Όπου σε βολεύει πας. Έτσι και αλλιώς στο ίδιο μέρος θα καταλήξει.
Αλλά ναι. H Document είναι μια χαρά.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:23
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:25
Και το δικό μου κάνει θόρυβο όταν πιέζω την συσκευή στα άκρα
Στο βίντεο που ακολουθεί τα κλικ που ακούγονται είναι αυτό που σας περιγράφω.
Επίσης πήγα κοτσοβολο και media Markt και στο εκθεσιακό δεν κάνει τίποτα.
Ευτυχώς έχω ακόμα DOA
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 10/10/2016 - 17:25.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:25
Αλήθεια, η vodafone έχει doa?
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:26
Τελευταία επεξεργασία από: stelios256, 10/10/2016 - 17:29.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:29
Όχι γενικά ρωταω για τη vodafone, δεν ξέρω από που το πήρες.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:32
Νοpe.. Ποτέ δεν έδινε.
Ου μπλέξεις με λίγα λόγια.
Ναι αν δεν έχει μακριά. Δεν ήξερα γιατί δεν πίστευα θα το χρειαστώ ποτέ, αλλά να που μετά από τόσες συσκευές apple, χρειάζεται να πάω κάποια σε service.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:37
Μίλησα, ετςι από περιέργεια,με infoquest και document για το hissing...σα μην ξέρουν τίποτα. Δεν το έχουν ξανακούσει...είναι νωρίς μου είπαν, αλλά με προέτρεψαν να πάω να το δουν, οπωσδήποτε.
Υπερβολικός και εγώ λίγο που το ψάχνω τόσο, αλλά κρίμα είναι να υπάρχει αυτό το ψεγάδι που είναι το μοναδικό που έχω βρει.
Ποια από τις δυο εταιρείες είναι η πιο αξιόπιστη; Vodafone το αγόρασα, αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα να πάει σε επίσημο σέρβις απευθείας.
Το μόνο που βαριέμαι και ξενερώνω είναι η πιθανή αναμονή για έλεγχο και αν προκύψει αντικατάσταση, η ακόμα μεγαλύτερη αναμονή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλε μου, επειδη και γω θα το επιδιωξω για αντικασταση μεσω infoquest, σου προτεινω να κανεις υπομονη οσο μπορεις (πριν περασει το ετος εγγυησης βεβαια) και μολις κυκλοφορησουν και νεες παρτιδες, βλεπουμε αν εχει διορθωθει το προβλημα. Αν ναι μπαινουμε στο τριπακι infoquest και περιμενουμε αλλαγη, αλλα αδν δεν φτιαξει και σε νεες παρτιδες δεν αξιζει η ταλαιπωρια για να παρεις μια ανακατασκευασμενη συσκευη με το ιδιο πιθανως προβλημα.
Επισης μιλησα με public μεσα σε 3 μερες απο την ημερα αγορας και μου ειπαν 1) δεν το χουν ξανακουσει αυτο το προβλημα και 2) το DOA τους ισχυει μονο αν παραλαβω συσκευη που δεν ανοιγει καν!
Ετσι δουλευουν ολα τα καταστηματα?
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:38
Ναι αν δεν έχει μακριά. Δεν ήξερα γιατί δεν πίστευα θα το χρειαστώ ποτέ, αλλά να που μετά από τόσες συσκευές apple, χρειάζεται να πάω κάποια σε service.
Απλά πας απευθείας στα εξουσιοδοτημένα έτσι και αλλιώς.
Δε μπλέκεις μαζί τους όταν ακόμα συνεργάζονται και στέλνουν τις συσκευές στη φοβερή_γεμίσαμε_υγρασίες Arvato.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:39
Απλά πας απευθείας στα εξουσιοδοτημένα έτσι και αλλιώς.
Δε μπλέκεις μαζί τους όταν ακόμα συνεργάζονται και στέλνουν τις συσκευές στη φοβερή_γεμίσαμε_υγρασίες Arvato.
Nαι τα θυμάμαι τα περιστατικά με arvato. Τραγικά απλά...
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:43
Να και το δικό μου 7 Plus. Τελικά δεν άντεξα για ακόμη έναν χρόνο και πήγα σε Plus. Επίσης μετά από το 3GS παίρνω ξανά μαύρο χρώμα. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
IMG_0028.JPG
Kαλορίζικο Πάρη! Περιμένουμε και την δική σου άποψη!
Εγώ το μόνο που παρατηρώ είναι, πως μετά από τηλεφώνημα όταν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί μου κάνει κάποια δεύτερα να ανάψει και όχι αμέσως..
Μήπως φταίει το Glass?
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:59
Δημοσίευση 10/10/2016 - 18:09
εεεε οχι ξανα τα ιδια προβληματα ρε γαμω το.ρε φιλε δεν ειναι δικο μου αλλα ξενερωσα σαν να ηταν δικο μου.εεεε οχι ρε π@υστη παλι τα ιδια προβληματα.να περιμενεις σαν τρελος να πεσουν λιγο οι τιμες να το παρεις και οταν το ανοιξεις να σου τυχει αυτο..κριμα ρε φιλε.Και το δικό μου κάνει θόρυβο όταν πιέζω την συσκευή στα άκρα
Στο βίντεο που ακολουθεί τα κλικ που ακούγονται είναι αυτό που σας περιγράφω.
Επίσης πήγα κοτσοβολο και media Markt και στο εκθεσιακό δεν κάνει τίποτα.
Ευτυχώς έχω ακόμα DOA
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες