Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   phaethon

phaethon

    iPH User

  • 107 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/01/2010 - 10:52

ακαιρη η συγκριση πιστευω κατα την ταπεινη μου αποψη.Δεν εχουν καμαι σχεση με το ipad ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   Vultrin

Vultrin

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2010 - 11:51

Ίσως μια σύγκριση με κάποιο απο τα table PC να είναι πιο ουσιώδες. Αυτα τα δύο προσφέρουν πολύ διαφορετικά πράγματα. Μεταξύ μας τώρα 489 δολάρια για pdf βασική πλοήγηση στο ιντερνετ με 4γβ μνήμη δεν τα έδινα.

Μην το τραβάμε, δεν λέει κάνεις πως λες και ευχαριστώ vultrin. Ίσα ίσα προσωπικά φαίνεται πως έχεις κάνει ενημερωμένη επιλογή και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα όπως εμφανίζονται. Δεν μπορείς να αρνηθείς όμως πως αυτή η νοοτροπία αποτελεί μειοψηφία. Η πλειοψηφία των site το μόνο που δεν μας είπαν είναι πως το ipod touch 9" θεραπεύει τον καρκίνο!! Έλεος.

Αλλά, για σκέψου, αν ΟΛΑ τα site για κάποιον περίεργο λόγο εκθειάζουν ένα σκάρτο προϊόν πως μπορείς να έχεις αρκετές πληροφορίες για να προβείς σε μια αγορά που δεν θα καταλήξει σε κλάμα?


Σίγουρα δεν έχεις, αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που θέλω να πω σε όλα τα ποστ μου είναι ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ η αππλε δεν έκανε κάτι τυχαία. Ήταν πάντα μια κλειστή εταιρία ας το πούμε. Αυτό την έχει κάνει δυνατή. Όταν έχεις ένα σωρό οίκους Hardware πάνω απ το κεφάλι σου μαθηματικά δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα σταθερό λειτουργικό. Όχι ότι τα mac δεν τρώνε τις στούκες τους αλλά σε σχέση μετα τα tablet πισι είναι μακράν λιγότερες.

Σε καμία περίπτωση η αππλε δεν θα έβαζε το λειτουργικό της όπως είναι σε μια οθόνη 10" που πρέπει να την χειρίζεσαι με το δάχτυλο. Σκεφτείτε το και μόνοι σας. Για κάποιους θα ήταν μεγάλη η δυσκολία χειρισμού. Έπρεπε να παει σε κάτι πιο απλό. Σου λέει το iPhone έχει καλό περιβάλλον για χειρισμό με το δάχτυλο. Τώρα θα μου πεις έχει ελλείψεις. Έχουν δυο ολόκληρους μήνες μπροστά τους για feedback. αν δουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό θέλει Multitasking για παράδειγμα, θα το κάνουν δεν έχουν άλλη επιλογή.

Απ την άλλη, πιστεύεται ότι οι developers δεν βάλαν το χεράκι τους σε αυτό; Σου λέει. Ρε αδερφέ έχουμε ήδη επενδύσει πάρα πολλά για το Know how, κοίτα μη κάνεις καμιά βλακεία και τα πάμε όλα απ την αρχή. Βρήκε μια λύση στο ενδιάμεσο και τώρα σιγά σιγά θα χτίσει πάνω σε αυτό. Κανένα προϊόν δεν ήταν τέλειο με το Launch του. Πόσοι απο εσάς ήδαν το 1G iPhone? Ένα απλό κινητό ήταν που απλά είχε τρελή οθόνη τίποτα άλλο.

Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ και να βγαίνει το νόημα απ αυτά που λέω.

Πάντα φιλικά.

#228   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2010 - 12:18

Fanboys, πρόβατα, κλειδωμένο software, hardware.
Θέλετε ανοιχτές συσκευές ενώ τα μυαλά σας είναι κλειστά.

Ναι, δεν είναι για όλους το iPad. Δεν είναι για μας που είμαστε geeks.
Έχετε ακούσει αυτή τη μπαρούφα ότι όσοι δεν "ξέρουνε υπολογιστές" θεωρούνται αμόρφωτοι.
Ξέρετε τι πανικό προκαλεί αυτή η φράση. Ξέρετε πόσοι προσπαθούνε να μάθουνε κάποια βασικά, δυσκολεύονται αφάνταστα και νιώθουν ότι είναι ανάπηροι.
Και όλα αυτά για να χρησιμοποιούν υπολογιστή. Το βαζούμε στο βιογραφικό μας.. είναι δυνατό; Είναι γελίο.
Οι υπολογιστές έγιναν να δουλεύουν για εμάς και όχι εμείς γι αυτούς. Το περισσότερο χρονό συντηρούμε τα PC παρά τα απολαμβάνουμε.

Εμείς είμαστε geeks ... μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε με τα PC μας και όλοι οι άλλοι είναι αποκλεισμένοι. Αυτός ο κόσμος είναι δικός μας.
Απλά με τέτοιου είδους hadware μπαίνει μία διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε προσωπικούς υπολογιστές και της επιστήμης των υπολογιστών.
Οι μάζες χρησιμοποιούνε μηχανές όπως η καφετιέρα, το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης το κινητό τηλέφωνο. Δεν κάθονται να τις προγραμματίσουνε, απλά τις χρησιμοποιούν. Αυτά τα κάνουμε εμείς, επειδή μας αρέσει και μπορούμε.
Το iPad είναι μια συσκευή και ο προσωπικός υπολογιστής είναι συσκευή.
Αυτό χρειάζεται ο κόσμος, αυτό είναι το μέλλον είτε το καταλαβαίνετε, είτε όχι.
Και αυτό είναι επανάσταση. Το PC έγινε συσκευή όπως έπρεπε να είναι από την αρχή.
Το iPad είναι μόνο η αρχή μίας σειράς νέων συσκευών.

Θέλει πολλά @@ να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι και όχι αυτό που σε παροτρείνουν να κάνεις.
Φυσικά και η apple δεν είναι ίδρημα. Θέλει να πουλήσει στις μάζες. Και αυτό από την πρώτη μέρα της ιστορίας της.

Λέτε δεν έχει κάτι νέο, κάτι καινοτόμο. Έχει δύο πολύ σημαντικά, τα οποία δεν τα περιμένεις από την Apple.
- 10 ώρες αυτονομία
- $499
Φανταζόσασταν ότι έχουμε φτάσει σε αυτά τα νούμερα σε ένα tablet?

Ο κόσμος αλλάζει και εμείς, oi geeks είμαστε ένα βήμα μπροστά. Μην κολλάτε. Είναι ακόμα ο δικός μας κόσμος. Σκεφτήτε παραγωγικά.

#229   christoforos258

christoforos258

    iPH User

  • 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 31/01/2010 - 12:18

http://www.axiotron.com/index.php?id=modbook

αυτο τι ειναι;

#230   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2010 - 12:18

20 χρόνια με μηχανήματα με windows κ κάμποσα χρόνια με pda με windows mobile..... κ ξαφνικά βρέθηκα με ενα μακμπουκ προ κ ενα ιφον... κ σύντομα κ με ένα ιπαντ για την γυναίκα μου.... κ θεωρώ τον εαυτό μου ευτιχισμένο που τα γύρισα όλα σε αππλε... είμαι φανμπόι ?

Αναρωτιέμαι αν τα σκέφτεσαι αυτά που γράφεις τόσες μέρες στο ποστ η απλά σκοπός σου είναι να προσβάλεις αυτούς που έχουν προιόντα της αππλε.....


Να προσβάλω αυτούς που έχουν προϊόντα Apple? Από που το συμπέρανες αυτό? Δεν μου λες (αν θέλεις) όταν γύρισες σε Apple (αποκλειστικά όπως λες), στο iPhone έκανες jailbreak? και στο macbook pro έχεις περασμένο το bootcamp και τα windows? Το ότι η Apple απαγορεύει το αντίθετο (OSX σε μη Apple υπολογιστή) δεν σε προβληματίζει λίγο? Το ότι όλοι πλέων θεωρούν πως η διαφήμιση της Apple εναντίων της ΙΒΜ που την παρομοίαζε με τον μεγάλο αδελφό του Οργουελ στο 1984 έχει αντιστραφεί με την Apple να κατακτά επάξια το ρόλο του απολυταρχικού καθεστώτος δεν σου λέει τίποτα?

Και για να μην μιλάμε αόριστα, η διαφορά μας είναι αυτή που περιγράφεις στο ποστ σου. Εσύ παράτησες τα windows και πήγες στα Μac. Εγώ από την άλλη έχω και windows, και mac και linux αυτή την στιγμή στο σπίτι μου. Επίσης, όταν συμβουλεύω τους φίλους μου για το τι υπολογιστή να αγοράσουν εξετάζω πρώτα το γιατί το θέλουν, και δεν προσπαθώ να τους πίσω χρησιμοποιώντας τις σαχλές ατάκες της Apple "it just works, it is magical, everething just clicks, its all there in front of you" και άλλα τέτοια. Το αποτέλεσμα είναι πως σε όσους άνοιξα τα μάτια στους mac θα παραμείνουν εκεί και δεν θα κλαίνε τα λεφτά τους. Όταν προτείνεις το iPhone σαν τηλέφωνο ενημερώνεις τους φίλους σου πως χωρίς data plan και jailbreak είναι ένα paperweight των €700? Η μήπως και αυτή η εκτίμηση είναι προσβλητική?

Και στην τελική δεν θεωρείς προσβλητικό τους παρατρεχάμενους της Apple που που δηλώνουν τον θάνατο των laptop και netbook λόγω της νέας καινοτομίας της Apple και θεωρείς προσβλητικά τα σχόλιά μου στο γεγονός ότι η apple γύρισε 4 χρόνια πίσω στην εποχή των πρώτων UMPC και internet tablet και κατάφερε να τα κάνει χειρότερα ενώ παράλληλα μας βομβαρδίζουν με άρθρα για την "επανάσταση".

To ipad αν ήταν όπως όλοι το περιμέναμε, με OSX και έστω ΜΙΑ usb θα το αγόραζα. Το ipod touch 9" που βγήκε προχθές, όχι, θα κρατήσω το παλιό μου ευχαριστώ.

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το topic δεν υπάρχει λόγος. Οι λάτρεις της Apple (και συγκεκριμένα των mpobile devices) δεν θα δουν ποτέ τα limitations του μηχανήματος και ποτέ δεν θα ζητήσουν κάτι παραπάνω στην τελική it just works όπως και το κομπιουτεράκι μου.

Να θυμάστε όμως πως δεν είναι ούτε το hardware αυτό που μετράει ούτε οι εφαρμογές και οι developers του οικοσυστήματος όπως πολύ σωστά μας το θυμίζει ο φίλος woody συχνά πυκνά στο φόρουμ όταν ξεφεύγουμε και μιλάμε για το business model της Apple. Το παν είναι το OS και οι δυνατότητες που σου προσφέρει εσένα σαν χρήστη και στον developer, ούτε καν η σταθερότητά του OS δεν έχει σημασία (όλα το ίδιο είναι). Από εκεί και πέρα κάνετε όπως νομίζετε οι επιλογές είναι άπειρες, το παν είναι να τις κάνεις μόνο σου και να μην στις επιβάλουν.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 31/01/2010 - 12:23


#231   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2010 - 12:31

Sorry για το double post, αλλά τα βρήκα αργότερα.

Κάτι για να χαλαρώσουμε λίγο.

http://www.blogcdn.c...ltantsguide.jpg

http://mashable.com/...ad-comedy-gold/

Να προσβάλω αυτούς που έχουν προϊόντα Apple? Από που το συμπέρανες αυτό? Δεν μου λες (αν θέλεις) όταν γύρισες σε Apple (αποκλειστικά όπως λες), στο iPhone έκανες jailbreak? και στο macbook pro έχεις περασμένο το bootcamp και τα windows?

Είκοσι χρόνια χρήστης και εφτά χρόνια web developer σε windows. Πήρα το mac έβαλα bootcamp, έβαλα windows και μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να βάλω antivirus.
Έσβησα το bootcamp και τελείωσα με τα windows. Σπάνια τα χρησιμοποιώ στην δουλεία μου, κυρίως για testing.

Και στην τελική δεν θεωρείς προσβλητικό τους παρατρεχάμενους της Apple που που δηλώνουν τον θάνατο των laptop και netbook λόγω της νέας καινοτομίας της Apple και θεωρείς προσβλητικά τα σχόλιά μου στο γεγονός ότι η apple γύρισε 4 χρόνια πίσω στην εποχή των πρώτων UMPC και internet tablet και κατάφερε να τα κάνει χειρότερα ενώ παράλληλα μας βομβαρδίζουν με άρθρα για την "επανάσταση".

Έγω μίλησα για επανάσταση όχι η Apple.
Θάνατος των netbook και UMPC όχι των laptop.

To ipad αν ήταν όπως όλοι το περιμέναμε, με OSX και έστω ΜΙΑ usb θα το αγόραζα. Το ipod touch 9" που βγήκε προχθές, όχι, θα κρατήσω το παλιό μου ευχαριστώ.

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το topic δεν υπάρχει λόγος. Οι λάτρεις της Apple (και συγκεκριμένα των mpobile devices) δεν θα δουν ποτέ τα limitations του μηχανήματος και ποτέ δεν θα ζητήσουν κάτι παραπάνω στην τελική it just works όπως και το κομπιουτεράκι μου.

Να θυμάστε όμως πως δεν είναι ούτε το hardware αυτό που μετράει ούτε οι εφαρμογές και οι developers του οικοσυστήματος όπως πολύ σωστά μας το θυμίζει ο φίλος woody συχνά πυκνά στο φόρουμ όταν ξεφεύγουμε και μιλάμε για το business model της Apple. Το παν είναι το OS και οι δυνατότητες που σου προσφέρει εσένα σαν χρήστη και στον developer, ούτε καν η σταθερότητά του OS δεν έχει σημασία (όλα το ίδιο είναι). Από εκεί και πέρα κάνετε όπως νομίζετε οι επιλογές είναι άπειρες, το παν είναι να τις κάνεις μόνο σου και να μην στις επιβάλουν.


Είπαμε δεν είναι για έμας, τους geeks .
Θα βγούνε πολλά tablet μέσα στο 2010.
Δεν χρειάζεται να πάρεις Apple.

#232   goose1992

goose1992

    iPH Member

  • 315 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/01/2010 - 12:54

Sorry για το double post, αλλά τα βρήκα αργότερα.

Κάτι για να χαλαρώσουμε λίγο.

http://www.blogcdn.c...ltantsguide.jpg

http://mashable.com/...ad-comedy-gold/

hahahaha ipad=ipod jumbo και iphone=ipad nano
καλοοοο :P

#233   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/01/2010 - 13:13

Έγω μίλησα για επανάσταση όχι η Apple.

Αναρτημένη εικόνα

Yeah, righhht...

Αυτό που δε στεριώνει σε κάποιους και μας αποκαλούν στενόμυαλους, είναι ότι ο κόσμος ΔΕΝ έχει ανάγκη την απλ να του δείξει πως να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή. Όσο αδαής και να είναι κάποιος αν θέλει να μάθει θα μάθει. Αν είναι τόσο άμπαλος ας το αφήσει, δε χρειάζεται να ξέρουν όλοι να το κάνουν, ας αφήσουμε την εξέλιξη να κάνει τη δουλειά της.

#234   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2010 - 13:18

@agoarphobic. 20 χρόνια χρήστης και 7 χρόνια πολιτικός μηχανικός δεν χρειάστηκα ποτέ mac γιατί σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα με ένα mac. Βλέπεις εγώ στην δουλειά μου τα mac δεν τα χρησιμοποιώ ούτε για testing. Καταλαβαίνεις πως οι προσωπικές ανάγκες λίγο έχουν να κάνουν με την γενικότερη χρησιμότητα ενός προϊόντος.

Από την κεντρική σελίδα της Apple "Our most advanced technology in a magical and revolutionary device at an unbelievable price. Starting at $499."

Είμαι ήδη στο 2ο tablet δεν περιμένω ούτε την Apple to show me the way ούτε το 2010.

#235   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2010 - 13:42

Ευχαριστώ και τους δύο που με επιβεβαιώνετε.
Αφήνω τις μελλοντολογίες.
Εδώ θα είμαστε και ο κάθε ένας έχει ευθύνη του λόγο του.

#236   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 31/01/2010 - 13:51

Fanboys, πρόβατα, κλειδωμένο software, hardware.
Θέλετε ανοιχτές συσκευές ενώ τα μυαλά σας είναι κλειστά.

Ξέρετε τι πανικό προκαλεί αυτή η φράση. Ξέρετε πόσοι προσπαθούνε να μάθουνε κάποια βασικά, δυσκολεύονται αφάνταστα και νιώθουν ότι είναι ανάπηροι.
Και όλα αυτά για να χρησιμοποιούν υπολογιστή.

Οι μάζες χρησιμοποιούνε μηχανές όπως η καφετιέρα, το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης το κινητό τηλέφωνο. Δεν κάθονται να τις προγραμματίσουνε, απλά τις χρησιμοποιούν. Αυτά τα κάνουμε εμείς, επειδή μας αρέσει και μπορούμε.
Το iPad είναι μια συσκευή και ο προσωπικός υπολογιστής είναι συσκευή.
Αυτό χρειάζεται ο κόσμος, αυτό είναι το μέλλον είτε το καταλαβαίνετε, είτε όχι.
Και αυτό είναι επανάσταση. Το PC έγινε συσκευή όπως έπρεπε να είναι από την αρχή.
Το iPad είναι μόνο η αρχή μίας σειράς νέων συσκευών.

Θέλει πολλά @@ να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι και όχι αυτό που σε παροτρείνουν να κάνεις.
Φυσικά και η apple δεν είναι ίδρημα. Θέλει να πουλήσει στις μάζες. Και αυτό από την πρώτη μέρα της ιστορίας της.


Tα μυαλά μας είναι κλειστά γιατί δεν γουστάρουμε μια συσκευή η οποία κατα βάση αυτό που προσφέρει είναι ένα browser ένα "iPod" και ένα mail. Το iPad δεν προσφέρει τίποτα σε έναν άσχετο με την τεχνολογία. Για να setάρεις το mail σου θα χρειαστεί κάποιες βασικές γνώσεις για να βάλεις τραγούδια, θα χρειάζεσαι ένα PC με iTunes για sync και στο browser δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα σε βοηθήσει παραπάνω απο ένα netbook με chrome. Αλλά όχι είναι για αυτούς που δεν έχουν ιδέα. Πήγαινε πες σε αυτούς λοιπόν ότι το iPad επάνω δεν έχει ούτε μια usb γιατί η apple είναι υπέρμαχος του cloud computing και ότι τις μισές ιστοσελίδες του web δεν τις υποστηρίζει γιατί η apple πιστεύει ότι η html5 είναι το μέλλον και εκεί στην adobe είναι αργόσχολοι που είπε και ο "Θεός". Πήγαινε για να δούμε πως θα σε κοιτάξουν.

Απο τότε που ξεκίνησε το πρώτο rumor της συσκευής προσφέρετε τσάμπα διαφήμιση σε μια εταιρία κολοσσό και αρνείστε να το παραδεχτείτε. Δείξανε στις ειδήσεις ανα τον κόσμο το iPad όχι γιατί ανακάλυψε ξανά τον τροχό όπως εσείς νομίζετε αλλά επειδή έφαγε τόση διαφήμιση απο τους απλούς "χρήστες". Μετα την παρουσίαση του εμμένετε στο ότι το iPad δεν είναι πατάτα γιατι ΕΤΣΙ. Γιατί είναι το μέλλον και είναι επανάσταση. Αυτό που δεν λέτε είναι το γιατί. Ο άσχετος με τον υπολογιστή θα χρειαστεί όπως με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή εξοικείωση γιατί τον safari και το appstore δεν τα ήξερε και απο εχθές. Εφόσον λοιπόν την προσπάθεια θα την καταβάλλει ούτως ή άλλως μπορεί να το κάνει κ σε ένα πραγματικό PC/MAC, ώστε που ξέρεις, να το βάλει και στο βιογραφικό του κάποτε.

Η apple θέλει να πουλήσει στις μάζες και να έχει τα 500.000.000 iPods έχοντας ταυτόχρονα τους """"πελάτες"""" της να νιώθουν ότι ανήκουν σε κάποιου είδους elite. Eίναι αρρωστημένο να βλέπεις ενα 15 χρονο ή ακόμα χειρότερα ένα 30 χρονο να θέλει να αποκτήσει μια ηλεκτρονική συσκευή με ένα μήλο για νιώσει διαφορετικός, ότι ανήκει σε μια """"""community"""""" ξεχωριστή. Στη συνέχεια αυτοί γίνονται οι καλύτεροι στρατιώτες της εταιρίας. Πιο σημαντικοί και απο τα προϊόντα τα ίδια εντέλει που όπως και στην περίπτωση του iPad θα προσπαθήσουν με το λέγε λέγε να σε πείσουν στο τέλος ότι είναι το μέλλον ή οτιδήποτε.

Σε ένα άλλο thread μου αντιπαράθεσες την δύναμη του logo του μήλου με της Ferrari.H κύρια διαφορά τους όμως είναι η εξής: παρότι και οι 2 πλασσάρονται ως exclusive εταιρίες ώστε οι κάτοχοι τους να είναι ξεχωριστοί, οι κάτοχοι των Ferrari μετά την αγορά τους απλά ξεχωρίζουν όντας λίγοι ενώ οι αντίστοιχοι κάτοχοι Ferrari στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να το πετύχουν θα πρέπει να κάνουν και ολόκληρη προπαγάνδα για να πείσουν ότι αγόρασαν μια Ferrari. Αγοράζοντας μια Ferrari ένα προϊόν που σου προσφέρει απολαύσεις που ένα κοινό αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να στις προσφέρει θα πρέπει να μπείς και στη διαδικασία να κάτσεις να μάθεις να το οδηγείς γιατί οι τύποι εκεί στο Maranello δεν εφαρμόζουν το ρητό it just takes you wherever you want και για αυτό ακριβώς είναι ξεχωρίζουν.

Τέλος όπου να΄ναι θα ξεκινήσουν και τα rumors για το 4G. Πέρισυ όντας ενθουσιώδης απο το 3G συμμετείχα προμοτάροντας και εγώ το όλο θέμα και δίνοντας του αξία και μέγεθος που στην τελική δεν άξιζε. Φέτος θα μείνω στην άκρη και θα τα διαβάζω απαθής. Τον Ιούνιο αν η apple πραγματικά αγγίξει το μικρό νύχι της καινοτομίας του iPhone 2G θα της δώσω ξανά συγχαρητήρια. Αν όχι απλα θα βρεθούμε ξανά να συζητάμε γιατί το 4G είναι πατάτα και όχι αυτό που περιμέναμε.

#237   ProSONIC

ProSONIC

    iPH Addict

  • 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/01/2010 - 13:53

Tο νέο iPad της Apple, όπως ήταν αναμενόμενο διαθέτει έναν e-reader ενσωματωμένο στη συσκευή. To iBook app εμφανίζει ένα ράφι όλων των τίτλων σας σε μια θεσπέσια βιβλιοθήκη ή στο κλασσικό περιβάλλον του iPhone. Όταν επιλέγεται ένα βιβλίο για να το διαβάσετε, πατώντας στη δεξιά ή αριστερή πλευρά ...
για να αλλάξετε της σελίδα ή απλά μπορείτε να σύρετε τη σελίδα χειροκίνητα. Όταν είστε στο ράφι σας, υπάρχει πάντα ένα κουμπί για το iBook Store για την αγορά νέων βιβλίων. Το iBook Store σας επιτρέπει την περιήγηση σας και την αγορά βιβλίων για το iPad. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι αυτή η νέα δυνατότητα που βασίζεται στο πρότυπο Epub και όχι σε κάποια αποκλειστική μορφή της Apple. Το Εpub αναπτύχθηκε από το International Digital Publishing Forum και χρησιμοποιείται απο διάφορες συσκευές και πλατφόρμες όπως το Sony Reader και το Adobe Digital Editions για τον υπολογιστή σας. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το mp3 φορμά στον ήχο.


Πέντε μεγάλοι εκδότες (Penguin, Harper Collins, Macmillan, Hachette Book Group, και Simon & Schuster) ανακοίνωσαν σήμερα την υποστήριξη και το κατάστημα θα είναι ανοικτό για άλλους εκδότες σύντομα. Δεν αποτελεί έκπληξη το οτι ο εκδοτικός οίκος McGraw-Hill δεν ήταν στον κατάλογο των μεγάλων εκδοτών σήμερα.
πηγη τροκτικο...(πηγα δεκα φορες να βαλω το λινκ αλλα δε το εβγαζε σορρυ)

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 31/01/2010 - 13:56


#238   agoraphobic

agoraphobic

    iPH newbie

  • 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2010 - 14:11

@Smag
Μήλα με πορτοκάλια. Αυτό με την Ferrari ήταν απάντηση σε άλλο comment.
Εάν μιλάμε για αυτοκίνητα και Η/Υ σου θυμίζω το ανέκδοτο, εάν τα αυτοκίνητα λειτουργούσαν σαν PC.

Εγώ μιλάω με αφορμή το iPad για μία νέα γενιά συσκευών που δεν χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα browser. Εάν το είχε κάνει η Google δεν μου κάνει διαφορά. Και "αυρίο" που θα βγάλει μία παρόμοια συσκευή με Chrome, πάλι μέρος της επανάστασης του cloud services θα είναι. Μην ξεχνάς ότι η Google έχει τις υπηρεσίες. To iPad είναι απλά ένα μηχάνημα.

Εγώ τι έχω να κερδίσω να μιλάω για την Apple?
Το μόνο που έχω να κερδίσω είναι ότι δεν θα έχω φίλους και γνωστούς να μου λένε,
"εσύ που ξέρεις από κομπιουτερ, θα μου το φτιάξεις γιατί χάλασε το email μου"

Ένα παλικάρι το είπε καλυτερα σ ένα παραπάνω post.

#239   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 31/01/2010 - 14:27

Προφανέστατα και δεν συνέκρινα ένα αυτοκίνητο με ένα υπολογιστή. Έκανα μια σύγκριση ανάμεσα στην δύναμη 2 λογοτύπων και απο που αυτή αντλείται, την οποία εσύ ξεκίνησες μετά την τοποθέτησή μου ότι το μόνο λάθος του kindle είναι ότι δεν έχει στην πλάτη το μηλαράκι απαντώντας ότι το μηλαράκι σημαίνει πολλά.

Να σου κάνω και μια προσωπική ερώτηση καθώς δεν έχεις κανένα κέρδος να μιλάς για την apple. Όταν ο Jobs στην παρουσίαση του έκανε λόγο για το unique feature του iPad να αλλάζει wallpaper στο backround της συσκευής πόσο ένιωσες ότι υποτιμάει την νοημοσύνη σου; Όταν βλέπεις τον Ive ή τον Schieller να σου παρουσιάζουν το iPad σαν κάτι μοναδικό σχεδον ΜΑΓΙΚΟ που αλλάζει τον τρόπο που κάνεις οτιδήποτε καθημερινά ή ότι "exceeds your ability to understand how it works, it soon becomes magical" πόσο σε προσβάλλει, πόσο σε μειώνει;

#240   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/01/2010 - 14:51

Να σου κάνω και μια προσωπική ερώτηση καθώς δεν έχεις κανένα κέρδος να μιλάς για την apple. Όταν ο Jobs στην παρουσίαση του έκανε λόγο για το unique feature του iPad να αλλάζει wallpaper στο backround της συσκευής πόσο ένιωσες ότι υποτιμάει την νοημοσύνη σου; Όταν βλέπεις τον Ive ή τον Schieller να σου παρουσιάζουν το iPad σαν κάτι μοναδικό σχεδον ΜΑΓΙΚΟ που αλλάζει τον τρόπο που κάνεις οτιδήποτε καθημερινά ή ότι "exceeds your ability to understand how it works, it soon becomes magical" πόσο σε προσβάλλει, πόσο σε μειώνει;


Μήπως καθόλου;

Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράξενο σε αυτό που έκανε η Apple. Καταρχάς για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό με το background δεν παρουσιάστηκε σαν κανένα ξεχωριστό feature. Απλώς αναφέρθηκε από τον Jobs. Άσχετα αν κάποιοι haters το πήραν και το παρουσιάσαν έτσι. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Για να μιλάμε και σοβαρά αν είναι.

Δεύτερον. Πού είναι το παράξενο στο "μαγικό"; Καταρχάς, ως εταιρεία έχει το δικαίωμα να το διαφημίζει όπως θέλει. Και μενα μου τη σπάει που η microsoft προμοτάρει τα windows ως τα καλύτερα αλλά δεν βγαίνω να τα κράζω συνέχεια σε φόρουμ με windows users. To θεωρώ απόλυτα λογικό κάθε εταιρεία να θεωρεί το προϊόν της μαγικό. Δεύτερον, για κάποιους χρήστες το iPad είναι μαγικό. Αν σε μερικούς δεν τους ταιριάζει δεν σημαίνει ότι είναι μούφα το προϊόν. Απλά δεν σας ταιριάζει. Τέλος. Άλλοι το θεωρούν πολύ καλύτερο από οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες