Καλημέρα
Ας γράψω κι εγώ μια εμπειρία σχετικά με αγορά Iphone 7 σε περίπτωση που κάποιος το σκέφτεται για το αν αξίζει η μετάβαση από αλλά μοντέλα και κυρίως από 6s... Μπήκα λοιπόν σε σκέψεις για πρώτη φορά να μην κάνω την αλλαγή σε 7...και να μείνω με το 6s γιατί πίστευα πως δεν έχει και πολλά να μου προσφέρει το νέο μοντέλο... όμως...δεν κατάφερα να κρατηθώ τελικά όποτε ένα 7 jet black 128(φυσικά) έγινε δικό μου.
Το νέο χρωμα πραγματικά πολύ όμορφο! Θέλει προσοχή ειδικά για εμένα που προτιμώ να μην έχω θήκες αλλά από την άλλη το χαίρομαι κάθε μέρα (με λιιιιγο άγχος) αλλά πραγματικά είναι υπέροχο,όπως και όλα τα iPhone χωρίς προσθήκη αξεσουάρ...
και το ματ παρεμπίπτοντος πολύ όμορφο αλλά το jet black νομίζω είναι τελικά η επιτομή!
Τώρα,σαν διάφορες στην χρήση με το 6s...και το αν άξιζε.... Τα δυο ηχεία με εντυπωσίασαν...δεν το περίμενα. Εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ καλοδεχούμενη αλλαγή... Το νέο home πλήκτρο είναι επίσης εξαιρετικό και μετά από όχι περισσότερο από 10 κλικ αισθάνεσαι σα να ήταν έτσι από πάντα! Πολύ όμορφες επίσης η διαδράσεις του τηλεφώνου σε πολλές από τις λειτουργίες με τις μικρές δονήσεις του Taptic να δίνουν "ζωή" στο τηλέφωνο...(απορώ γιατί δεν πέρασε αυτό και στο 6s). Η αντοχή σε νερό (και σκόνη) περισσότερο ψυχολογική νομίζω είναι γιατί δεν φαντάζομαι να θέλει κάποιος να παρατήσει το τηλέφωνο του μέσα στις σκόνες και τα νερά (και κυρίως ένα jet black...χαχαχχα) αλλά οκ φυσικά υπάρχουν και τα ατυχήματα που απεύχομαι στον καθένα! Αν και έχω λίγο μπριζωθει να βγάλω κανα δυο υποβρύχιες φωτογραφίες!!
Κάτι άλλο που εμένα προσωπικά με ενθουσίασε σχεδόν είναι η μπαταρία...ναι ναι..δεν ξέρω έκατσε καλά το λειτουργικό; είναι όντως τόσο καλύτερη από το 6s η μπαταρία; έτυχε; (μπα!) πάντως στον ένα μήνα σχεδόν χρήσης η μπαταρία δείχνει εξαιρετική αντοχή και να πω πως η χρήση είναι αρκετά πιεστική από μέρους μου με όλα ανοιχτά πάντα...και με πολλά λεπτά (ώρες σχεδόν) ομιλία καθημερινά, η διαφορά που βλέπω είναι αρκετά μεγάλη από το 6s μου...
Σαν απόδοση τώρα επεξεργαστή καλοδεχούμενη φυσικά η οποία αλλαγή στα χαρτιά αλλά η αλήθεια είναι πως στην πράξη δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί την μετάβαση...όλα δουλεύουν όπως και πριν , άντε λίγο πιο "άνετα" δηλαδή άψογα!
Επόμενος σταθμός η κάμερα. Ναι είναι καλύτερη. Από 6 σε 6 s εγώ προσωπικά δεν είδα μεγάλες διάφορες. Όμως από 6s σε 7 εγώ που είμαι "άσχετος" με το αντικείμενο θεωρητικά...κατάλαβα την διαφορά στην αναβάθμιση...και κυρίως στις βραδινές ή υπό φωτισμένες φωτογραφίες!
Συμπερασματικά...αν εμενα στο 6s μου...και δεν είχα την πολυτέλεια της αλλαγής δεν πιστεύω ότι θα έχανα κάτι φοβερό...όμως...είναι ο τρόπος που η apple δίνει κάποια χαρακτηριστικά που όταν τα δουλέψεις τα θέλεις...και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς εύκολα! Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσα και είμαι σχεδόν σε αυτούς που τελικά θα υποστήριζαν την αλλαγή...λόγο και του νέου χρώματος που είναι λίγο σα να άλλαξε οριακά και το design...είναι ένα ακόμα τηλέφωνο που χαίρεσαι να κρατάς στα χέρια σου (και να ζαλίζεις τους συνφορουμιτες σου γράφοντας κατεβατά....
. ) και να το δουλεύεις κάθε στιγμή! Αχ ρε apple... Αχ!
Καλές γιορτές σε όλους παιδιά!!
Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 19/12/2016 - 11:31.