρίου με ευρώ!) :blink:

xilaren

#170   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2010 - 01:38

...

Συνημμένα αρχεία

#171   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2010 - 01:41

Χα χα χα! Ωραίος ο τύπος! Πέστα χρυσόστομε! Κρίμα, όμως, που είσαι μόνος σου και αποτελείς "φωνή βοώντος εν τη ερήμω..."

#172   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 29/01/2010 - 01:44

...

2) Εκτυπώσεις, external hd, σύνδεση με usb router/modem, συσκευή mp3 που δεν είναι "ι-κάτι", εγώ θα σου πω και external κάρτα ήχου για να την ακούς καλύτερα

...

Προς το παρόν δεν έχω καταλήξει ακόμα αν μου άρεσει το iPad ή όχι. Γενικά δεν κάνει και πολλά αλλά αυτά που κάνει τα κάνει καλά οπότε δεν ξέρω τι να κάνω? Να το καλοδεχτώ, να το μισήσω, να το αγοράσω, να περιμένω το επόμενο?!

Πάντως πιστεύω ότι η apple προσπαθεί να περάσει τη λογική του: όλα μέσω internet wifi και cloud computing. Άν έχεις έναν ασύρματο printer (ή ενσύρματο συνδεδεμένο με το router σου) μπορείς άνετα να εκτυπώσεις από το iPad χωρίς να έχεις συσκευή i-κάτι.

#173   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 29/01/2010 - 02:18

για τα ματια της και μονο θα της το έκανα δώρο ...

απολαύστε !

#174   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 29/01/2010 - 02:44

It's awesome it's awesome it's awesome. Γεία σας είμαι ένα ξανθό πρόβατο της apple που βλέπω το logo της και ερεθίζομαι.

#175   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 29/01/2010 - 02:54

apple groupy..η iPad groupy..κατι σχετικο πάντως..και νταξ οκ..βαλε τα λεφτα στν ακρη πες πως τα χεις χαλαρα..πες πως μπορεις κ αυριο να το έχεις..τι σκατά να το κανεις αυτο το πραγμα?να το βαλεις στ τσέπι σου γ ν τ εχεις ως ipod?να το εχεις σν laptop?ε τοτε αγοράζεις κανα laptop π εχει κ κλτρα techs..γνώμη μ ταπεινή πως ειναι τελείως χαζό concept κ συσκευή

#176   xilaren

xilaren

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2010 - 03:40

To μόνο θετικό που μπορώ να βρω πάνω του, είναι ότι υποστηρίζει τα apps! Η πιο ΄μεγάλη "μαγκιά" της pple ήταν αυτό: "Θα πιάσω", σου λέει, "ένα άλφα ποσό αγορών... Να μη πιάσω κι ένα 10% από κατόχους/χρήστες iPhone/pod touch;..." Και ξέρετε τί πιστεύω; Πlάκα-πλάκα, υπάρχουν παιχνίδια στο iPhone, που άνετα συγκρίνονται, όχι μόνο με μικρές κονσόλες, σαν το PSP, αλλά και με παιχνιδομηχανές σαν το PS3! Μερικοί τίτλοι, δε, μπορούν να "χτυπήσουν" και PC games! (Οι τίτλοι της Lucas Arts ή το Myst, για παράδειγμα...) Ένας, λοιπόν, ο οποίς είναι fan των videogames και συγκεκριμένα αυτών στο iPhone του, θα πάρει το ipad, μόνο και μόνο για να μπορεί να απολαμβάνει καλύτερα το παιχνίδι! Πώς είπατε; Υπερβολές; Όταν δώσατε 80 ευρώ, για να πάρετε κείνο το τιμόνι, για χάρη του ran Turismo, δεν ήταν υπερβολή; Όταν σκάσατε 350 ευρώ, μές' στο νερό, για να αλλάξετε κάρτα γραφικών, επειδή το fps που πήρατε δε τη "σηκώνει", δεν υπερβάλλατε; Και ναι, είχατε διαβάσει τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, στη πίσω όψη της θήκης του!... Ε, μη λέμε κι ότι θέλουμε!

xilaren

#177   hci1999

hci1999

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/01/2010 - 10:08

Αυτο με το οικοσυστημα του AppStore εχει αρχισει να γινεται κουραστικο!

Ναι ειναι κατι μοναδικο αλλα ελεος... δεν ειναι ο μοναδικος λογος για να αγοραζεις μια συσκευη!

το hardware απο μονο του δεν μπορει να κανει τιποτα. παντα σε συνεργασια με το software μπορεις να εχεις μια ολοκληρομένη λυση.
και μην χεχνάμε οτι η apple εχει και hardware κορυφαιο και για το appstore τα λογια περιτα.

#178   mikemilos

mikemilos

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/01/2010 - 10:12

ακου εκει netbook και να μην εχει flash player...xaxaxa πλακα μας κανουν μου φαινεται..... το ιδιο ισχυει και για τo iphone!!!! αδικαιολογητο!!!!!!!!!!!

#179   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2010 - 10:13

Όταν υπολογίζετε τις τιμές του ipad μην σκέφτεστε μόνο την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου να υπολογίζετε το 19% ΦΠΑ που δεν υπάρχει στην αμερική, και τον εκτελωνισμό. Αν κάνετε τις πράξεις θα δείτε πως δεν είναι και τόσο τραγική η διαφορά. Και υπ'όψην, στην Αμερική η Apple πουλάει απ'ευθείας, ενώ εδώ πρέπει να βγάλει κέρδος και η Apple και ο εισαγωγέας.

#180   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 29/01/2010 - 10:28

το hardware απο μονο του δεν μπορει να κανει τιποτα. παντα σε συνεργασια με το software μπορεις να εχεις μια ολοκληρομένη λυση.
και μην χεχνάμε οτι η apple εχει και hardware κορυφαιο και για το appstore τα λογια περιτα.

Τα apps τα εχω στο iPhone και μπορω να το βαλω και στην τσεπη μου.
Δηλαδη τι ακριβως παραπανω εχει το iPad που το κανει ολοκληρωμενη λυση? Εχει μηπως κορυφαιο hardware? Εχει μηπως κορυφαιο software, με τοσες ελειψεις? Γιατι καποιος πρεπει να το αγορασει μονο και μονο επειδη το AppStore εχει χιλιαδες εφαρμογες? Εχεις μετρησει τις σαβουρες του AppStore? Αρκετες χιλιαδες! Ποσες απο τις εφαρμογες του AppStore σου χρειαζονται? Ποσες απο αυτες αγοραζεις?

Πραγματικα τι παραπανω μπορει να προσφερει σε καποιον που εχει ηδη ενα iPhone ή ενα iPodTouch? Βγειτε και λιγο απο το παραλληλο συμπαν της Apple και δειτε την πραγματικοτητα.

Γνωμη μου ειναι οτι ενω η Apple ειχε τη μεγαλη ευκαιρια να παρουσιασει κατι καινοτομο, πραγματικα απετυχε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες