το πας infoquest .
Τα πρώτα iPhone 7/7Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 20/03/2017 - 10:20
Ad
Δημοσίευση 20/03/2017 - 10:39
Αλλαγή κάμερας.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 20/03/2017 - 10:42
Θα τους κανω μια επισκεψη. Το θεμα ειναι οτι υπηρχε απο τη αρχη H μπηκε στην πορεια? ( δεν ειχα παρατηρησει κατι στις αρχες , γιατι το ειχα ψαξει μηπως χρειαζοταν να κανω χρηση DOA)
Κανουν αλλαγη καμερας ή σου δινουν ανακατασκευασμενο?
Δημοσίευση 21/03/2017 - 13:09
Θα τους κανω μια επισκεψη. Το θεμα ειναι οτι υπηρχε απο τη αρχη H μπηκε στην πορεια? ( δεν ειχα παρατηρησει κατι στις αρχες , γιατι το ειχα ψαξει μηπως χρειαζοταν να κανω χρηση DOA)
Κανουν αλλαγη καμερας ή σου δινουν ανακατασκευασμενο?
Πλέον τα ανακα/σμένα έχουν σταματήσει. Αντ/σταση του ελαττωματικού κάνουν.
Βέβαια, στη δική σου περίπτωση είναι πολύ πιθανό απλά να σου καθαρίσουν τη κάμερα.
Δημοσίευση 21/03/2017 - 13:36
Να κάνω μια ερώτηση που ίσως να μην πρέπει να γίνει εδώ αλλά δε ξέρω πως να το ψάξω για να δω αν έχει απαντηθεί ήδη...
Σαν συσκευή έχω το JetBlack 256GB...
Έχω κατεβάσει τον αχόρταγο σε εφαρμογές και έχω μόνο 7k σε μουσικά αρχεία...
Αν κάνω backup (από τότε που το πήρα δεν έχω κάνει ούτε ένα για το λόγω που θα πω πιο κάτω), θα κάνει backup και αυτά;
Αν ναι, μπορώ να ρυθμίσω κάπου τι να κρατήσει στο backup και τι όχι; γιατί έχω περιορισμένο χώρο στους δίσκους (σύντομα θα πάρω κανά δυο ΤΒ να υπάρχουν) και έτσι αν δοκιμάσει να κάνει backup και στα τραγούδια κατά 99% θα κολλήσει και δε θα ολοκληρωθεί λόγο δίσκου...
ΥΓ. Επίσης το iTunes είναι ότι πιο δύσχρηστο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για εισαγωγή τραγουδιών... Για να μην πω για μέσα στη συσκευή για τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση...
Αν έχετε κάποιο thread για το συγκεκριμένο please share...
Δημοσίευση 21/03/2017 - 13:46
Να κάνω μια ερώτηση που ίσως να μην πρέπει να γίνει εδώ αλλά δε ξέρω πως να το ψάξω για να δω αν έχει απαντηθεί ήδη...
Σαν συσκευή έχω το JetBlack 256GB...
Έχω κατεβάσει τον αχόρταγο σε εφαρμογές και έχω μόνο 7k σε μουσικά αρχεία...
Αν κάνω backup (από τότε που το πήρα δεν έχω κάνει ούτε ένα για το λόγω που θα πω πιο κάτω), θα κάνει backup και αυτά;
Αν ναι, μπορώ να ρυθμίσω κάπου τι να κρατήσει στο backup και τι όχι; γιατί έχω περιορισμένο χώρο στους δίσκους (σύντομα θα πάρω κανά δυο ΤΒ να υπάρχουν) και έτσι αν δοκιμάσει να κάνει backup και στα τραγούδια κατά 99% θα κολλήσει και δε θα ολοκληρωθεί λόγο δίσκου...
ΥΓ. Επίσης το iTunes είναι ότι πιο δύσχρηστο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για εισαγωγή τραγουδιών... Για να μην πω για μέσα στη συσκευή για τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση...
Αν έχετε κάποιο thread για το συγκεκριμένο please share...
Το iTunes αν ασχοληθείς λίγο μαζί του θα αντιληφθείς πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Drag & Drop απλά κάνεις στη συσκευή τα κομμάτια που θες και τέλος.
Τώρα για το Backup, η μουσική που έχεις στη συσκευή, δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.
Ότι άλλο έχεις όμως θα κρατηθεί εκεί χωρίς όμως να μπορείς εσύ να επιλέξεις μεμονωμένα.
Ενα μαμημένο κουμπάκι στο iTunes είναι.. Μη το αφήνετε για να μην έχετε προβλήματα αργότερα.
Δημοσίευση 21/03/2017 - 14:02
Το iTunes αν ασχοληθείς λίγο μαζί του θα αντιληφθείς πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Drag & Drop απλά κάνεις στη συσκευή τα κομμάτια που θες και τέλος.
Τώρα για το Backup, η μουσική που έχεις στη συσκευή, δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.
Ότι άλλο έχεις όμως θα κρατηθεί εκεί χωρίς όμως να μπορείς εσύ να επιλέξεις μεμονωμένα.
Ενα μαμημένο κουμπάκι στο iTunes είναι.. Μη το αφήνετε για να μην έχετε προβλήματα αργότερα.
Καλά μη φανταστείς ότι έχω και κάτι ιδιαίτερο μέσα πέρα από τραγούδια...
Εντάξει μου αρέσει να κρατάω τα μηνύματα από τα SMS και δε με χαλάει να κρατάει και τις ρυθμίσεις/saves από τα παιχνίδια (όπου κι αν είναι εφικτό...) αλλά δεν καίγομαι κι όλας πάρα πολύ...
Αλλά αυτό με τα τραγούδια να μην μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο φάκελο να παίξει είναι ενοχλητικό...
Αφού δεν κρατάει backup και τα τραγούδια τουλάχιστον είναι τέλειο... Θα το κάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα...
Thanks Νίκο.
Δημοσίευση 21/03/2017 - 14:53
Καλά μη φανταστείς ότι έχω και κάτι ιδιαίτερο μέσα πέρα από τραγούδια...
Εντάξει μου αρέσει να κρατάω τα μηνύματα από τα SMS και δε με χαλάει να κρατάει και τις ρυθμίσεις/saves από τα παιχνίδια (όπου κι αν είναι εφικτό...) αλλά δεν καίγομαι κι όλας πάρα πολύ...
Αλλά αυτό με τα τραγούδια να μην μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο φάκελο να παίξει είναι ενοχλητικό...
Αφού δεν κρατάει backup και τα τραγούδια τουλάχιστον είναι τέλειο... Θα το κάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα...
Thanks Νίκο.
βασικα μαθε το itunes πως δουλευει. Επισης, οπως εγραψε και ο Νικ δουλευει με playlist (Λιστες) αντι για φακελους. Εσυ δημιουργεις Playlists στο itunes, τις φορτωνεις με τα κομματια της αρεσκειας σου και μετα το Sync εμφανιζονται στη μουσικη του τηλεφωνου.
Δημοσίευση 21/03/2017 - 15:27
Sent from my iPhone using Tapatalk
legit
Δημοσίευση 21/03/2017 - 16:35
Ακριβώς θα το προτιμούσα όλο κόκκινο αλλά για να είμαι ειλικρινής δε θα το αγόραζα σα χρώμα. Τώρα έχω φάει σκάλωμα με την silicone red αλλά φοβάμαι πως θα φαίνεται και θα δείχνω
Δημοσίευση 23/03/2017 - 03:10
Δημοσίευση 23/03/2017 - 11:05
Ασχετο: ελληνικο iphone 7, θα λειτπυργει στο Αμερικανικο LTE; ναι ε; δεν εχει προβλημα με τις διαφορετικες συχνοτητες, ετσι δεν ειναι;
Πρόβλημα δεν θα έχεις, αλλά όντως είναι διαφορετικές οι μπάντες.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 28/03/2017 - 16:57
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες