Apple iPad unveiled
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:07
Ad
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:08
EDIT: ktzaf έτσι όπως πας θα βαρεθώ να σου βάζω +1 σε λίγο
Τελευταία επεξεργασία από: angmar, 28/01/2010 - 12:09
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:10
Τι λες τωρα...πες μου απλα ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγουν βιβλια στα Ελληνικα?? Εδω δεν υποστηριζει καν Ελληνικα...μονο σε Αμερικη,Αγγλια αντε και 2-3 αλλες μεγαλες χωρες απευθηνεται το bookstore...
Aνεξαρτητα απο αυτο φιλε Theoulis. Εστω οτι καποια στιγμη βγαινουν και τα Ελληνικα. Πειτε μου αν ξερετε καποιον που θα καθοταν να διαβασει βιβλιο στο iPad? Υπαρχει ανθρωπος που να μην προτιμαει να εχει το βιβλιο στα χερια του?? Και δεν ειναι ζητημα κοστους. Οσο φτηνα θα ειναι τα βιβλια στο book-store, το ιδιο και πιο φτηνα τα βρισκεις στο internet.
Τοσο δυσκολο ηταν να βγαλουν ενα MacOS lite να το κολλησουν πανω και να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι!! Τι λεω? Εδω τους ειναι δυσκολο να προσθεσουν μια γραμματοσειρα.....
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:12
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:17
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:26
Μίλησα για LCD οθόνηΤώρα που είπες ICD οθόνες. Μπείτε στον κόπο να κάνετε ένα search στη wikipedia να δείτε την καινοτομία της apple και πόσο σχέση έχει με τον επεξεργαστη το ipad όπως ισχυρίζεται το ιερατείο στο video στο site της apple. Η πατέντα είναι της hitachi και είναι τόσο παλιά όσο και οι LCD.
Βέβαια κατάλαβα που το πας και όντως το IPS panel είναι πατέντα της hitachi, αλλά ευτυχώς η apple δεν ισχυρίστηκε ότι το έφτιαξε μόνη της για το iTampon.
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:34
> Είναι Netbook/Laptop/Tablet?
- Δεν έχει λειτουργικό...
- file system...
- usb...
- επεκτασιμότητα...
> Ειναι ipod/mp3 player?
- Τεράστιο για να το κουβαλάς μαζί...
> Είναι video player?
- Χωρίς υποστήριξη codec...
- Με οθόνη μέτριας ανάλυσης... (πιο HD???)
- Αν θες να δεις βιντεο μέσω ιντερνετ αλλά όχι από youtube...?
> Είναι web browser?
- Χωρίς flash το 1/2 των sites δεν λειτουργουν (τουλάχιστον όχι πλήρως)...
[και μην ακούω για html5 και σαχλαμάρες, αν ήταν έτσι ας το έβγαζαν σε κάνα-δυο χρόνια]
- Χωρίς κάμερα, αυτοί που θέλουν video chat δεν τους κάνει...
Και ας πούμε ότι είναι μια συσκευή για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη από τα PCια και πιο άνετη από τα Phones...
- Τηλέφωνο δεν παίρνει...
- Multitasking δεν έχει... (καλά η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που έκαναν νομίζω)
[Αυτό είναι βλακία ακόμα και για τα iphone/ipod]
- Να βάζεις αρχεία δικά σου μέσα (χωρίς να έχεις ήδη έναν υπολογιστή) δεν μπορείς...
ΤΙ ΣΤΟ Δ!@*$& ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ? ? ?
Τελικά τίποτα δεν κάνει...
Και εντάξει, σε ένα mp3/4 player μπορώ να τα παραβλέψω τα παραπάνω, ακόμα και σε ένα τηλέφωνο (αν και εκεί λείπουν πολλά), και όλα τα παραβλέπουμε κυρίως για τις απίστευτες εφαρμογές (app store) και το πολύ καλό λειτουργικό που έχουν αυτές οι συσκευές, αλλά από μια τέτοια συσκευή περιμένεις το κάτι παραπάνω όπως και να 'χει...
ΚΡΙΜΑ!
Και απορώ πραγματικά που κάποιοι προσπαθείτε να το υποστηρίξετε για κάποιον λόγο(?)
Τελευταία επεξεργασία από: nikosjc, 28/01/2010 - 12:41
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:45
Εγώ δεν μπήκα στην λογική να κάνω review την συσκευή. Απλά αναρωτιέμαι αν θα έχει επιτυχία. Εσείς δηλαδή λέτε ότι θα πάει άπατη? Έτσι νομίζετε?
Εγώ πάντως με το marketing της Apple δεν είμαι ποτέ σίγουρος. Πάντως όπως υποστήριξα πιο πάνω θεωρώ ότι θα έχει επιτυχία.
Στην Ελλάδα αν δεν υπάρχει content για το iPad δεν πρόκειται να έχει αν αυτό θέλετε να πείτε. Μαζί σας. Αλλά πραγματικά πιστεύεται ότι δεν θα πιάσει.
Και αν πιάσει γιατί θα πιάσει. Κάτι καλό θα έχει. Άρα πιστεύω ότι έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να συζητάμε τι μπορεί να προκαλέσει την επιτυχία ή την αποτυχία της παρά αν είναι απαράδεκτη για μένα ή τι σκεφτόταν ο Τζομπς και εγώ που είμαι ο σούπερ ντούπερ χρήστης δεν πρόκειται ούτε να την ακουμπήσω!!! Ξέρετε κάτι έχω την εντύπωση ότι το iPad είναι πολύ περισσότερο για την μεγάλη μάζα των καταναλωτών παρά για εμάς τους γκατζετάκιδες ή power users.
Τεσπα ο καθένας ότι νομίζει απλώς για μένα έχει πολύ πιο ενδιαφέρον να εξηγούμε το φαινόμενο παρά να αραδιάζουμε αφορισμούς και κατηγορίες.
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:55
Δημοσίευση 28/01/2010 - 12:56
Προς τα σχόλια για την έλειψη FLASH...
Πάρτε το χαμπάρι, το Flash έχει πεθάνει εδώ και 2-3 χρόνια (τουλάχιστο με τη μορφή που το ξέρετε).
Όσοι έχετε δει τι μπορεί να κάνει το HTML5 με το CSS3 θα το έχετε καταλάβει ήδη. Οι υπόλοιποι θα το καταλάβετε μέσα στο 2010.
+10000000
Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:08
Τελευταία επεξεργασία από: angmar, 28/01/2010 - 13:09
Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:13
Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:23
Εγώ πάντως είμαι τις άποψής, ότι έχουμε να δούμε πολλά από αυτήν τι συσκευή.
Πιστεύω ότι ο Hot και μερικά ακόμα παΐδια από το hackindosh, δεν θα αφήσουν την
ευκαιρία να πάει χαμένη, και θα περάσουν σίγουρα στην συσκευή κάποια version του Leopard.
Αν γίνει αυτό, οι πωλήσεις του ipad πιστεύω θα διπλασιαστούν.
Επίσης πιστεύω ότι το jailbreak είναι θέμα ελάχιστων ημερών, μετά την κυκλοφορία της συσκευής, διότι το OS είναι το ίδιο.
Εν αναμονή λυπών..
Τελευταία επεξεργασία από: cybermaster, 28/01/2010 - 13:24
Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:24
Δημοσίευση 28/01/2010 - 13:38
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες