Apple iPad unveiled
Δημοσίευση 31/01/2010 - 21:56
Δεν εχει flash, δεν εχει camera, δεν εχει usb κτλπ
Τελικα ελαχιστοι μπορουνε να δουνε μπροστα και να καταλαβουν τι κανει το iPad και που απευθυνεται!
Οι περισσοτεροι εδω θα πρεπει να πουλησουν το iphone τους (ευκαιρια παιδια να τα πουλξσετε τωρα - πριν βγει το 4G - και πεσει η τιμη τους) και να αγορασουν ενα windows mobile με το απολυτα ελευθερο λογισμικο που μπορειτε να εγκαταστησετε οτι θελετε! και ΝΑΙ θα μπορειτε να βλεπετε και σελιδες με FLASH! Γιουπι!!!
Οταν η Apple ειχε καταργησει τα floppy drives απο τους mac τα ίδια ειχαμε... η ιστορια επαναλαμβανεται (οσοι δεν γνωριζουν ας ενημερωθουν απο το google)
P.S Όχι δεν ειμαι Apple fan boy αλλα 1η φορα βλεπω τοσους Apple haters μαζεμενους σε Apple-related forum και ειπα να κανω τον δικηγορο του διαβολου
Ad
Δημοσίευση 31/01/2010 - 22:26
Δημοσίευση 31/01/2010 - 23:52
Όχι δεν έκανα. Δεν ασχολούμε με την όλη διαδικασία. Out of the box η συσκευή έκανε αυτά που ήθελα χωρίς να απαιτεί από μένα σκάλισμα. Α, επίσης αγοράζω τα αππς που χρησιμοποιώ...
" και στο macbook pro έχεις περασμένο το bootcamp και τα windows?"
Οχι. Εχω όμως παραλελς για να δουλεύω εργαλεία της sybase που είναι κ η δουλεία μου.
"Το ότι η Apple απαγορεύει το αντίθετο (OSX σε μη Apple υπολογιστή) δεν σε προβληματίζει λίγο? Το ότι όλοι πλέων θεωρούν πως η διαφήμιση της Apple εναντίων της ΙΒΜ που την παρομοίαζε με τον μεγάλο αδελφό του Οργουελ στο 1984 έχει αντιστραφεί με την Apple να κατακτά επάξια το ρόλο του απολυταρχικού καθεστώτος δεν σου λέει τίποτα?"
Δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά τα τσιτάτα. Εχω καταλάβει πολύ καλα τι κάνει, την έχω αξιολογήσει ως εταιρεία, αξιολόγησα κ τα προιόντα της, κ τελικά κέρδισε τα χρήματα μου. Ολα τα υπόλοιπα για καθεστώτα κ ιερατεία τα διαβάζω κ γελάω. Κάνω πολύ καλύτερα αυτά που κάνω με τα προιόντα της κ αυτό μου φτάνει. Τα ιδεολογικά φίλε μου τα έχω ξεπεράσει πλέων.
"Και για να μην μιλάμε αόριστα, η διαφορά μας είναι αυτή που περιγράφεις στο ποστ σου. "
Η διαφορά μας είναι ότι αποκαλείς φανμποις, με την προσβλητική πλευρά, όλους αυτούς οι οποίοι είναι ορκισμένοι με την συσκεκριμένη εταιρεία κ δεν κάθεσε να σκεφτείς καθόλου γιατί όλοι αυτοί έφτασαν στο σημείο να είναι τόσο φανατικοί υπέρμαχοι της εταιρείας. Τι τους έκανε κλικ.
" Επίσης, όταν συμβουλεύω τους φίλους μου για το τι υπολογιστή να αγοράσουν εξετάζω πρώτα το γιατί το θέλουν, και δεν προσπαθώ να τους πίσω χρησιμοποιώντας τις σαχλές ατάκες της Apple "it just works, it is magical, everething just clicks, its all there in front of you" και άλλα τέτοια. Το αποτέλεσμα είναι πως σε όσους άνοιξα τα μάτια στους mac θα παραμείνουν εκεί και δεν θα κλαίνε τα λεφτά τους."
Κ πολύ καλά κάνεις κ έτσι πρέπει. Το "its just works" είναι η φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει κ να εφαρμόσει. Αλλου όντως είναι έτσι... αλλού δεν είναι... Αλλά προς τα εκεί πάει..
" Όταν προτείνεις το iPhone σαν τηλέφωνο ενημερώνεις τους φίλους σου πως χωρίς data plan και jailbreak είναι ένα paperweight των €700? Η μήπως και αυτή η εκτίμηση είναι προσβλητική?"
Το να χαρακτηριζείς το ιφον έτσι είναι παντελώς μηδενιστικό... Κ ο μηδενισμός είναι κ αυτός είδος φανατισμού... Είναι πασιφανές ότι δεν καταλαβαίνεις το concept της συσκευής....
"Και στην τελική δεν θεωρείς προσβλητικό τους παρατρεχάμενους της Apple που που δηλώνουν τον θάνατο των laptop και netbook"
Ποιοι τα λένε αυτά Κ που τα διάβασες....? Εγω περισσότερο θάψιμο διαβάζω παρά τέτοια σχόλια.... Πάλι πας να πιαστείς απο το λάθος των λίγων για να χαρακτηρίσεις τους πολλούς.
"To ipad αν ήταν όπως όλοι το περιμέναμε, με OSX και έστω ΜΙΑ usb θα το αγόραζα. Το ipod touch 9" που βγήκε προχθές, όχι, θα κρατήσω το παλιό μου ευχαριστώ. "
Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε πως θα ήθελες το ιπαντ κ πόσα λεφτά θα διέθετες για να το αγοράσεις.... Τελικά αυτό είναι που σε καίει? Το ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις εσύ γιατι δεν σου κάνει? Κ για αυτό πρέπει να το θάβεις?
"Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το topic δεν υπάρχει λόγος. Οι λάτρεις της Apple (και συγκεκριμένα των mpobile devices) δεν θα δουν ποτέ τα limitations του μηχανήματος και ποτέ δεν θα ζητήσουν κάτι παραπάνω στην τελική it just works όπως και το κομπιουτεράκι μου. "
Πραγματικά δεν έχεις καταλάβει την χρήση της συσκευής κ την αγορά που κοιτάει. Κ έχεις φάει κόλληματα με τα limitations όπως λες κ δεν κοιτάς τα πλεονέκτηματα....
Δημοσίευση 01/02/2010 - 02:12
Σε ενα forum για χρηστες iphone - που υποτιθεται οτι αποτελουν ψαγμενα ατομα - ειναι πολυ αστειο να διαβαω αυτα που γραφονται!
Δεν εχει flash, δεν εχει camera, δεν εχει usb κτλπ
Τελικα ελαχιστοι μπορουνε να δουνε μπροστα και να καταλαβουν τι κανει το iPad και που απευθυνεται!
Οι περισσοτεροι εδω θα πρεπει να πουλησουν το iphone τους (ευκαιρια παιδια να τα πουλξσετε τωρα - πριν βγει το 4G - και πεσει η τιμη τους) και να αγορασουν ενα windows mobile με το απολυτα ελευθερο λογισμικο που μπορειτε να εγκαταστησετε οτι θελετε! και ΝΑΙ θα μπορειτε να βλεπετε και σελιδες με FLASH! Γιουπι!!!
Οταν η Apple ειχε καταργησει τα floppy drives απο τους mac τα ίδια ειχαμε... η ιστορια επαναλαμβανεται (οσοι δεν γνωριζουν ας ενημερωθουν απο το google)
P.S Όχι δεν ειμαι Apple fan boy αλλα 1η φορα βλεπω τοσους Apple haters μαζεμενους σε Apple-related forum και ειπα να κανω τον δικηγορο του διαβολου
Σαν apple-hater όπως πετυχημένα γράφεις στο status σου ένας apple hater που έχει στη κατοχή του 2 τηλέφωνα της apple ένα iPod nano στο παρελθόν και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενος MBP, θα ήθελα να με βοηθήσεις να ανοίξω τα μάτια μου, να δώ μπροστά και να καταλάβω που απευθύνεται το iPad και ποιά η χρησιμότητα του γιατί αδυνατώ. Απο την άλλη γνωστή η ταμπέλα στον οποιονδήποτε τολμήσει και ασκήσει κριτική στην ιερή αγελάδα των ειδών πληροφορικής έχει κουράσει.
Τώρα για το ότι ένα forum για κατόχους iPhone αποτελεί forum ψαγμένων ατόμων αμφιβάλλω όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα χωρίς φυσικά να αγνοώ την ύπαρξη αρκετών φάρων γνώσης στο χώρο (epaminos ftw).
Δημοσίευση 01/02/2010 - 04:11
Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφιών για το "Tραγούδι της Χρονιάς" ο Colbert δεν έβγαλε τον κλασικό φάκελο όπως έχουμε συνηθίσει αλλά ένα...iPad.
Δείτε το βίντεο παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=AKFBMSLFe4E&feature=player_embedded
Follow me on twitter
Δημοσίευση 01/02/2010 - 07:57
Δημοσίευση 01/02/2010 - 08:45
Δημοσίευση 01/02/2010 - 09:31
Από την άλλη, μια ακόμα προβολή της Apple (από τις εκατομμύρια προβολές) στον χώρο του Hollywood & Showbiz...
Δημοσίευση 01/02/2010 - 10:08
Μόνο... κλαρίνα δεν θα πίρε τους δημοσιοσχετίστες της Apple για να του το παραχωρίσουν εκείνη την βραδυά!
Από την άλλη, μια ακόμα προβολή της Apple (από τις εκατομμύρια προβολές) στον χώρο του Hollywood & Showbiz...
Ο άνθρωπος το ζήτησε ευγενικά και του δώσανε ένα.
http://tv.gawker.com...l-work-for-ipad
Δημοσίευση 01/02/2010 - 11:59
Μόνο... κλαρίνα δεν θα πίρε τους δημοσιοσχετίστες της Apple για να του το παραχωρίσουν εκείνη την βραδυά!
Μήπως έγινε το αντίθετο;
Δημοσίευση 01/02/2010 - 13:15
Δημοσίευση 01/02/2010 - 13:20
Δημοσίευση 01/02/2010 - 15:14
Δημοσίευση 01/02/2010 - 15:44
Ο άνθρωπος το ζήτησε ευγενικά και του δώσανε ένα.
http://tv.gawker.com...l-work-for-ipad
Ναι, εντάξει, σίγουρα to "ζήτησε ευγενικά και του δώσανε ένα", άλλα όχι 'έτσι απλά' μέσο του show του.
Θα πέσανε και μερικά τηλέφωνα και περαιτέρω συνεννοήσεις, αφού πρόκειται για 'ακυκλοφόρητο' προϊόν
της Apple και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά με πόσο μεγάλη προσοχή τα χειρίζεται αυτά ο Steve και
"οι παρέα του!"...
Μήπως έγινε το αντίθετο;
Δηλαδή τι; Ότι η Apple να πίρε 'κλαρίνα' τον Steven Colbert για να προβάλει το iPad; Δηλαδή εσύ σε ποιόν
πλανήτη ζεις; Εδώ δεν το έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν (ούτε καν σε περίπτωση iPhone), ακόμα και όταν ήταν
ποιο άσημη και με ΠΟΛΥ λιγότερα φράγκα, και θα το κάνει με το iPad ή ΤΩΡΑ που βαράει σαν εταιρεία το ένα
ρεκορ μετά το άλλο σε πρωτιές και κέρδη;
Για να σκεφτόμαστε κάτι πριν το αμολήσουμε ή άμα δεν ξέρουμε να ψάξουμε να μάθουμε, για μην ξεφτιλίζουμε
συζητήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από: OhYeah, 01/02/2010 - 15:46
Δημοσίευση 01/02/2010 - 15:48
Συνημμένα αρχεία
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες