Περιμενες κατι λιγοτερο, απο τη χωρα της υπερκαταναλωσης? Μα γι'αυτο ζουνε...
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου αλλά τον περασμένο μήνα ήμουν για 3 μέρες αγγλία. δεν κρατήθηκα και πήγα στο apple store του λονδίνου. ήθελα να πουλήσω το ipad wifi και να αγοράσω το 3G. ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να φτάσω στον επάνω όροφο έβλεπα μια τεράστια ουρά να ξεκινάει από την αρχή της σκάλας και δεν έβλεπα καν που τελίωνε. ρωταώ έναν υπάλληλο απο που μπόρω να πάρω το ipad και μου λεέι πρέπει να περιμένεται στην ουρά. μετά από κανένα μισάωρο ορθοστασιάς (και τρέλων πόνων στην μέση λόγω ύψους) έρχεται μία υπάλληλος και ρώταγε όλους όσους περίμεναν στην ουρά ποιό μοντέλο θέλουν. είχε έλλειψη το 64αρι 3G, αυτό που ήθελα. φεύγοντας μετά από κανένα 10έπτο παρατηρώ έναν τύπο να είναι μέσα στο ασανσέρ του καταδτήματος με 2 καρότσια γέματα ipad. πολλοί είχαν φύγει απο την ουρά λόγω της έλλειψης. όλοι όσοι έφυγαν μετά ξαναμαζέυτηκαν.
το γεγονός αύτο το αναφέρω για να σου δείξω πως δεν συνέβη μόνο στηναμέρικη αυτό. και κάτι τελευταίο, υπήρχε συνέχεια μια ουρά απο 100 άτομα. συνέχεια ομώς. από τα 100 άτομα άγγλοι ζήτημα είναι αν ήταν οι 20. οι υπόλοιποι ήταν ξένοι.