Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple iPad unveiled

• Please log in to reply
617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   agoraphobic

agoraphobic

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:12

Ars Technica:

You can use any bluetooth keyboard you want, instead of Apple’s keyboard dock. You could use the case/stand with your existing bluetooth keyboard.

Καλό αυτό εάν είναι αλήθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2,047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:18

Για άλλη μία φορά η Apple απογοήτευσε όσους δεν είναι εξαρτημένοι από τα μήλα και ενθουσίασε(σχεδόν πώρωσε μπορώ να πώ τα προβατοειδή πελατάκια της)
Με λίγα λόγια το ipad(εγω σερβιέτα στα Ελληνικά)είναι η απάντηση της apple στα PDA που τείνουν να εκλείψουν λόγω, αυξημένων αναγκών των χρηστών τους , οι οποίοι στρέφονται πρός τα netbooks για να κάνουν την δουλειά τους.
Οι δυνατότητές του από ότι φαίνεται δεν ξεπερνάνε κατά πολύ αυτές ενός καλού PDA ή μίας PNA συσκευής που στο φινάλε δεν κάνουν 500 δολάρια σε καμία περίπτωση.Τελικά ένα μεγάλο iphone περιμέναμε και βγήκε ένα μεγάλο iPod.
Αυτό που έκανε η Apple για ακόμα μία φορά είναι να προωθεί ένα προϊόν που είναι άπιαστο μέσα από ένα υποδεέστερο.
Οι ελλείψεις των iPad,iPhone και iPod είναι πολύ καλά σχεδιασμένες έτσι ώστε να στραφεί κάποιος σε έναν υπολογιστή Mac ο οποίος κάνει πραγματικά τα πάντα 1.000.000 φορές καλύτερα από τον ανταγωνισμό και θα βοηθήσει των χρήστη των handhelds να αναδείξει τις δυνατότητες των προϊόντων αυτών μέσα από έναν υπολογιστή Mac.
Πώς θα μπορέσει τώρα να κλέψει πελάτες από άλλα ανάλογα προϊόντα που έχουν 1.000.000 περισσότερες δυνατότητες δεν ξέρω αλλά πολύ φασαρία τελικά για το τίποτα.1000 φορές να πάω να δώσω λεφτά να πάρω ένα 64 iPod παρά ένα που είναι λίγο υπολογιστής αλλά και δεν είναι, είναι λίγο personal entertainment αλλά και δεν είναι ,λίγο GPS αλλά και δεν είναι....
Είναι τελικά ένας κράχτης για να φέρει τους απλούς χρήστες του internet,( που μέχρη τώρα απλά χάζευαν σελίδες στον υπολογιστή και όταν έσκαγε μήνυμα για κάποιο update τηλεφωνούσαν πανικόβλητοι σε όποιον ήξερε να τους πεί τί πρέπει να κάνουν-κλασική μάνα μου)στον πραγματικά μαγικό και απλά κόσμο των MAC.
Η Apple πουλάει υπολογιστές και εκεί έχει χάσει το παιχνίδι των πωλήσεων χρόνια τώρα και προσπαθεί δημιουργώντας νέες αγορές, να σπρώξει τους υπολογιστές της που είναι σαφώς καλύτεροι από χαζογκατζετάκια τύπου iPad.Το πέτυχε την πρώτη φορά με το iPod, το πέτυχε και την δεύτερη με το iPhone αλλά τώρα έχω την εντύπωση ότι θα πάρει τον πούλο.Αντί να κοιτάξει να φτιάξει την εξυπηρέτηση πελατών σε όλες τις χώρες σε επίπεδα USA για να τραβήξει κόσμο δηλώνοντας ενεργά την παρουσία της ,βγάζει προϊόντα για χρήστες περιορισμένων αναγκών.

Θα διαφωνήσω μόνο σε ένα σημείο, αυτό:
Το πέτυχε την πρώτη φορά με το iPod, το πέτυχε και την δεύτερη με το iPhone αλλά τώρα έχω την εντύπωση ότι θα πάρει τον πούλο.

Γενικότερα δεν νομίζω πως προσπαθεί να προοθήσει τα mac γιατί αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε iTunes για windows! Σίγουρα έχει έναν απότερο σκοπό με την κυκλοφορία του iPad (ονομα που μοιάζει πάρα πολύ με το iPod) αλλά τουλάχιστον ακόμα δεν φαίνεται ο λόγος!

#78   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:26

παντως κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δεν αναφερθηκε κανεις στην παρουσιαση για το ποια ειναι η εκδοση του λογισμικου που τρεχει η καινουργια συσκευη.μηπως σε συνδυασμο με την καθυστερηση της κυκλοφοριας του θα εχουμε τις επομενες μερες την παρουσιαση του iphone os(η ios)στην εκδοση 4.0?

Το iPad έχει το iPhone OS 3.2
Behind the Scenes...

#79   nickbit

nickbit

iPH Member

• 287 μηνύματα
  • Twitter:@bitoulas
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:27

Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για ένα μεταβατικό προϊόν.
Περιέχει πολλά καινοτόμα πράγματα και διαφαίνονται οι μελλοντικές της κινήσεις:
Να εξηγήσω:

ένα νέο chip Apple made, οι αναφορές μιλάνε για εντυπωσιακές επιδόσεις για 1 GHz
μήπως προαναγγέλεται η απόσυρση των Intel επεξεργαστών από τα MacBook?

Graphics card??? Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές, αλλά καμία ανακοίνωση για την κάρτα γραφικών. Apple made?
Εάν αληθεύει αυτό, τότε και οι επόμενες κάρτες γραφικών στα laptop θα είναι Apple.

iWork for iPad: γιατί άραγε? δεν πρόκειται για αντικαταστάτη ενός laptop ή netbook,
παρόλα αυτά επενδύει στην μετατροπή ενός επαγγελματικού πακέτου για τη νέα πλατφόρμα.
Στο μέλλον λογικά θα πρέπει να αναμένουμε κάτι σε netbook (με κάμερα, usb κλπ.)

Battery life: 10 ώρες, χωρίς multitasking. Η αχίλλειος πτέρνα και ο κύριος λόγος που σήμερα δεν παρουσιάστηκε ένα Apple netbook.
Εδώ θα χρειαστεί και η πιο πολλή δουλειά.

Επίσης τρέχει όλες τις εφαρμογές του iPhone. Βασίζεται στο πλήθος τους και στη χαμηλή τους τιμή και δίνει μία πληθώρα εφαρμογών στο χρήστη ΣΗΜΕΡΑ.
Επιπλέον η μεγαλύτερη κατηγορία εφαρμογών για iPhone είναι τα παιχνίδια. Η αγορά τους είναι οικονομικά τεράστια.
Γνωρίζει ότι δεν μπορεί να "χτυπήσει" το PS3 και το XBox, για το λόγο αυτό προσπαθεί να πάρει μέρος αυτής της αγοράς με το AppStore.
Παράλληλα κερδίζει χρόνο για να εξελίξει το hardware.

Περιμένω τις απόψεις σας...

#80   leonbis2000

leonbis2000

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:31

Όσοι έχετε Mac προφανώς δεν θα ενθουσιαστήκατε με τις λειτουργίες (faces, geotagging κτλ) ίσως λίγο με τα εφέ..Τους υπόλοιπους σας καταλαβαίνω που ενθουσιάζεστε. Προς το παρών χωρίς multitasking και Flash δεν μου λέει και πολλά. Και μιλάω για τώρα. Ξέρω ότι το Flash σταδιακά θα αντικατασταθεί με HTML5 αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σύντομα και θα πάρει καιρό. Και το iPad κυκλοφορεί τώρα με τις ανάγκες που έχουμε τώρα.

#81   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:33

Κάνει καλό στον πλανήτη, θα σταματήσουν να κόβουν δέντρα για βιβλία..
Ελπίζουμε στον χρόνο, για να δείξει τα δόντια του, και να μην κάνει παρέα με το air..

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 28/01/2010 - 02:33.

@CaLi@

#82   geoko86

geoko86

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:33

Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για ένα μεταβατικό προϊόν.
Περιέχει πολλά καινοτόμα πράγματα και διαφαίνονται οι μελλοντικές της κινήσεις:
Να εξηγήσω:

ένα νέο chip Apple made, οι αναφορές μιλάνε για εντυπωσιακές επιδόσεις για 1 GHz
μήπως προαναγγέλεται η απόσυρση των Intel επεξεργαστών από τα MacBook?

Graphics card??? Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές, αλλά καμία ανακοίνωση για την κάρτα γραφικών. Apple made?
Εάν αληθεύει αυτό, τότε και οι επόμενες κάρτες γραφικών στα laptop θα είναι Apple.

iWork for iPad: γιατί άραγε? δεν πρόκειται για αντικαταστάτη ενός laptop ή netbook,
παρόλα αυτά επενδύει στην μετατροπή ενός επαγγελματικού πακέτου για τη νέα πλατφόρμα.
Στο μέλλον λογικά θα πρέπει να αναμένουμε κάτι σε netbook (με κάμερα, usb κλπ.)

Battery life: 10 ώρες, χωρίς multitasking. Η αχίλλειος πτέρνα και ο κύριος λόγος που σήμερα δεν παρουσιάστηκε ένα Apple netbook.
Εδώ θα χρειαστεί και η πιο πολλή δουλειά.

Επίσης τρέχει όλες τις εφαρμογές του iPhone. Βασίζεται στο πλήθος τους και στη χαμηλή τους τιμή και δίνει μία πληθώρα εφαρμογών στο χρήστη ΣΗΜΕΡΑ.
Επιπλέον η μεγαλύτερη κατηγορία εφαρμογών για iPhone είναι τα παιχνίδια. Η αγορά τους είναι οικονομικά τεράστια.
Γνωρίζει ότι δεν μπορεί να "χτυπήσει" το PS3 και το XBox, για το λόγο αυτό προσπαθεί να πάρει μέρος αυτής της αγοράς με το AppStore.
Παράλληλα κερδίζει χρόνο για να εξελίξει το hardware.

Περιμένω τις απόψεις σας...

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν βγαινει ενα προιον απο μια εταιρεια, σκοπος και στοχος της ειναι να πουλησει...
καλα ολα αυτα που λες αλλα το θεμα ειναι ενα: το αγοραζεις, τι το κανεις;

#83   geoko86

geoko86

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:35

Όσοι έχετε Mac προφανώς δεν θα ενθουσιαστήκατε με τις λειτουργίες (faces, geotagging κτλ) ίσως λίγο με τα εφέ..Τους υπόλοιπους σας καταλαβαίνω που ενθουσιάζεστε. Προς το παρών χωρίς multitasking και Flash δεν μου λέει και πολλά. Και μιλάω για τώρα. Ξέρω ότι το Flash σταδιακά θα αντικατασταθεί με HTML5 αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σύντομα και θα πάρει καιρό. Και το iPad κυκλοφορεί τώρα με τις ανάγκες που έχουμε τώρα.

Οχι μονο οσοι εχουνε mac....πιστευω και οι κατοχοι του iphone δεν πολυκαιγονται....

#84   nickbit

nickbit

iPH Member

• 287 μηνύματα
  • Twitter:@bitoulas
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/01/2010 - 02:45

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν βγαινει ενα προιον απο μια εταιρεια, σκοπος και στοχος της ειναι να πουλησει...
καλα ολα αυτα που λες αλλα το θεμα ειναι ενα: το αγοραζεις, τι το κανεις;

Εδώ δεν μπορεί να δοθεί καθολική απάντηση.
Προσωπικά μπορεί να το αγοράσω για να αναπτύξω εφαρμογές γι' αυτό.
Το έτερον ήμισυ ενθουσιάστηκε με το iPad και θέλει να σερφάρει στο Internet και να διαβάζει βιβλία.
Η έλλειψη της κάμερας δεν την ενόχλησε καθόλου (σε αντίθεση με μένα που χρησιμοποιώ πολύ iChat).

Με αφορμή το ερώτημά σου καλό θα ήταν να μπει ένα σχετικό poll από τους διαχειριστές.

#85   ysand

ysand

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 03:01

Λοιπόν, καλός ο fanboy-σμός μας για τα προϊόντα της apple,γι'αυτό και είμαστε χρήστες iphone ή/και ipod touch, ΑΛΛΑ πιστεύω ότι αυτή η συσκευή (ειδικά για ένα κάτοχο των προαναφερθέντων) είναι εντελώς άχρηστη!

#86   geoko86

geoko86

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 03:04

Εδώ δεν μπορεί να δοθεί καθολική απάντηση.
Προσωπικά μπορεί να το αγοράσω για να αναπτύξω εφαρμογές γι' αυτό.
Το έτερον ήμισυ ενθουσιάστηκε με το iPad και θέλει να σερφάρει στο Internet και να διαβάζει βιβλία.
Η έλλειψη της κάμερας δεν την ενόχλησε καθόλου (σε αντίθεση με μένα που χρησιμοποιώ πολύ iChat).

Με αφορμή το ερώτημά σου καλό θα ήταν να μπει ένα σχετικό poll από τους διαχειριστές.

Συμφωνω μαζι σου...και να το αγορασεις για να αναπτυξεις εφαρμογες αφου μπορεις και το κανεις....
Η Apple βεβαια δεν προωθει το συγκεκριμενο προιον σε συγκεκριμενα ατομα, αλλα προς ολους...οπως εκανε με το iPod και το iPhone
Το μόνο καινούριο που βλεπω σε αυτό ειναι το iBooks.....κατα τα αλλα δεν περιμενε καποιος το iPad για να σερφαρει στο ιντερνετ, για να ακούσει μουσικη, για να βλέπει φωτογραφίες κά, πραγματα που τα κανει και το iPod/iPhone.....το μονο καινουριο και καινοτομο οπως ειπα ειναι το iBooks

#87   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1,771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 28/01/2010 - 03:42

Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το fight club. Δεν το διάβασα μέχρι το τέλος.
Τι να πω?

Ye...Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι ήταν ένα ακόμη άρθρο για το πόσο γαμάτο είναι το ipad πόσο καινοτομεί η apple με αυτή τη συσκευή μπλα μπλα μπλα, που το προσπέρασα βγάζοντας γρήγορα συμπεράσματα. My bad. Μην με παρεξηγείς, τελευταία δυσκολεύομαι να βρώ αντικειμενική κριτική για τα προϊόντα της apple ακόμα και για αυτά που ίσως με ενδιαφέρουν.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 28/01/2010 - 03:43.

#88   nmout

nmout

Advanced Member

• 1,205 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2010 - 03:58

keynotes video
http://events.apple....vent/index.html

Attached Files

#89   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1,771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 28/01/2010 - 08:22

Αναρτημένη εικόνα

:lol:

#90   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/01/2010 - 08:57

Κριμα....κι εγω που νομιζα οτι το καινουριο iPhone θα ειναι λεπτοτερο, μικροτερο, με καμερα καλυτερη και μπροστα επισης...αλλα...μια στιγμη!!! Δεν ειναι iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι.......ειναι......ειναι......ενα πολυ μεγαλο iPhone....ε,οχι ρε παιδια. Αυτο δεν ειναι notebook. Αυτο ειναι ενα μεγενθυμενο iPhone. Με τοσα λεφτα περνεις ενα θεϊκο notebook και καλυπτεσε σε ολα αυτα που δεν εχει το iPad, κι ας μην εχεις multitouch και accelerator...και, πιστεψε με, ειμαι παιδι της apple χρονια τωρα. Με macbook, με air, με 3 iphones....αλλα αυτο ειναι κοροϊδια. Ξενερωσα αφανταστα με το αποτελεσμα, και δεν εννοω εμφανισιακα. Αλλα να δωσω τοσα λεφτα για να παρω ενα iPhone XXL....τι να πω......!!! :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες