Σε ποιο κατάστημα φιλε μου;
Germanos Keratsini tampouria
Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:05
Σε ποιο κατάστημα φιλε μου;
Germanos Keratsini tampouria
Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:07
Καταρχην το ανακαλυψα τυχαια...απο περιεργεια επειδη θυμαμαι το προβλημα που ειχα με το 5αρι.το clicking το κανει οταν το εχω στα χερια μου και του ασκησω πιεση περιμετρικα στις ακρες ..αν δεν ασκησω πιεση δεν ακουγεται...οταν πιεσω ταυτοχρονα σε δυο ζευγη τα ακραια σημεια του κινητου νοιωθω ενα κλικ κλικτα τριξιματα τα καταλαβαινεις οταν κρατας στο χερι την συσκευη η οταν ειναι πανω σε επιφάνεια το κινητο?
Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:08
Καταρχην το ανακαλυψα τυχαια...απο περιεργεια επειδη θυμαμαι το προβλημα που ειχα με το 5αρι.το clicking το κανει οταν το εχω στα χερια μου και του ασκησω πιεση περιμετρικα στις ακρες ..αν δεν ασκησω πιεση δεν ακουγεται...οταν πιεσω ταυτοχρονα σε δυο ζευγη τα ακραια σημεια του κινητου νοιωθω ενα κλικ κλικ
Ας το δοκιμασουν και οι συμφορουμιτες δεν εχουν να χασουν κατι.εμενα παντως μ το κανει
τοτε εφυγες να το πας πισω. δεν ειναι νορμαλ αυτο
Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:16
Οσο σκεφτομαι την ταλαιπωρια αντε παλι back up αντε παλι σεταρισμα αντε παλι στο επομενο τα ιδια συν την αναμονη πφφφφτοτε εφυγες να το πας πισω. δεν ειναι νορμαλ αυτο
Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:34
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:25
Να και το δικό μου 7 Plus. Τελικά δεν άντεξα για ακόμη έναν χρόνο και πήγα σε Plus. Επίσης μετά από το 3GS παίρνω ξανά μαύρο χρώμα. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
IMG_0028.JPG
Καλοδούλευτο Πάρη!
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:31
με γεια σε οσους το πηραν.
αυριο θα παραλαβω ενα 7 plus gold 128.
το σκεφτομαι να μην το ανοιξω ,καθως με το S PLUS 64gb + jailbreak ειμαι υπερικανοποιημενος και δεν πιστευω οτι αρκει να το θυσιασω ενα iphone 7 plus ..
εχω αδικο??
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:32
με γεια σε οσους το πηραν.
αυριο θα παραλαβω ενα 7 plus gold 128.
το σκεφτομαι να μην το ανοιξω ,καθως με το S PLUS 64gb + jailbreak ειμαι υπερικανοποιημενος και δεν πιστευω οτι αρκει να το θυσιασω ενα iphone 7 plus ..
εχω αδικο??
και τι θα το κανεις? θα το βαλεις βιτρινα? για αυτο πιστευω το πηρες για να το ανοιξεις
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:33
και τι θα το κανεις? θα το βαλεις βιτρινα? για αυτο πιστευω το πηρες για να το ανοιξεις
επειδη θα το παρω αυριο,προλαβαινω να μην το ανοιξω ...το χω δει-χρησιμοποιησει αλλωστε σε καταστημα.
απλα δεν ξερω αν υπαρχει λογος αλλαγης,τοσο σημαντικος..
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 10/10/2016 - 15:34
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:33
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 10/10/2016 - 15:36
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:36
επειδη θα το παρω αυριο,προλαβαινω να μην το ανοιξω ...το χω δει-χρησιμοποιησει αλλωστε σε καταστημα.
απλα δεν ξερω αν υπαρχει λογος αλλαγης,τοσο σημαντικος..
το παιρνεις το ανοιγεις και το χαιρεσαι, μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο.τσαμπα σπας το κεφαλι σου
Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:50
Μίλησα, ετςι από περιέργεια,με infoquest και document για το hissing...σα μην ξέρουν τίποτα. Δεν το έχουν ξανακούσει...είναι νωρίς μου είπαν, αλλά με προέτρεψαν να πάω να το δουν, οπωσδήποτε.
Υπερβολικός και εγώ λίγο που το ψάχνω τόσο, αλλά κρίμα είναι να υπάρχει αυτό το ψεγάδι που είναι το μοναδικό που έχω βρει.
Ποια από τις δυο εταιρείες είναι η πιο αξιόπιστη; Vodafone το αγόρασα, αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα να πάει σε επίσημο σέρβις απευθείας.
Το μόνο που βαριέμαι και ξενερώνω είναι η πιθανή αναμονή για έλεγχο και αν προκύψει αντικατάσταση, η ακόμα μεγαλύτερη αναμονή.
Δε νομίζω οτι είναι θέμα υπερβολής.. Ειδικά όταν κάποιος σκάει 1000άρικο.
Καλώς η κακώς υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι φυσιολογικό, ούτε το νέο Feature για να διώχνει τα κουνούπια.
Ο καθένας απλά και εδώ κάνει τις επιλογές του.
Αν και σε Apple Stores -τις πρώτες μέρες τουλάχιστον- τα έκαναν αντικατάσταση, δε ξέρω τι θα κάνουν εδώ.
Η Apple επίσημα δεν το αναγνωρίζει. Ακόμα.. Νομίζω υπάρχουν 2 εκδοχές..
- 1η
Θα το πας, θα περιμένεις κάποιες μέρες και το πιο πιθανόν είναι να μη κάνουν τίποτα.
- 2η
Να πάρεις άλλο και κατά 90% να σου κάνει το ίδιο.
Νομίζω είναι φαύλος κύκλος για την ώρα. Θα πρότεινα να περιμένεις λίγο.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 16:44
Νίκο το γνωρίζω πως θα μπλέξω αυτή τη στιγμή σε πήγαινε έλα και πιθανόν χωρίς λύση (είτε δε θα κάνουν τίποτα είτε στην καλύτερη θα πάρω ανακατασκευασμένο μετά από αναμονή και θα κάνει το ίδιο).
Απλά ήθελα να ξέρω πως το αντιμετωπίζουν γενικά.
Προς το παρόν ναι μεν θέλησαν να το δουν από κοντά (και γιατί να μη θελήσουν), αλλά από την αντίδραση τους στο τηλ δεν το γνωρίζουν, αλλά και να το γνωρίζουν είναι ανεπίσημο μιας και η apple δεν πήρε θέση ακόμα.
Θα δείξει στο επόμενο διάστημα. Πάντως είναι κάτι που, ιδανικά, θα ήθελα να διορθωθεί.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:09
Νίκο το γνωρίζω πως θα μπλέξω αυτή τη στιγμή σε πήγαινε έλα και πιθανόν χωρίς λύση (είτε δε θα κάνουν τίποτα είτε στην καλύτερη θα πάρω ανακατασκευασμένο μετά από αναμονή και θα κάνει το ίδιο).
Απλά ήθελα να ξέρω πως το αντιμετωπίζουν γενικά.
Προς το παρόν ναι μεν θέλησαν να το δουν από κοντά (και γιατί να μη θελήσουν), αλλά από την αντίδραση τους στο τηλ δεν το γνωρίζουν, αλλά και να το γνωρίζουν είναι ανεπίσημο μιας και η apple δεν πήρε θέση ακόμα.
Θα δείξει στο επόμενο διάστημα. Πάντως είναι κάτι που, ιδανικά, θα ήθελα να διορθωθεί.
Σε σχέση με το εξωτερικό, οι συσκευές που υπάρχουν εδώ είναι προφανώς λιγότερες
Αν βάλεις και σε αυτό πόσοι πραγματικά θα γνωρίζουν πέρι "Hissing" (ξέρω.. ξέρω.. ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ) τότε μου φαίνεται λογικό να μην έχουν παρόμοια περιστατικά.
Μη κοιτάς το Forum εδώ, δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα φυσικά.
Λογικό είναι νομίζω να θες να διορθωθεί. Αν πάντως το πας, όποτε το πας, θα 'θελα πολύ να μάθω τι σου είπαν..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/10/2016 - 17:17
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:14
Καλά εννοείται θα ενημερώσω, αν και δεν έχω διάθεση να το πάω σύντομα...για τους παραπάνω λόγους.
Σε ποιό σερβις λες καλύτερα? Προς document είμαι περισσότερο.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες