φιλέ μου έψαχνα να εκφράσω αυτο ακριβώς που λες και με βοήθησες. Οι τεχνικοί της Αλπ το ξέρουν αυτό και εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι στους ντιβελοπερς. μονό τότε θα ξετυλιχτούν οι δυνατότητες και λόγο μεγέθους αλλά και λόγο αρχιτεκτονικής του software. Η εταιρεία δινει μονο την βαση για εξέλιξη.Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω το όραμά μου γι αυτή τη συσκευή. Σίγουρα είναι το όραμα της Apple.
Για μένα είναι η μεγαλύτερη επανάσταση μετά την τηλεόραση και το internet.
Τα iPod και iPhone ήταν απλός οι προάγγελοι του iPad. Εάν δεν είχατε δει τα προηγούμενα θα είχατε τρελαθεί με το iPad.
Δεν είναι κάτι καινούριο, συμφωνώ. Το μοντέλο επέκτασης του iPhone ήταν εκεί και χθες. Όμως το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο.
Σκεφτείτε πόσες από της δυνατότητες του iPhone δεν έχουνε ακόμα αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσαν.
Μόνο δύο θα αναφέρω, Web Apps και accessories connectivity. Ο λόγος? Το μέγεθος, το κόστος και ο τόπος χρήσης της συσκευής.
Θα δείτε πράγματα που δεν θα πιστεύτε.
η Αλπ μας έδωσε ένα μικρό παράδειγμα στο keynote για το τη μας περιμένει. όσο για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις είχαν μονό μια εβδομάδα προετοιμασίας. Τι να φτάσει μια εβδομαδα?περιμενουμε με αναμονή τις εξελίξεις και τότε να δούμε όλους αυτούς τους μπλαμπλάδες τι θα πουν.
Να υπενθυμίσω μια δήλωση του Steve Ballmer όταν πρώτο βγήκε το iphone και μου θυμίζει όλους αυτούς του κακεντρεχείς: