οκ δεν υπαρχει αυτο που ζω απλα ουτε κ ξερω πια τι πρεπει να κανω ...κ ηρθε η ημερα να παρω το ανακατασκευασμενο κ αυτο που μου δωσαν ειναι 3 φορεσ χειροτερο απο το προηγουμενο κ τωρα
Ποσο καιρο περιμενες και που το εδωσες; document?
Δημοσίευση 20/01/2017 - 14:59
οκ δεν υπαρχει αυτο που ζω απλα ουτε κ ξερω πια τι πρεπει να κανω ...κ ηρθε η ημερα να παρω το ανακατασκευασμενο κ αυτο που μου δωσαν ειναι 3 φορεσ χειροτερο απο το προηγουμενο κ τωρα
Δημοσίευση 20/01/2017 - 15:25
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει 2 βίντεο το ένα με hissing και το άλλο χωρίς; Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 20/01/2017 - 19:41
Δημοσίευση 21/01/2017 - 23:33
υπαρχει η δυνατοτηα ρυθμισης του iso στην καμερα του iphone 7 του απλου; οχι του plus
Δημοσίευση 22/01/2017 - 00:37
Δημοσίευση 22/01/2017 - 08:30
παιδια πηρα iphone 7 plus απο αμερικη. Ηθελα να ρωτησω, ξερει κανεις τι παιζει με εγγυηση για συσκευες απο αμερικη? ενας χρονος ειναι σιγουρα, απλα δεν γνωριζω για δευτερο χρονο..ευχαριστω!!
Δημοσίευση 22/01/2017 - 08:55
παιδια πηρα iphone 7 plus απο αμερικη. Ηθελα να ρωτησω, ξερει κανεις τι παιζει με εγγυηση για συσκευες απο αμερικη? ενας χρονος ειναι σιγουρα, απλα δεν γνωριζω για δευτερο χρονο..ευχαριστω!!
Εφόσον είναι αγορασμένο από Αμερική ένας χρόνος είναι, δεν υπάρχει δεύτερος.
Δημοσίευση 22/01/2017 - 12:48
Καλησπέρα σε ολους! Σήμερα μετά από 5+ χρόνια με το θρυλικό 4s (σαν να παραξεχαστηκα) παρήγγειλα το 7 plus 128gb σε mate black (το jetblack δυστυχώς από κοντά μα απογοήτευσε)
Λόγω μη ύπαρξης αποθέματος στο κατάστημα θα το εχω στα χέρια μου την Τρίτη! Θέλετε να μου επισημάνετε τι να προσέξω για αρχή με το κινητό ;
Κανένα πρόβλημα αν υπάρχει, και βεβαίως κανένα πολύ καλό και ασφαλές tempered glass που να καλύπτει όλη την μπροστινή επιφάνεια !
Ευχαριστώ έκ των προτέρων!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/01/2017 - 20:49
Δημοσίευση 22/01/2017 - 21:50
παιδια εχω συγχρονισει το i tunes του λαπτοπ (windows) με το iphone 7 και με καλωδιο δουλευει κανονικα...χωρις καλωδιο ομως, μεσω wi fi, δεν μπορω να μεταφερω αρχεια..τι χρειαζεται να κανω;
Δημοσίευση 22/01/2017 - 21:54
παιδια εχω συγχρονισει το i tunes του λαπτοπ (windows) με το iphone 7 και με καλωδιο δουλευει κανονικα...χωρις καλωδιο ομως, μεσω wi fi, δεν μπορω να μεταφερω αρχεια..τι χρειαζεται να κανω;
Να το συνδέσεις στο ρεύμα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/01/2017 - 22:03
Δημοσίευση 22/01/2017 - 22:52
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 22/01/2017 - 22:53
Δημοσίευση 23/01/2017 - 17:38
Λοιπον ας γραψω μερικες εντυπωσεις μετα απο κανενα 2μηνο που εχω την συσκευη(iphone7 matte 128gb)
Η μπαταρια ειναι φοβερη καθως με την χρηση που κανω εγω το πρωι στις 8 θα το βγαλω απο την φορτιση και το βραδυ στις 12 εχω ακομα 30% υπολοιπο.
Οι φωτογραφιες και το OIS ειναι φοβερες και πεντακαθαρες.ο ηχος ειναι σαφως πιο δυνατος με τα ηχεια πανω κατω και πιο καθαρος.το οτι ειναι αδιαβροχο ειναι βολικο μιας και το εγκαινιασα με ενα ποτηρι νερο που επεσε καταλαθως και πραγματικα δεν ειχα κανενα απολυτος ΑΓΧΟΣ!στα του χρωματος δεν εχω κανενα ξεθωριασμα μιας και εχω την leather case της apple αν αυτο παιζει σημασια.στο home button ειναι μια κατηγορια μονο του χωρις αγχος και αυτο αν θα χαλασει η αν θα ακουγεται αυτο το ενοχλητικο "χρατς χρουτς" λες και ειχε μπει μεσα χαλικι οπως ειχα με το 6σ πλας.επισης δεν εχω κανενα θεμα hissing αν και δεν δινω και πολυ σημασια ουτε καθομαι να διυλιζω τον κονωπα για να βρω κατι.ΑΥΤΑ!οποιος θελει να προχωρισει σε αγορα ας το κανει χωρις πολλα πολλα!
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες